Partidul Alianța pentru Unirea Românilor candidează la Consiliul Local Buftea

Partidul AUR a fost inființat de Geroge Simion, fost candidat independent la alegerile Europarlamentare, tipul care militează ani de zile pentru unirea Basarabiei cu Romania.

De George mă leagă o amiciție de mulți ani, de când eram amândoi activiști civici și nici prin cap nu ne trecea că vom deveni vreodată politicieni. Ne-am maturizat și am înțeles că, din păcate, singura soluție pentru a schimba ceva în România e să intrăm in politică.

Încă de la începutul anului a anunțat că Filiala AUR Buftea nu dorește să aibă candidat la Primăria Buftea, ci mă susține pe mine ca independent. urmând ca ei să candideze doar la Consiliul Local.

După ce au strâns semnăturile necesare intrării în alegeri, Partidul AUR are pe listă doi candidați pentru Consiliul Local Buftea, Daniel Vișan și Rică Olteanu. George Simion și echipa sa, cu autocarul de campanie al partidului, au strâns semnături în fața Primăriei Buftea, altăuri de președintele filialei locale Aur Buftea, Daniel Vișan (foto), și au stat de vorbă cu buftenii. Videoclipul live de acolo a făcut peste 360 000 vizualizări pe Facebook!

https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/658224461707597/

Fiind vorba de două partide noi și necompromise, viitorii consilieri locali ai Partidului AUR Buftea, și cei ai Partidului Verde Buftea, ambele susținând candidatura mea, vor face echipă cu mine încă de acum, pentru Buftea.

scris de Bogdan Tobă

]]>
2 raspunsuri
 1. GABI
  GABI says:

  Este cel mai mizerabil oras, fara putere economica, dar plin de tigani plinnn, un oras in care nu te poti odihni, un oras cu tigani sustiunuti de Pistol, agresivi fara de nicio contributie pe acest pamant. NU exista locuri de munca de cca 10 ani, oamenii isi dau banutii pe naveta dar si timpul lor ce este atat de pretios. vede ti si dvs cat s a dezvoltat Chitila, Otopeni etc ,,sunt investitii , acest primar a stopat totul. NU avem siguranta, locuri de munca, liniste in acest oras.NU EXISTA NIMIC , NU VA VINDETI VOTURILE

  Răspunde
 2. GABI
  GABI says:

  Si ar mai fi atat de multe de spus…investitii…PROBABIL ACEST BAIAT bOGDAN tOBA ESTE SINGURUL IMPOTRIVA ACESTEI CARICATURI DE OM DE PRIMAR..votati Bogdan Toba

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *