VIDEO: Adevărul lui Pistol… Incă o dovadă că ține cu RAJA, nu cu buftenii!

Un conspect al ultimului numar facut de acelasi  tip dubios care a primit un nou contract pentru servicii de spalare a cadavrelor. Nimeni nu vede fițuica asta, nu se știe unde se distribuie, nici măcar eu nu pot găsi fiecare număr.

Interesant e articolul in care Primaria Buftea atenționează buftenii că li se va sista frunizarea apei dacă nu plătesc cea mai scumpa apa din tara. Am avut recent pe site un articol despre cum santajeaza RAJA buftenii

Asta ar trebui să scrie in ziarul primăriei! Măcar textul de lege și ce ar trebui să facem cand RAJA ne anunță că avem datorii! Dar e Primăia+Raja+administratorii sunt impotriva cetățenilor! Citiți legea și, hai, să nu mai fim fraierii lor!

Legea 241/2006 privind serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare

Art. 32

(5) Asociaţia de proprietari/locatari, în calitate de cedent, poate cesiona către operatori, în calitate de cesionari, în vederea recuperării, debitele utilizatorilor din imobilele de tip condominiu cu o vechime mai mare de 60 de zile, în cazul în care valoarea debitelor reprezintă cel mult 15% din valoarea lunară a facturii aferente fiecărui branşament. Recuperarea acestor debite urmează a fi efectuată de către operatori inclusiv prin acţionarea utilizatorilor, în calitate de debitori cedaţi, în instanţele judecătoreşti/de executare.

(6) Operatorii/Operatorii regionali nu au dreptul să sisteze furnizarea/prestarea serviciului de alimentare cu apă şi canalizare în imobilele de tip condominiu dacă sunt îndeplinite condiţiile prevăzute la alin. (5).

https://www.youtube.com/watch?v=XuP39VFfF0o&feature=youtu.be]]>

5 raspunsuri
 1. gregor
  gregor says:

  Domnul de la etajul cladirii de pe str. Mihai Eminescu rade cu lacrimi…ce e o mie de euro pe luna pentru el, sau pentru primarie? Mia de care tot zici tu despre cel care “scoate ziare” in Buftea? Nici nu te baga in seama, crede-ma, asta e cea mai mica problema a lui, sunt milioane de care nu stii, sau de fapt poate stii, dar nu esti sigur!

  Răspunde
 2. Bizu
  Bizu says:

  Asta cu cea mai scumpă apa din țara e implacabil pe care am auzit-o de 1000 de ori . In comparație cu ce e scumpa apa ? Cu vinul sau cu berea ? Indiferent se polemica investițiilor RAJA in Buftea , acestea s-au făcut si ghiciți ce …. rămân aici , nu pleacă nicăieri . Asta înseamnă ca acum suntem independenți in ceea ce privește apa si canalul . Buftea este cu mult in fata altor localități din Ilfov si chiar din țara in ceea ce privește aceasta investiție se interes general . Capacitatea limitată a vechii rețele bloca practic dezvoltarea orașului .

  Răspunde
  • EugenD
   EugenD says:

   Buftenii astia niste betivi notorii! Au ajuns sa compare apa cu vinul sau cu berea, domnule Bizu! Asa ceva???
   Ce ne facem, domn consilier Bizu, cu betivii astia? Haide domne’ sa nu le mai dam apa deloc ca nu merita! Vorbiti d-voastra cu domnul Pistol si hai sa luam masuri ca nu se mai poate. Sa le dea primaria amenda celor care mai comenteaza despre apa din Buftea. Dar ce spun eu despre apa?! Sa le dea amenzi tuturor celor care deschid gura! Pai da!
   Si da, aveti dreptate. Buftea este cu mult in fata altor localitati din Ilfov. Ti-e si scarba sa te uiti la vecinii nostri, la Otopeni, la Mogosoaia sau la Chitila… Niste sate, domne!

   Răspunde
  • nico
   nico says:

   Ma Bizule da destepti va credeti voi, astia care le stiti pe toate, inclusiv cele mai multe localitati din tara!!!!. Dar, apropous, tie si familiei tale v-a placut culoarea apei venita la robinet aseara???? va mai functioneaza centrala ???? Si da, este adevarat, BUFTENII PLATESC CEL MAI MARE PRET DIN TARA LA APA ASA CA……SICTIR domnilor sustinatori ai RAJA .

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *