Dezvăluiri 2008: Pistol, după ce accidentează mortal un pieton, scapă de urmărirea penală!

Rezolutie-Scoatere-de-sub-urmarire-penala-Gheorghe-Pistol_1 Rezolutie-Scoatere-de-sub-urmarire-penala-Gheorghe-Pistol_2 Rezolutie-Scoatere-de-sub-urmarire-penala-Gheorghe-Pistol_3     Adevărul de Buftea publică intreaga poveste un iz de mușamalizare aici:

Cel mai bine păzit secret al actualului primar Gheorghe Pistol. Vezi pe cine a OMORÂT cu mașina în urma unui accident din 2008!

]]>

5 raspunsuri
 1. rusetelunicolae
  rusetelunicolae says:

  daca legea a spus ca e nevinovat de ce cauti nod in papura daca te puricheaza si pe tine sigur ai violat pe cineva rusine

  Răspunde
 2. @rusetelunicolae
  @rusetelunicolae says:

  Nu crezi ca ne-am cam saturat de „nevinovatii” astia penali care de 26 de ani fura si ies basma curata?In Romania,faptul ca legea te scoate nevinovat poate sa insemne si ca ai foarte multi bani si relatii sus puse,dupa atata timp cred ca s-a prins tot romanul cum sta treaba cu infractorii.

  Răspunde
 3. Bizu
  Bizu says:

  Va faceti de ras cu astfel de articole … concluziile articolului de mai sus se bat cap in cap … ori omul trecea regulamentar si perfect lucid ori avea o alcolemie care omora un cal (caz in care erea semiinconstient)….
  Cum e asta cu justitia … cand ne convine e imculata cand nu ne convine e blat ….
  Nefericitul incident se poate intampla oricui conduce in satele din romania, la felul in care umbal unii cetatenii (in stare de ebrietate)
  Dar ma rog e campanie electorala si producatorii de abjectii incep sa se desfasoare ….

  Răspunde
 4. PanaitSorin
  PanaitSorin says:

  Omul este nevinovat (Pistol) . Cine are permis obtinut in alta parte decit la Pitesti judeca acest lucru . Conducea legal iar nefericitul accident nu a putut fi evitat . Asta nu inseamna ca este criminal . Poti sa fii miliardar sau sofer pe basculanta tot aceeasi rezolutie primesti din partea instantei . Nu amestecati cuvintele aiurea pentru ca va face-ti de tot rasul . Referitor la donatia catre Biserica nu vad un gest imoral . Daca Stirbei nu facea biserici astazi ne botezam copii la supermarket cu un sobor de manelisti ! Pana la urma treaba cu religia tine de identitaea noastra nationala , culturala …. O sa participam la Inviere online pe youtube iar luminarile vor cu leduri multicolore ….

  Răspunde
 5. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Nu e nimic abject in a-ți pune niște intrebări și a nu inghiți tot, hap-hap, fără să găndești. Oamenii au văut destule cazuri de corupție, destule treceri de pietoni mutate in urma accidentelor, ba chiar și dezinfectanți și medicamente măsluite. Corupția ucide dintrotdeauna in Romania, le-am văzut pe toate, ce naiba! Crezi că ținea cineva o astfel de știre pentru campanie, cand jocurile dunt deja facute?
  Eu nu sunțin că e vinovat, mai ales că e rezoluția aia, dar lasă-ne să ne punem intrebări, să discutăm, că nu omară in fiecare zi primarul pe cineva!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *