VIDEO – Ce a promis Pistol și ce a facut pana la finalul mandatului

Scuzați lipsa de experiență la cameră, dar  nu am timp să scriu atât și cred că nici voi să citiți. Vă recomand să ascultați ce am de spus in timp ce navigați lejer pe Facebook. De văzut nu aveți ce să vedeți in video, dar chiar sunt curios dacă cineva poate contesta cele constatate de mine. Nu cred că se poate o analiză mai obiectivă a mandatului lui Pistol.

https://www.youtube.com/watch?v=qjhFlp3n2bg   Vă invit deasemenea și să votați virtual intr-un sondaj independent, garantat de Facebook:

Sunteți mulțumiți de cei 4 ani de mandat ai primarului Pistol?

Gheorghe-Pistol-Primar-_2

.

]]>

7 raspunsuri
 1. nicoleta
  nicoleta says:

  Se apropie alegerile si de ceva timp, cred ca mai mult de doua luni… anumite portiuni ale unor strazi din Buftea nu sunt iluminate. Ma intreb, oare nimeni nu a vazut, nu i-a comunicat primarului? Nu ma intelegeti gresit, un primar trebuie sa stie tot ce merge si ce nu merge in orasul pe care il conduce.
  Nu e posibil sa suni la compania de electricitate, sa faci sesizari si sa nu miste nimeni un deget. Sunt portiuni din centru, unde nu merg becurile la 10 stalpi pusi unul langa altul. Nimeni nu a sesizat bezna in care ne scaldam de cateva luni bune?
  Rusine domnilor!

  Răspunde
 2. Valentina Dinica
  Valentina Dinica says:

  Domnule Toba, analiza dvs. nu este nici pe departe obiectiva.
  Am avut curiozitatea si am intrat pe site-ul primariei la sectiunea ” Finantari UE”. Am gasit acolo contracte de finantare, din fonduri europene, semnate in perioada decembrie 2012- noiembrie 2014. Asta inseamna accesarea de fonduri, nu studii fara finalitate! Pentru noul program operational 2014-2020 nu cred ca au fost publicate, pana acum, mai mult de doua ghiduri pentru depunerea cererilor. Dar nu am pretentia sa fiti independent, ne-ati demonstrat-o ! De aia ati ramas in dialog numai cu cei care sunt impotriva d-lui Pistol .

  Răspunde
 3. Ion Ion
  Ion Ion says:

  Finanțarea a fost obținută de cei ce au făcut ca lucrurile sa sa întâmple ,cei ce au semnat contracte se vede si in pedefeueile afisate pe saitul primăriei.Proiecte au făcut mulți si nu au reusit sa obtina finanțare sau sa le ducă la bun sfârșit si acum sunt buni de plata

  Răspunde
 4. Bizu
  Bizu says:

  Bogdan tu in opinia mea esti singurul care vei intra in consiliul local , in afara de PNL si PSD . Dar constat ca si tu exploatezi acelasi segment al nemultumitilor ca si canditatul M10 .
  In concluzi daca ajungi in consiliu ajungi nu pentru ca ai convins ca vei veni cu idei si proiecte ci pentru ca ai exploatat nemultumirile unora …
  Altfel spus tu nu vii cu idei constructive ci mizezi pe un vot negativ . E foarte posibil sa ai o supriza la alegeri . Si atat tu cat si contracandidatii Domnului Pistol sa constatati cat de popular este actualul primar …

  Răspunde
 5. Backstabber
  Backstabber says:

  …eheeee,” CE VREMURI” apuse pentru multi din cei mai sus prezentati
  Umbla vestea printre cercurile restranse ale PSD, ca maine,se face o adunare generala de mare amploare pe platoul din fata primariei….. Iar se blocheaza Buftea,la doar o zi dupa blocajul de 1 iunie.
  ….Zica-se ca vin cu alai,autocare…o mare de oameni de la judet.
  Voi ati auzit ceva ? Vreo autorizatie emisa?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *