Buftea in Finala Cupei României, faza pe Ilfov.

După un sezon perfect, Voința Buftea are la final câteva examene foarte importante pentru viitorul acestei echipe.

Sâmbătă, ora  17, Stadionul C-tin Bălălău Buftea, Finala Cupei Ilfov

Voința Buftea s-a calificat in finala Cupei României, faza pe Ilfov, unde va intâlni chiar rivala din serie, Dragomirești. Câștigătoarea se va califica in faza următoare unde vor intra echipele din liga 3.

Buftea a intâlnit recent in campionat pe Dragomirești, invingându-i intr-un meci frumos cu 3-2 și consolidându-și pozitița de lider al Seriei 2 din Liga 4 Ilfov.

E un meci extrem de important pentru moralul băieților inainte de bătălia pentru promovarea in liga 3, așa că au mare nevoie de suportul buftenilor din tribună.

E momentul ca fotbalul buftean, acum in anonimat, să renască din nou și pentru asta e nevoie și de spectatori. In plus, ce altceva poți face sâmbătă după amiaza in Buftea? Primăria nu se implică financiar la echipă, dar promovând și fiind an electoral, s-ar putea să crească interesul Consiliului Local.

Voința calificată in play-off-ul pentru barajul de promovare in Liga 3.

Fără infrângere in campionat, echipa noastră a dominat Seria 2 a ligii 4 Ilfov, terminând pe primul loc și calificându-se in play-off. Acolo va intâlni locul 2 din Seria 1, Perișul, iar dacă vor trece de aceștia vor juca finala campioantului cu câștigătoarea dintre Voluntari II și Dragomirești. Mai departe, câștigătoarea pacestui play-off va disputa barajul de accedere in liga 3, cu câștigătoarea Ligii 4 București.

Voința Buftea a inceput sezonul cu Lavi Hrib pe banca tehnică, dar in retur, noul sponsor a adus alt antrenor, Valentin Stan, fost jucător la Gloria Buzău și antrenor la Dunărea Galați, Hrib revenind pe postul de director tehnic.

FOTO – VIDEO de la meciul recent din campionat cu Dragomirești.

IMG_1505IMG_1540IMG_1546

https://www.youtube.com/watch?v=uIZHp7yz02Q]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *