Unde și de ce se ascunde AUR Buftea?

În timp ce George Simion este peste tot, zi și noapte, pe Facebook, în stradă, în parlament, iar partidul pare că se umflă masiv în sondaje, AUR Buftea nu există.

Au participat la locale, deși fără niciun succes, dar sunt mulți bufteni care s-au înscris în partid. Desigur, printre ei și oameni ai primarului. Să fi pus deja laba pe filală, ca pe USR Buftea? Care e oare motivul pentru care filiala locală Alianta Pentru Unirea Romanilor Buftea are 0 (zero) activitate, desi 2400 urmăritori? Eu și incă vreo 2 ne rupem gâtul și buzunarele în lupta cu mafia locală, iar ditamai fenomenul stă ascuns sub pat și iese la alegeri să ia locuri in consiliul local, pe cârca lui Simion. Pei ce politică e asta? Pentru cine?

Aur Buftea s-a format acum 2 ani chiar, după ce George Simion a venit la Buftea și a declarat că mă vor susține la alegeri, iar eu i-am refuzat politicos intrarea in partid, dar i-am recomandat oameni.

L-am întrebat pe liderul filialei locale, Daniel Visan (foto cu Simion) de ce nu ies în public. Iată rărpunsul său:

AUR Buftea este în plina expansiune numărând la ora actuala 40 membri si peste 270 simpatizanti. Din rândul acestora si a celor ce cu siguranță vor mai adera, se vor indentifica candidatii pentru consiliul local și primar pentru a-i înscrie la Academia Politica a Alianței. In decursul acestor 3 ani pana la viitoarele alegeri, candidatii astfel formati in administrație publica, buget, politici publice etc sa fie capabili sa susțină si sa ridice calitatea administrației locale.

AUR Buftea împreună cu încă 10 localități din nordul Ilfovului au inaugurat de curând sediul AUR Ilfov Nord din Balotesti, sediu multirol sedinte, actiuni caritabile, consultanta juridica, actiuni de ecologizarea etc. AUR Buftea participa la strângerea de semnaturi împotriva tătutului nostru președinte, in conditii si cu reguli pandemice poziția noastră declarata este împotriva vaccinării forțate, dar nu împotriva vaccinării ca metoda de prevenire. Deoarece majoritatea membrilor actuali si a simpatizanților nu au un trecut politic, formarea acestora este puțin mai greoaie la început, dar trebuie sa avem răbdare descoperind valențe de ledership la colegi ce n-au cochetat niciodată cu zona aceasta. Eu personal cred ca puterea sta în popor și din el sunt toți marii români.

Daniel Vișan, ider AUR Buftea

Nu voi vota și nu voi susține niciodată AUR.

Am întrebat unde e AUR Buftea și de ce le e frică de primar să facă opoziție locală, cum fac toate celelalte filiale AUR din țară, și o grămadă de oameni au înțeles că mă asociez cu AUR. Oameni deștepți au zis că le fac reclamă, când eu îi acuz că sunt pisici. Nu merg până să acuz că filiala e deja luată de primar, ca USR Buftea. Adică vânduți. Iar oamenii deștepți cred că acuzându-i așa, eu sunt cu AUR.

Oameni deștepți care au pretenția de la mine să bat SINGUR un colos multimiliardar, fără scrupule, cu ochi albaștri și cu spate politic. Oameni deștepți care n-ar ieși din casă și de pe Facebook pentru a mă susține. Oameni deștepți care au pretenția ca eu să-mi dedic viața, timpul și banii, ca să aibă ei alt primar. Pe care să-l înjure, desigur. Se pricep la politică, dar nu pot pricepe discuții și dezbateri și scopuri comune. Nu pot pricepe că Buftea lor acaparată de un dictator are nevoie de toate formele de opoziție.

De ce mă preocupă AUR Buftea? Păi cam tot din motivul din care mă preocupă USR Buftea. Și PSD Buftea. Vi se pare ok să faci opozitie 7 ani SINGUR? Pe persona fizică? E corect să stai la bătaie 7 ani, să te erodezi tu ca om, nu ca politician, să erodezi goliatul așa cum poți, și să vină salvatorii nației doar la locale în campanie să defileze și să ceară funcții? Întotdeauna am susținut și mediatizat opoziția din Buftea, chiar și când doar a scăpat un vânt. Nu e cazul AUR.

Îmi doresc să intre AUR Buftea în consiliul local doar dacă fac opoziție 3 ani. Dacă nu, las să intre ProRomania, măcar ei mișcă ceva.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *