Despre ziarizda nasoală din ședința de consiliu

Continui cu partea a doua a poveștii din ședința de consiliu, după ce Pistol m-a scos la tablă, cand domnul consilier Cojocariu s-a ridicat in picioare și de față cu toată lumea s-a rățoit: “De ce ai scris , bă, de fi-mea pe site că e p**** nasoală?”

Nu știu dacă vă inchipuiți șoc pe mine, mai ales că toată lumea se uita ca la urs. N-am putut să articulez decât un “Poftim?”, el intărind intrebarea :“ai scris de fi-mea pe site că e p**** nasoală”.

Fiica sa, 18-20 de ani cred, a fost de față pentru că la ședințe stă cu el in bancă. Nu ințeleg de ce. Poate o fi pasionată. Acum, nu știu, suntem bărbați, mai folosim limbaj porcos, dar să repeți obsesiv cuvântul ăla in ședința consiliului local, in gura mare, de față cu toată lumea, cu doamne și cu fiica de față, e cam mult pentru un consilier local!

Din cauza asta, deși părea agresiv,  mi-a sărit un pic maioneza și m-am apropiat destul de mult de dânsul, poate-poate nu mai țipă in gura mare și putem să lămurim treaba mai discret. S-au apropiat mai mulți bărbați, chipurile să ne despartă. Intrebându-l in continuare despre ce e vorba, am avut un al doilea șoc, când singurul cetățean din ședință, a aruncat și el un croșeu, pe la spate:“Da, ai scris și de fi-mea pe site!”. Prea mult… nu mai știam pe unde să scot cămașa!

Era părintele care solicitase consiliului local să o ajute financiar pe fata sa, care obținuse o bursă de studii in Portugalia. L-am lăsat pe Cojocariu și am incercat să o lămuresc cu omul ăsta intâi, că părea mai de ințeles. Cineva dintre consilieri a zis intr-un final că problema era publicarea adresei lui, fără să cenzurez CNP-ul fetei. Adică, ditamai infracțiunea, ii făcusem publice datele personale! I-am explicat că a fost o scăpare, nu e mare problemă, și că nu eu le-am publicat inițial, ci consilierul Bobei, de la care le-am preluat și care știam că le și cenzurase. “Da, dar dânsul are voie, că e consilier!”

“Ehe, vezi Tobă ce mișto e să fii consilier? Câte drepturi ai?”… mi-am zis invins. A intervenit Horia Bobei și i-a explicat omului că nu e vreo tragedie și că el le publicase și le și cenzurase. Am scos telefonul să caut adresa să-i arăt omului că sunt cenzurate. Intre timp mă luase domnul Titi la intrebări, apoi doamna Rudeanu m-a rugat să vin să discutăm ceva, dar am insistat să alerg după părinte pe scări, să-i arăt documentul cu CNP-ul cenzurat. I-am arătat, omul a ințeles, și-a cerut scuze. Dar din spate, vigilent, vine Sergiu Costea…. “Nu, nu, ia dă mai jos pe telefon!”. Și  imi arată că atașată adresei era și diploma de bac, unde apărea și CNP-ul cenzurat, care mi-a scăpat și mie și lui Horia. “Ai văzut?”, zice Sergiu triumfător. Cineva ii spusese părintelui inainte de ședință, ce nenorocire am pus pe site la adresa ficei sale.

Intorcându-mă la doamna Rudeanu, ca mielul la tăiere, am dat iar nas in nas cu Cojocariu și de data asta cred că eu am fost cel nervos. Cred că am fost destul de agresiv, mai ales că era in preajma și dubiosul, 10 ani x 1000 de eur/lună Szilvassy, consilierul de imagine al primarului și consiliului. Am ințels imediat că el il injectase pe Cojocariu și de unde mi se trage problema.

Mi-am dat seama că omul nu avea decât vina că a fost credul și doar incerca să-și apere fata. Pe urmă, la rece, chiar l-am ințeles. Și eu sunt tată de fete, n-aș suporta astfel de tâmpenii.  Repeta că i-a zis fata, nu ziarizdul, și că o să-mi demonstreze că așa am făcut eu. Am lăsat-o baltă și chiar ii ințeleg acum atitudinea, era vorba de fata lui. O ințeleg și pe ea că o fi supărată, dar greșeste.

Din păcate nimic nu scuză faptul că au crezut ce și cum i-au zis cel care are contract cu primaria pentru “informarea cetatenilor”. Exact așa e obiectul contractului său… Vă vine să credeți ce ironie nesimțită? Și nu e primul caz in care manipulează aiurea oameni impotriva mea și mi-i pune in cap. Și lumea il crede… că e ziarist.

De unde a plecat povestea

Pe urmă, la cald, săpând in memorie, am bănuit de unde și m-a lămurit chiar ziarizdul, care deja publicase pe Facebook o captură foto din 2014.

Am avut mult timp un blog personal demodaveche.ro, inchis acum, ca nu mai am timp de el. Si sub pseudonimul ala, comentam uneori pe alte bloguri, mai mari si mai deștepte. S-a facut prin 2013 sa comentez la un articol al celui mai in vogă blogăr de atunci, zoso.ro, unde acesta se intreba de ce nu mai primesc jurnalistii auto masini sa le testeze.

Pentru cei care nu stiu, Szilvassy al nostru se facea ca lucreaza la un obscur site in domeniul auto, masini.ro, si prin acea legitimatie de presă auto, obtinea de la firme de specialitate masini pentru a le testa 2-3 zile si pentru a le lauda pe urma, in scris, pe site-ul respectiv. Ca sa aiba oarecare succes, nestiind sa scrie despre masini, Szilvassy momea câte o fată, sub pretextul că o face celebră, să-i pozeze cu mașina.

Și ca bărbat bine ce era, găsea doar ofilitele din show-biz, ultimele găini jumulite din galantar, care nu mai erau primite nici la Capatos. Și ca un fotograf bun ce era, le poza ingrozitor, răstignite, crăcite, prin portbagaj, printre picioare, cu pungi de plastic in jur, nepieptănate și imbrăcate ca pe gârlă. Studiati și voi pozele de mai jos și articolele făcute de el la vremea aia, care sunt și acum pe masini.ro, de unde el a sărit de mult din schemă.

Carmen Pleșea și șarpele Kaa

Oana Lis

Fetele de la masini.ro (2)

Vedete si masini: Ioana Popescu

Craciunitele vin in Audi A4

EXCLUSIV: Vedete si masini- Sofie (DDTV)

EXCLUSIV: Fetele de la masini.ro (13)

EXCLUSIV: Fetele de la masini.ro (15)

La curent cu piesajul ăsta sinistru și șțiind că articolul de pe blogul pe care am comentat (zoso.ro) se referea direct și la el, am postat comentariul respectiv, nu anonim, ca nu am comentat in viața mea anonim, ci cu numele blogului meu, unde scria si cine sunt. Deci recunosc, e comentariul meu. Cine mă cunoaște știe că nu folosesc astfel de apelative, indiferent despre ce fată e vorba, urăsc adresarea asta. Dar acolo, fiind o caterincă intre bărbați, mi-am permis prostioara asta.

Dar de aici până la a face o legătură aberantă cu fata domnului Cojocariu, de a cărei existență habar n-aveam, e cale lungă. După ce a ajuns dânsul consilier, Szilvassy a fabricat legătura asta, prin faptul că și domnișoara Cojocariu ii pozase pe mașini, deși nu știam atunci. Cert e că mă referisem strict la bombele alea din showbiz, nu la vreo copilă din Buftea care i-a pozat lui, că atâta minte mai am. A fost ușor insă să-i folosească și pe el și pe ea in războiul cu mine.

pizde-proaste

.

Cu ce se ocupa el pe vremea aia, sub contract fiind cu Primaria Buftea.

Cineva l-a sfătuit să renunțe la pațachinele alea de le poza el, că nu are niciun succes cu așa ceva, când concurența fotografia numai piese de femei. Omul s-a orientat rapid și după ce a sărit din schema masini.ro, si-a facut el singur site auto, banal și obscur, doar pentru o legitimatie de presă auto, cu care să mai poată lua mașini in teste in continuare, pentru a se lăuda in Buftea.

Și s-a gândit să schimbe tactica. A apelat la fete din liceele buftene, recomandându-se ca jurnalistul primăriei, care vrea să le facă top modele, că el e in domeniu și are relații. Dacă l-ați cunoscut in perioada aia, știți ce-i debita mintea vizavi de această ocupație, Chiar dacă fetele vedeau in el doar un nenic burtos la 50 de ani, el știa sigur că bărbații orașului il invidiază și il divinizează pentru ceea ce face.

Nu vreau să vă arăt pozele cu fetele din Buftea, deși unele sunt incă publice pe site-ul lui. Altele nu. Probabil fetele i-au cerut să le scoată după ceva timp. Vreau să vă dau doar un exemplu, că am observat acum că e și fata domnului consilier acolo. Pozele sunt făcute de el, publicate de el, și le poate scoate oricînd.

Fata dansului e aici…

Deci așa a făcut el legătura și l-a injectat pe consilier, când eu nu m-am referit la nimeni din elevele astea din Buftea, care fie vorba intre noi, nu se pot compara cu tonomatele alea nasoale. Pe unele le cunosc și nu cred că au vreo problemă cu mine, deși sigur el le-a transmis același lucru, cum a făcut cu domnișoara Cojocariu.

Imi pare rău că am fost forțat să scriu povestea asta, dar trebuie să știți ce fel de om e și cu ce se ocupă cel plătit de 10 ani cu 1000 de euro pe lună din banii noștri pentru “informarea cetățenilor”, și care a fost intotdeauna consilierul de imagine al primarului și al unor consilieri. Uitati-vă la poza făcută de el insuși in oglindă și pe care a publicat-o pe o rețea de socializare. Om la 50 de ani care ademenea minore de liceu.

Merg mai departe din păcate, cu bomboana de pe coliva imaginii consiliului local, să vă arăt tuturor, cetățeni, tați de fete, cosilieri, primar, profesori, părinți, o captură dintr-un mesaj, unde el discuta cu cineva din afara țării, in engleză.

szilvassy omg1 szilvassy omg2

Pentru cei nefamiliarizați cu limbajul de messenger, traduc…

El pune linkul unei poze făcută de el, cu niște fete din Buftea. Prietenul său răspunde: “Mamă, Doamne!”… Szilvassy: “Da, mămă, doamne, și are doar 16 ani! Ha, ha, ha! Imi place foarte mult, dar sincer, o prefer pe cealaltă”  Străinul zice: “Pentru că ești pervers, d-aia!”, iar Szilvassy incheie: “Binenteles. Am postat multe poze cu fata asta pe site-ul meu. Asta e de azi. Si ai acolo, in text, si link-ul către pagina ei de Facebook”.

Ce trebuie să mai facem ca Primăria să-i rezilieze contractul acestui individ, care in loc să se ocupe de “informarea cetățenilor”, doar dezinformează, jignește continuu buftenii, denigrează orașul si are astefel de comportament și indeletniciri ca cele prezentate mai sus?

Imi cer scuze pentru că insist pe scandalul asta si pentru poza odioasă luată de pe contul său public de Facebook. Am zis că nu mai am ce să scriu despre ziarizda asta, cu toții il știm, dar tot insistă să-ți bată joc de oameni. Măcar să nu o mai facă pe banii noștri.

.

 ]]>

14 raspunsuri
 1. zuzu
  zuzu says:

  Pai daca asa stau faptele!!!, respectivul domn poate fi verificat daca nu este <>
  Iar despre povestea cu sedinta de consiliu, se intelege ca:
  – Primarul orasului prin comportamentul pe care l-a avut (din relatarea dvs) a aratat ca nu se simte in largul sau si va considera un contracandidat demn de luat in seama. Altfel nu ar fi incercat o astfel de mizerie.
  A aratat ca este o persoana impulsiva, dornica de intimidare, pe scurt are o atitudine bolsevica!

  Răspunde
 2. EugenD
  EugenD says:

  Nu o să recunoască niciunul dintre cei implicați că lucrurile au stat altfel decât cred și spun ei. E prea târziu să o facă. În plus au nevoie de tărie de caracter să-și asume că au greșit sau să recunoască măcar că s-au grăbit în a emite acuze și a cere justificări. Vor merge până la capăt cu: “Ai spus despre fiică-mea…”
  Ce contează că ziaristul primăriei, cel care a creat toată această diversiune împotriva ta, era de fapt cel care “le prefera”, după cum singur afirma, ba pe una, ba pe alta, indiferent de vârstă. Ce contează că expunea aceste fete, minore, unor riscuri, purtând discuții cu persoane dubioase, de alte cetățenii, indicându-le adresele de facebook unde pot aborda fetele pe care le vedeau în articolele sale. Nimic nu o sa mai conteze acum. Tu, Bogdan, ești și vei fi vinovatul de serviciu. Și ne mai întrebăm de ce România este în situația asta de căcat….

  Răspunde
 3. Gilda
  Gilda says:

  Bai,consilierul ala nu e sanatos la cap de a reactionat asa sau ce?Chiar daca ai fi comentat,era un comentariu la modul general nu la adresa ficei.Si fica-sa ,nu putea sa aplaneze conflictul?Oricum,ma uit la pozele cu fetele din Buftea,calaresc un rahat de Renault Clio,in spate in tiganie si arata de zici ca-s asistentele lui Capatos.Iti dai seama ce amarestean e latosul ala sleios de n-a avut bani de un model calumea si a apelat la niste pustoaice de liceu comunal.

  Răspunde
 4. Calache
  Calache says:

  Marele ziarisd de Buftea care e platit din banii nostri cu 1000$ pe luna+prime substantiale scuipa venin asupra tuturor cetatenilor care se plang de primar.O amica de-a mea a fost facuta curva proasta de ungur pe net doar pentru faptul ca si-a pus o poza pe facebook cu strada ei neasfaltata si pantofii plini de noroi.Cainele de paza al primarului platit din banii nostri,clar conflict de interese.Ca de final,daca as lucra in primarie l-as strange de gat pe sef,de ce?Pai cum sa castigi ca angajat al primariei 1200 lei pe luna lucrand de dimineata pana seara,cu vechime iar asta de-si pune flocii pe net ia 5000 pe luna dintr-un f(l)oc,stand acasa in fata calculatorului.

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   Pe cuvând că dacă nu se lua de fata aia și de alte 4-5 pe care le-a jignit in cel mai jegos mod pe Facebook, doar pentru că și-au dat cu părerea de mizeria din oraș, nu mă agitam așa cu el… rămânea totul intre noi. Și mai am o grămadă de surprize cu el dacă nu-i reziliază Pistol contractul.

   Răspunde
 5. Calache
  Calache says:

  Si sa nu mai zic ze ziarist ca lui i se plateste si o taxa de protectie.Daca l-ar da afara,in cateva luni ar incepe sa scuipe venin pe net si asupra lui Pistol,la fel cum a facut si cu Stoica cand “s-a lepadat de Satana”,citandu-l pe latos dupa ce mai inainte ii ciugulea din palma.Coloana vertrebrala 0 .

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   A făcut așa cu Stoica, dar cu Pistol nu are curaj decît dacă asta va fi arestat, lefter, sau cu un picior in groapă, să nu mai fie bun de nimic. Pentru că ăsta ii e caracterul și abia atunci ar avea curaj să scrie rău de el.

   Răspunde
 6. ion de la raion
  ion de la raion says:

  Domnul care semneaza Eugen D. spune ca traim intr-o tara de cacat, Gilda voia ca o fata la pubertate sau in cel mai fericit caz la adolescenta sa fie multumita ca a fost facuta “pasarica nasoala”. In ce lume traim ? E tara in situatie de cacat din cauza conflictului dintre un latos libidinos, transpirat, oportunist, fripturist, mincinos, fitilist, curva si nu in ultimul caz bozgor si un frustrat care nu isi gaseste locul in societate si caruia ii pute tot ce nu tine de intelighentia si dibacia luji ? Un shaormar cu aere de guru care stie tot, poate tot, afla tot si nu are solutii pentru ceva ? Toba i-a jignit pe toti care nu sunt cu el, toti “e” fie hoti, fie vanduti, fie prosti. Toti oamenii CL sunt interesati personal, au vrut nenorocirea orasului, lupta impotriva dezvoltarii lui si vor sa nenoroceasca populatia din el. Doar EL, “becul” si lumina mintii, ne sfatuiesc de bine si ne arata Calea… Pana la urma, Toba si ziaristul fara NICI O PREGATIRE DE ZIARIST, duc o lupta mizerabila la care participam si noi. E lupta lor, se jignesc, se scuipa, se balosesc, isi dau cu chilotii in cap, din partea mea pot sa si-o si traga, e treaba lor… Doi frustrati , doi anonimi, doi zgandarici care scot limba unul la altul. Doi clovni amarati, lesinati dupa bruma de popularitate pe care ti-o da scrierea unei fituici sau voturile a catorva sute de pacaliti. Latosul nespalat ar trebui sa stie ca nu te poti razboi cu societatea civila, toti care au facut-o au pierdut lamentabil, cum si “eminenta ” shaormista ar fi fost cazul sa stie ca nimeni nu detine adevarul absolut, ca fiind in razboi cu toata lumea esti in razboi cu tine insati. Latosul transpirat si libidinos este o persoana incomoda, vorbeste ca un porc neinstruit si netrecut prin prima clasa de educatie. Tobica-fara-frica este Fecioara Maria pura si neprihanita. Am vazut doua inregistrari cu data, ora, minut, secunda in care in decurs de o ora si treizecisicinci de minute vinde shaorma la amici si casa de marcat este “dincolo”… Repet, doua, la date diferite. Cineva le are si le strange, oare de ce ? Cand le trimite la ANAF ? A inceput sa-mi fie sila de vaicareala lui Toba, a fost indolent si nu a facut decat sa jigneasca si sa critice. La fel si Latzosul transpirat, cine nu-i cu Pistol este impotriva a tot si toate, pe el ! Doi neintelesi, doi frustrati, doi “mieji de dodoasca” care vor sa para importanti, in realitate niste secaturi interesate de existenta si pozitia ocupata pe moment. Unul face un ziar de cacat, celalalt turbat ca nu e consilier datorita prostie si infatuarii de care a dat dovada. Si-a batut joc de voturile buftenilor, prin aroganta si indiferenta, atat a putut acorda ca atentie in schimbul voturilor exprimate. Nu le mai dati atentie, sunt niste meteoriti care se cred supernove, niste nulitati cu pretentii de “oameni mari”. Sacul si peticul…

  Răspunde
 7. ll
  ll says:

  Nu e numai un razboi personal intre ei.E din ce in ce mai clar ca Primaria trebuie sa scape rapid de acest specimen.E dubios din prea multe puncte de vedere.Iar treaba cu fetele si masinile are un iz penal din punctul meu de vedere.

  Răspunde
 8. dan
  dan says:

  E din ce in ce mai clar,daca nu da domnul sa treaca DNA-ul prin Buftea trebuie sa facem rapid o petitie cu scandal si sa ii chemam pe aici.Nu mai suport,platesc impozit de ma spetesc sa vina astia sa fure si sa isi dea salarii imense pentru Romania.a cac pe ea de tara,pe noi nu ne protejeaza nimeni,chiar trebuie sa fim scuipati in ochi pe banii nostri?

  Răspunde
 9. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Cum să vorbești, tu, lingăule de la raion, de nulități când jignești și acuzi de sub anonimat? Cum crezi tu, scalvule, că poți să convingi pe cineva? Tu chiar crezi că e normal să vorbești așa despre mine, aici, iar eu să nu te dau afară, să nu mai ai unde să iți arăți superioritatea de modă veche? Ce faci tu acum din anonimat se numește boschetăreală, așa cum se numește și ce fac alți lingăi de-ai tăi de imi filmează activitatea direct din primărie sau din masini cu geamuri fumurii. Sunteți doar niște boschetari… și-mi spuneți mie că nu discut față in față! Și-ți mai scapă și aere de consilier, fii cu băgare de seamă, că o să sări din papuci curând!

  Răspunde
 10. @ pion de la raionul vase wc
  @ pion de la raionul vase wc says:

  Mananci *****cenzurat*****. Nu va pica bine ca a aparut in sat unul ca Toba,va strica spaga,ciorditul cu doua maini si cand dormiti.Ca exemplu,pe vremea celuilalt primar raposat,sa iti zic doar de o “mica “ilegalitate.Parcul din Buftea unde se afla acum un supermarket apartinea de domeniul public al statului si nu ii putea fi schimbata incadrarea legal dar cineva a facut o ilegalitate si a dat jumatate din parc cu conditia de ochii pulimii ca cealalta jumatate sa fie renovata de supermarket(buda de 20 000 eur din el a fost facuta acum un an cu banii de la bugetul Buftei).
  Pe atunci nu exista Expresul de Buftea,nu aveai unde sa te plangi,unde sa injuri ca esti furat,nu exista o comunitate online a orasului unde sa atragi atentia de cum esti furat de mafie,nu avea nimeni curajul sa isi riste pielea cu asa ceva.Daca a aparut unul ca Toba acu’ il faceti repede” shaormar,arogant si indiferent’,hotilor.Ca n-ati venit dupa ce aveti dosare penale,datorii de milioane de eur la banca sa lucrati cinstit din simt civic si patriotism pe salariul mic care vi se ofera prin primarie,ciorditorilor.Vad cum imi cresc taxele,cum imi rup masina in gropi,cum apar stalpii din aluminiu facuti in Polonia din 10 in 10 m pe mijlocul trotuarului,cum curge de la Raja in loc de apa noroi in paharele copiiilor,cum am cea mai scumpa apa din Romania,cum ia zdrenturosul ala de ziarist peste 5000 lei pe luna sa ma injure pe mine ca cetatean cand nu imi convine ceva,cum am o politie de cacao care nu stie decat sa stea la panda cu radarul in schimb iti da buna-seara hotul in casa apoi se face plecat si camerele de supraveghere nu mai merg subit prin oras si cate mai sunt de scris…Nu va e ma rusine?Zicea unul mai sus pe site ceva de DNA.Romania e o tara de hoti,dna-ul e la misto,sa crezi ca tu,boule platitor de taxe esti aparat de cineva,ca banul tau nu mai e furat,in Buftea n-o sa faca niciodata ordine,exista coruptie la toate nivelurile,toti fura ca-n codru,toti se pise pa drepturile tale.
  P.S. Auzi tu,ziarist trantorul ala, slinosul ala care castiga mai mult de cat ia un profesor cu vechime.
  P.P.S Fara nicio legatura,ala care te acuza ca i-ai facut fata o pizda nasoala,ma uit la alea trei buftence,nu stiu care e fi-sa,*****cenzurat*****

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *