De la sedinta Consiliului Local Buftea – 29.07.2016

Sedinta a avut putine lucruri notabile. Afara de mine, domnul Laurentiu Neatu fost candidat UNPR si C-tin Dumitru, fost candidat M10, nu a mai fost nimeni prezent. Doar un domn, probabil direct interesat de proiectul de hotarare privind licentele de taxi. Intuiesc ca e patron de firma de taxi.

Consilierul local ALDE, Horia Bobei, a publicat intreaga documentatie a sedintei Consiliului Local. Ce a facut acum Horia Bobei n-a mai indraznit sa faca niciun consilier local vreodata, dar asta e normalitatea, asta inseamna transparenta si informarea cetateanului.

Speram ca el sa nu se abata de la linia asta, caci voi fi primul care il va taxa. Am insa certitudinea ca Pistol va face presiuni si s-ar putea ca Horia sa aiba zilele numarate in politica locala daca insista cu astfel de initiative. Deocamdata are o bila alba… cat el de mare!

Aveti mai jos documentele pe care le-am considerat interesante.

Diverse 14 – pv receptie lucrari modernizare carosabil

Ordine de zi 29 iulie 2016

Proces verbal sedinta 31 mai 2016

Proiect privind aprobarea contului de executie al bugetului pe trimestrul II

Proiect privind rectificarea bugetului

Proiectele au trecut lejer, doar la cele doua de mai sus, nr. 2 si 3, H. Bobei s-a abtinut pe motiv ca e nou si nu e familiarizat cu asa ceva.

Tot el s-a abtinut si la cele doua proiecte cu acordarea licentelor de taxi. Consilierul PSD, Costache Marin s-a abtinut doar la unul dintre ele, cel cu firma Radar, fara sa motiveze. Poate e firma familiei sale si nu a vrut sa fie in conflict de interese, altfel de ce sa se abtina doar la una fara sa explice? L-am intrebat personal dupa sedinta, dar nu a dorit sa dea informatii.

H. Bobei si C. Protiuc, ambii de la ALDE, s-au abtinut si cand s-a votat sustinerea financiara a triatlonului si duatlonului.

Bobei a mai adus la cunostinta primarului ca in fata primariei e plin de sobolani, lucru pe care l-am spus si eu de cateva ori vara asta. S-a mai discutat despre amenajarea unui poligon auto, iar in final, C-tin Dumitru, fost candidat M10, prezent ca cetatean, a solicitat verbal sa se discute cu cei de la Domeniul Stirbey despre problema zgomotului nuntilor de sambata seara si despre interzicerea accesului publicului in incinta.

Am fost de-a dreptul surprins cand domnul Pistol a citit raportul Curtii de Conturi si problemele pe care aceasta le-a constat la Buftea. Oare era obligat sa-l faca cunoscut consiliului? Caci dansul a dat de inteles ca nu ascunde nimic si ne face o favoare aducandu-ni-l la cunostinta. Vreo 13 puncte destul de interesante… sa vedem cum facem rost de el sa il vedem pe indelete.

Frustrarea lui Richard Gioarsa

Dupa ce au trecut lejer toate cele 18 puncte de pe ordinea de zi si cateva adrese, ultima treaba a fost ca domnul Pistol sa dea citire unei comunicari de la RAJA catre primarie. Nu trebuia sa se voteze, ci doar sa fie informat Consiliul Local.

E vorba de un fel de atentionare din partea RAJA, sa nu cumva sa ranuntam la ei, ca vom suporta consecinte financiare serioase. Probabil sunt la curent cu nemultumirile buftenilor. Primarul a specificat: „nici nu ne-am gandit sa renuntam”.

Votand tot ce a propus primarul pana atunci, consilierul PSD Richard Gioarsa, ridica mana si cere cuvantul inainte. Dansul incepe prin a aspune ca de acum incolo el nu mai voteaza nimic legat de RAJA, ca se simte frustrat si nedreptatit. Zic… „hopa, dl. Richard s-a dat cu poporul si ia atitudinea vizavi de faptul ca RAJA, dupa ce a papat zeci de milioane de euro bani europeni, a rupt strazile din Buftea, a marit pretul apei si a tocat nervii buftenilor, ne furnizeaza tot mizerie la robinet!” Cand, ce sa vezi, domnul consilier PSD avea alta problema cu RAJA. Citez cu aproximatie, iar dansul vede ce zic aici, sa ma contrazica daca spun prostii!… ” Domnule primar, am facut tot ce ne-a zis RAJA, ne-a dus cu autocarul pe canicula , la 40 de grade, pana la Constanta, ne-au aratat ce frums e la ei, cat de albastra e apa, am votat tot ce au vrut dansii (nota mea: inclusiv planul tarifar aberat), dar ma simt frustrat. Au inaugurat statia de epurare (nota mea: inaugurare falsa, de campanie, ca inca nu e gata) cu surle si trambite, cu televiziuni, cu fanfara, cu primari, dar nu au invitat pe nimeni dintre consilierii locali. De ce? Noi nu am contat? Am fost buni pana acum?” Domnul Pistol a simtit ceva… „Banuiesc ca e un apropo la mine, dar sa stiti ca nici eu nu am stiut decat de pe o zi pe alta si nu am apucat sa va anunt. S-a tot amanat inaugurarea, pana au facut-o din scurt.” Deci domnul consilier PSD Richard Gioarsa e frustrat ca n-a fost si el la piscotareala, nu ca in aceste zile buftenii inca se spala si gatesc cu asa ceva: La anul, RAJA va scumpi cu 10% apa, conform planului tarifar aprobat de Consiliul Local Buftea, apoi cu 5% in fiecare an, 2018, 2019 si 2020. http://expresuldebuftea.ro/raja-majoreaza-pretul-apei-la-b…/

Cum se acorda sprijin financiar

Va relatez al doilea moment in care s-a produs o discutie, dupa cel cu Richard Gioarsa si RAJA. In rest, aproape nimic, totul a decurs in liniste, s-a votat lejer.

Pistol da citire unei adrese de la o biserica penticostala cred, de pocaiti, cum ii zicem noi. Din Buciumeni, de pe Bulevardul Muncii. Oamenii solicita ajutor din partea consiliului, sa faca o camera pentru copii si o toaleta. Doresc bani sau materiale, conform unui necesar. Cum e stilul, Pistol ridica primul mingea la fileu consilierilor, sugerandu-le, deloc discret cum sa voteze… „eu n-am nimic impotriva”

Auzindu-se niste vociferari, domnul consilieri UNPR (PMP) Mihai Cojocariu a spus: „eu ii cunosc pe oamenii astia, sunt oameni de treaba si nu dau in cap la nimeni… de ce sa nu-i ajutam?” Domnul consilier ALDE, Victor-Horia Bobei se ridica si contracareaza: „din cate stiu eu religia nu le permite sa voteze! Ei nu voteaza, de ce sa ii ajutam?”

S-a stabilit sa fie ajutati, iar intr-o sedinta viitoare sa se propuna o suma si sa se voteze.

Nu am nimic cu pocaitii, bunica mea la care tin foarte mult e pocaita, chiar penticostala. Ideea e ca nu asa trebuie sa se discute o astfel de decizie de alocare de fonduri de la buget. Nu se pot da bani de la buget pe motiv ca „sunt oameni de treaba si nu dau in cap la nimeni” sau pe motiv ca voteaza sau nu voteaza

Parea o discutie intr-o sedinta de partid cu usile inchise, unde se propune cinic cine ssa primeasca si cine nu. Nu arata ca o discutie publica in sedinta consiliului local. Puteau sa argumenteze altfel… daca au dat sute de mii de euro la bisericile ortodoxe de ce nu dau si astora 1000 de euro? Sau le dam daca si-au platit impozitele. Sau hai sa facem intai o cresa si o gradinita, pe urma vedem cu bisericile.

In cerere sunt doua cuvinte cheie care se lipesc bine de notiunea de „sprijin financiar”…. scoala si copii. As zice ca cineva i-a invatat ce si cum sa scrie catre consiliul local. S-ar intelege ca e vorba de ajutat copii care merg la scoala, caz in care ajutorul ar fi fost obligatoriu. Dar cred ca e vorba de fapt de un sprijin fiannciar acordat bisericii, unde duminca vin si copii.

De ce nu a intrebat vreun consilier ce e aia „scoala duminicala” si ce fac copiii acolo? Putea sa se deplaseze un consilier duminica acolo si sa vada despre ce e vorba si sa explice celorlalti cum sta treaba. Sigur, nu e vorba de o suma mare, dar se nasc precedente.

]]>

23 raspunsuri
 1. EugenD
  EugenD says:

  Interesant momentul cu „am făcut tot ce ne-a zis RAJA”! E o linie atât de fragilă între legal și ilegal în această afirmație încât mi-e și frică să comentez. E inutil să spun, consilierii trebuie să facă tot ce le cer cetățenii, în spiritul și litera legii, nu ce le zice…..o societate comercială, care în mod evident și de necontestat are interese economice.
  Constat amuzat, din nou, ce mare țeapă a luat PSD-ul de la Pistol! Pesediștii cred oare că inaugurarea fastuoasă a stației de epurare, cu fanfară, politicieni și presă, s-a făcut de pe o zi pe alta, așa cum Pistol s-a justificat? N-au decât să se îmbete cu apă chioară, nici pâinea de protocol nu era gata de pe o zi pe alta! Inaugurarea a fost premeditat organizată fără să fie invitați consilierii. Campania locală era aproape iar Pistol trebuia să fie singurul „făuritor” de bine din oraș. El trebuia să apară pe 7 din cele 6 pagini ale ziarului de campanie electorală plătit de primărie din banii noștri și menținut în viață, culmea, tocmai cu sprijinul PSD.
  Probabil pesediștii n-au observat nici că decizia de a se rămâne la un consiliu de 18 membri este luată de Pistol tot în defavoarea lor. Conform calculelor matematice, dacă s-ar fi ajuns din nou la redistribuire, PSD ar fi obținut încă un post de consilier. Ei erau următorii după ALDE și PNL care au primit deja câte unul. Pistol n-a dorit nici acest lucru pentru că i-ar fi stricat socotelile. N-ar mai fi avut majoritate absolută în consiliu și-ar fi trebui să negocieze funcția de viceprimar.
  Mi se pare incredibil de inegal modul în care Pistol a tratat PSD Buftea după 4 ani în care PSD nu numai că i-a votat tot fără să cârâie, ci chiar a spălat imaginea primarului în mediu online. Aș spune chiar mârlănesc dar deh, să le fie învățătură de minte…

  Răspunde
 2. Iulian
  Iulian says:

  Nu e la limita ci e pur si simplu ilegal. E si normal sa iti fie frica sa comentezi din moment ce la data semnarii contractului cu RAJA erai in sistem. :). As vrea insa sa spun ca la fel de nelalocul ei este si adresa celor de la RAJA care mie imi suna a amenintare si nu a informare. Cum ar veni ne-au spus ca trebuie schimbata instalatia si de 4 ani tot orasul e un santier, ne-au zis ca trebuie sa platim mai mult ca nu se poate calitate pe bani putini si s-au dublat facturile….si acum cand lumea reactioneaza pe buna dreptate ca ni se livreaza aceeasi mizerie la robinet, ni se atrage atentia ca o sa platim cu varf si indesat daca indraznim sa reactionam… Acesta este rezultatul a ceea ce spunea domnul consilier…am facut tot ce au vrut… am votat tot ce au vrut..

  Răspunde
  • EugenD
   EugenD says:

   ” E si normal sa iti fie frica sa comentezi din moment ce la data semnarii contractului cu RAJA erai in sistem. :).”
   Hahaha! Ce putere decizionala aveam eu in aceasta speta? Ce calitate aveam eu in raportul Primarie-RAJA?
   Pe acelasi principiu ar trebui sa-mi fie frica sa comentez si despre taierea salariilor din 2010, eram in sistem si atunci, deci sunt vinovat.

   Răspunde
 3. consilier
  consilier says:

  In perioada 2012-2016 Raja a solicitat CL doar aprobarea asocierii cu diverse localitati ( sate, comune, orase ) in vederea extinderii retelei de apa si canal in locatiile respective. Este un protocol in care se prevede ca o data intrat in circuitul serviciilor acestei societati sa fii informat despre orice nou contract de asociere. Votul pozitiv in aceasta situatie nu impieteaza interesele cetatenilor locali, practic este o luare la cunostinta despre activitatea societatii respective. Preturile la apa au fost stabilite in anul 2011, prin 2013 CL a fost instiintat ( mai bine zis i s-a reamintit ) de prevederile contractului si termenele stipulate in acesta. In rest, vorbe de claca…

  Răspunde
 4. buftean
  buftean says:

  Domnul consilier va rog sa va informati si apoi sa vorbiti ca la claca. Pe site-ul primariei gasiti:
  – HCL 26/29.03.2011 privind delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare catre SC Raja SA si aprobarea contractului de delegare a serviciului de apa si canalizare, a Regulamentului serviciului de apa si de canalizare si a Caietelor de Sarcini.
  – HCL 124/31.10.2013 privind aprobarea Strategiei de tarifare practicata de operatorul regional SC Raja SA, pentru perioada 2014-2020.

  Răspunde
 5. ion de la raion
  ion de la raion says:

  Contractul pentru pretul apei si canalului a fost semnat in 2011. Clar. Ce sa faca astia de acum ? Sa-l anuleze ? Stiti ca TASM-ul are proces si dupa atitia ani cu primaria ? Un contract de 35 de milioane de euro nu se anuleaza ca un bilet de tramvai, sint clauze clare, termene, obligatii, cine le plateste daca se pierde un proces ? Toba din shaormerie, Duta din naveta Buftea-Bucuresti ? Oricum ai privi, citesc ce spune Toba si ma mir cum a putut primi tot consiliul local spaga de la raja, inseamna ca are probe, nu poti face asemenea afirmatii despre un consiliu local fara a fi acoperit. Spune ala mai sus, care semneaza cu ‘consilier’ ca raja nu a cerut decit vot pozitiv in situatia extinderii retelei de apa-canal in alte localitati, NIMIC altceva. Daca e asa, Toba e in pericol sa fie dat in judecata. Am auzit din surse ca toate afirmatiile vizind consiliul sint contabilizate si i se pregateste ceva. Sa vedem cum sustine ce afirma, spagi, cadouri, tablete, poate are dreptate. Cine stie ? Vom vedea cit se poate de curind.

  Răspunde
 6. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Din pcate pentru dvs aici nu e Antena 3 si nu putem inghiti orice doar pentru ca a zis la televizor. Cand vreti sa acuzati sau dezmintiti ceva veniti si cu dovezi, nu doar vorbe din anonimat ale unora din sistem. Am inteles ca ati fost si la ziaristul spalator de cadavre, dar nu tine cu noi. Hai sa vedem ce zice site-ul primariei, daca ziceti ca sunt discutii de claca.
  Singura hotarare a CL BUftea in 2011 in legatura cu RAJA a fost cand au venit ei si am aderat la asociatia aia si li s-a delegat gestiunea. In aceste hotarari NU se face nicio referire la pretul apei.
  http://www.primariabuftea.ro/admin/assets/librarii_documente/2011/25.pdf
  http://www.primariabuftea.ro/admin/assets/librarii_documente/2011/26.pdf
  In 2012 nu au fost hotarari in CL privind RAJA. Probabil noua conducere a primariei negocia cu ei.
  In 2013 singura hotarare e cea privind aprobarea respectivei strategii de tarifare. Unde toata lumea a votat pentru! Nu? In aceasta hotarare nu se face referire la alte documentre intre primarie si raja afara de cele doua mentionate mai sus, din 2011. Deci nu au existat altele.
  http://www.primariabuftea.ro/admin/assets/librarii_documente/2013/124.pdf
  Apoi, in 2014, singura hotarare votata de consiliu a fost cea privind constituirea comisiei în vederea verificării /identificării bunurilor aferente sistemului public de alimentare cu apă şi canalizare concesionate/predate către S.C. Raja S.A.
  http://www.primariabuftea.ro/admin/assets/librarii_documente/2014/127.pdf
  In 2015 avem HOTĂRÂREA NR. 37 Din 30 Martie 2015 privind modificarea preţurilor şi tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă şi canalizare de către 5.C. Raja Constanţa S.A., potrivit avizului A.N.R.5.C. nr.120721/20.12.2013.Hotararea nu face nicio referire la vreun document din 2011.
  http://www.primariabuftea.ro/admin/assets/librarii_documente/2015/37.pdf
  Tot in 2015 ati votat probabil tot unanimitate HOTĂRÂREA NR.122 Din 30 Octombrie 2015 privind aprobarea Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare în unităţile administrativ- teritoriale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare intercomunitară de apă şi canalizare „Apă – Canal Constanta” şi în care îşi desfăşoară activitatea operatorul S.C. Raja Constanta S.A.
  http://www.primariabuftea.ro/admin/assets/librarii_documente/2015/122.pdf
  Respectivul regulament din anexa hotararii nu a fost facut public desi legea o bliga.
  Intre acesta proiecte de hotarari supuse votului probabil au mai fost si alte simple adrese si solicitari de la RAJA care au mai fost supuse votului pentru acorduri de principiu si care nu au fost publicate pe site.
  In 2016 nu a fost nicio hotarare. Nu exista niciun document, asa cum spuneti, din 2011, de la celalalt consiliu si primar, prin care sa se fi stabilit pretul apei. Deci acest pret s-a stabilit in 2013, in mandatul Pistol si consiliul local respectiv, adica aproape la fel ca asta. Prin urmare, mintiti cu buna stiinta cetatenii!!

  Răspunde
 7. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Bag seama ca va uitati des la Dragnea si Ponta de la Antena 3 si vreti sa aplicati strategia lor. Eu nu am acuzat pe nimeni de spaga, iar daca vreti sa mi-o coaceti si sa ma dati in judecata, n-aveti decat. Va veti umple si mai mult de penibil si nu o sa faceti decat sa-mi cresteti cota. Si nu vreti asta.
  Inca o data afirm cu tarie si public. Domnul Richard asta a zis… ca a votat tot ce a vrut Raja! Si ca nu va mai vota nimic legat de Raja! Declaratia nu se va consemna in precesul verbal al sedintei, ca nu sunt fraieri. Martori, afara de ceilalti consilieri care nu vor recunoaste vreodata, sunt doar domnul de la UNPR, Neatu, care e un domn respectabil si oricand sunt sigur ca va recunoaste asta si Costel Dumitru. Ambii citesc ce scriu eu aici si daca au curaj , sa vina si sa infirme sau sa confirme!
  Iar cetatenii pe cine vor crede dintre mine, care raspund in nume propriu in privinta a ce declar in public, si anonimii din sistem care incearca sa spele cadavrul ?

  Răspunde
  • l
   l says:

   Un om care nu are de ascuns nimic nu s-ar supara si nu te-ar da in judecata chiar de-ai fi zis asa.Cel mult s-ar amuza.S-au invatat toti acum cu judecata.N-ai voie sa-ti mai dai cu parerea ca e calomnie.

   Răspunde
 8. bizu
  bizu says:

  citesc aceste opii pro si contra Raja si a apei de la robinet si nu pot sa nu constat ca toti acesti Gica Contra acuza un singur lucru pretul apei si calitatea ei . Restul sunt speculatii si arucari ale pisicii dintr-o curte in alta . Pentru cine a uitat apa de la robinet a fost in Buftea murdara ani de zile inca din 2006-2007 .
  in urma cu cteva zile o saptamana cand Raja a pus in functiune noile conducte de apa a fost cam o zi o apa murdrara la robinet . Insa Raja a anuntat cu o saptamana inainte acest lucru ( la fiecare scara erea afisat un anunt) .
  Acum apa este curata si asa va ramane ,,,

  Răspunde
  • Iulian
   Iulian says:

   In loc sa ii faceti Gica Contra pe cetatenii prin al caror vot ati ajuns intr-o anumita pozitie (in cazul dumneavoastra consilier judetean) si ale caror interese trebuie sa le aparati din acea pozitie, mai bine ati oferi politicos niste raspunsuri. Peste 4 ani tot de la acesti Gica Contra o sa cereti votul. Ma bucur ca ati scris propozitia aceasta: „Acum apa este curata si asa va ramane” si sper ca vi-o asumati in totalitate. Nu de alta dar daca prin absurd s-ar intampla altfel sa stim cui sa ne adresam.

   Răspunde
  • buftean
   buftean says:

   Domnule consilier judetean Bizu cum explicati ca o sedinta a Consiliului Local Buftea s-a tinut in Constanta? Raja este minunata, apa albastra la Constanta nu cacanie ca la Buftea.

   Răspunde
 9. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Domnul consilier Bizu, eu nu acuz doar pretul apei si lipsa calitatii. Eu acuz ca acei consilieri locali au fost fie incompetenti si nu au reprezentat interesele buftenului, fie au luat șpagă! Altă variantă nu există! Pentru că nu ai cum să votezi creșterea semnificativă a prețului, când nu aveai niciun pic de calitate si nicio garanție că va fi de calitate! Și fără să ceri părerea buftenilor care te votaseră? Să ne spună exact ce au căutat la Constanța, de ce i-a dus Raja acolo cu autocarul? Cum a fost ciorba de pește?
  Treaba era simplă. Raja propunea, consilierii făceau inainte o dezbatere publica, aducandu-le la cunostinta buftenilor, dupa care le spuneau alora de la Raja asa „faceti investitia, ca oricum o faceti din bani europeni, noi avem rabdare si dupa ce avem calitate si reparati drumurile, marim si pretul”. Nu asa era normal? Ei au facut „dezbatere publica” cu administratorii de bloc, care sunt sub tutela primarului sau chiar vanduti acestuia, iar astia au anuntat cetatenii revoltati ca nenororcitii aia de la Raja au marit pretul, ca primarul, saracul, n-are ce sa faca!
  Hai să ne amuzam si de promisiunea ta ca apa va fi curată! Păi conform primăriei ea chiar a fost curată incă de la aprobarea planului tarifar! Ca să fie adoptată o astfel de mizerie de hotărâre era nevoie de niște analize ale apei. In 2012 au luat probele reprezentantii primăriei, consiliului local, Raja, DSP si asciatiilor de locatari, iar la analize iese că e apă potabilă! Uite clar pe site-ul primăriei! Avem chiar si video de laudă și propagandă făcut de primărie!
  http://www.primariabuftea.ro/index.php/articol/afisare/Buletinele_de_analize_a_probelor_de_apa_recoltate_in_perioada_Iunie_Iulie_2012_din_orasul_Buftea/246
  https://www.youtube.com/watch?v=82mk1LUYhzg&feature=plcp
  http://expresuldebuftea.ro/incredibil-buftea-are-ap-potabil/
  O mascaradă de nivel mondial!

  Răspunde
  • l
   l says:

   Si daca ar fi curata apa……..de ce trebuie sa fie cea mai scumpa din tara?Se pompeaza pe munti…..se scoate din desert?De ce e cea mai scumpa?Inevitabil ne gandim la mita.

   Răspunde
 10. buftean
  buftean says:

  Legea 273/2006- privind finantele publice locale
  Astept sa vad ca se respecta aceasta lege. Atunci vor avea si locuitorii UATO Buftea ceva de spus. Pentru ca nu mai putem lasa CONSILIERII LOCALI sa faca ce vor cu bugetul local.
  (3) Pe baza veniturilor proprii şi a sumelor repartizate potrivit alin. (2),
  ordonatorii principali de credite, în termen de 15 zile de la publicarea legii
  bugetului de stat în Monitorul Oficial al României, Partea I, definitivează proiectul
  bugetului local, care se publică în presa locală sau se afişează la sediul unităţii
  administrativ-teritoriale. Locuitorii unităţii administrativ-teritoriale pot depune
  contestaţii privind proiectul de buget în termen de 15 zile de la data publicării sau
  afişării acestuia.
  (4) În 5 zile de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor prevăzut la
  alin. (3), proiectul bugetului local, însoţit de raportul ordonatorului principal de
  credite şi de contestaţiile depuse de locuitori, este supus aprobării autorităţilor
  deliberative, de către ordonatorii principali de credite.

  Răspunde
 11. gilda
  gilda says:

  „Acum apa este curata si asa va ramane” Astia ne prostesc pe fata,mie imi vine apa de la robinet de cand au „curatat-o” astia de la vRaja de zici ca e lapte,are tot felul de particule prin ea si sa nu mai zic ca nu mai vine apa rece,apa rece nu mai e cum era odata,acum e la temperatura camerei si a inceput sa aiba si miros de clor.Pentru ce platim cea mai scumpa apa din oras? Nu cumva sa primeasca votantii boss-ului ajutoare sociale mai mari si sa isi largeasca si astia de la vRaja care ne sparg strazile non stop buzunarele?

  Răspunde
 12. BOBEI HORIA
  BOBEI HORIA says:

  Asa cum v-am obisnuit, voi continua sa reprezint interesele tuturor cetatenilor indiferent de etnie, sex sau religie. Am urmarit cu interes comentariile iscate in jurul demersului meu de a asigura legalitatea hotararilor pe care le voi inainta sau pe cele care le votez. Tin sa precizez ca nu sunt impotriva niciunei finantari efectuate in conformitate cu litera legii.
  In contextul dezbaterii hotarari de la diverse care vizeaza alocarea de sume de bani din bugetul local cAtre Asociatia Religioasa ADUNARILE LUI DUMNEZEU, reflectat pe blogul expresuldebuftea.ro nu mi se pare nimic mai potrivit decat sa va aduc la cunostinta ca din raspunsul oficial al unui reprezentant de la ministerul cultelor se pot aloca bani din bugetul public doar CULTELOR SI NU ASOCIATIILOR RELIGIOASE iar Adunarile lui Dumnezeu este asociatie reluigioasa..
  Adresa: Secretariatul de Stat pentru Culte: strada Nicolae Filipescu, nr. 40, sector 2, Bucureşti, cod poştal 020962
  Telefon: 021.318.81.54 (centrala); 021.318.81.53 (direct).
  fax: 021.318.81.51 ( Cabinetul secretarului de stat)
  Program: luni-vineri, între orele 800-1600.
  Inchei precizandu-va ca, potrivit rapoartelor Curtii de Conturi, Primaria Buftea a efectuat mai multe „plati nelegale” de-a lungul mandatelor care s-au succedat. Vreau ca odata cu prezenta unei parti a locuitorilor orasului Buftea pe care ii reprezint, dar si in numele celor care mi se vor alatura ulterior sa incerc sa aliniez hotararile reprezentantilor Primariei Buftea care gestioneaza bugetul local, al buftenilor, normelor europene si legilor in vigoare privind legalitatea si transparenta administrativa. Daca se intampla sa gresesc va rog sa ma atentionati. Va respect pe toti, Horia Bobei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *