Incredibil!.. Buftea are apă potabilă!

Primaria Buftea a publicat pe site buletinele de analize a probelor de apa recoltate in perioada Iunie Iulie 2012 din orasul Buftea.

Procedura de control a fost efectuata de dna. Danes Cristina si dl. Fera Pastorel de la Direcția de Sănătate Publică Ilfov. Laboratorul a stabilit pentru toate buletinele de analize următoarea concluzie: Produsul analizat organoleptic, fizica-chimic, microbiologie ESTE in conformitate cu legea apei Nr. 458/2002, completata cu legea nr. 3111 2004 , la parametrii determinati.

Probele de apă s-au luat din următoarele locuri: str 23 august, bloc 1, 2, 3, 5,  R1, R2, R3,  R9, R10, R4, R5, Oltului bloc B2, B4, M. Eminescu nr. 10 magazin papetarie, Magazin Angst, Notariat Dobrican, Bloc PM3, ANL, str. Crisan, Ciresului, Calul Balan, Independentei 74, Independentei magazin Gevion, Independentei 124, 166, Mănești, Aleea Tineretului, Studioului, Dispensar, Aleea Parc, Aleea Scolii, Scoala nr.1, Constructorului, Oltului, Unirii, Scolii, Mărăști, Cincinat P., Făgăraș, Raului, Aviatiei, Bloc 27, 25, Plopilor, Câmpului, Agricultori, Vlăsiei, Colentina, IC Bratianu, Abator, Poienii, Padurii, V. Voiculescu, Fermei, Garii, Ghiocelului, Merisori.

 

Cum e normal, asteptam un comunicat din partea primăriei, care in baza acestor rezultate să ne indemne sa consumăm fără frică apa de la robinet! La sfârșitul acestui articol, am pozat apa de la robinetul meu…luați și beți voi asta, chiar suntem ultimii proști?!?

]]>

13 raspunsuri
 1. Alex
  Alex says:

  E potabila cum sa nu…nici nu ma asteptam sa iasa alt rezultat. Nici nu miroase a clor si e cristalina cum nu am mai vazut alta apa vreodata. si nici nu se vede cu ochiul liber cum plutesc impuritati in ea.

  Răspunde
 2. Mircea
  Mircea says:

  Bogdane, eu am renuntat de mult sa ma mai enervez…
  Am pus un filtru cu osmoza pentru apa potabila si filtre normale sa nu-mi umplu rufele de noroi…

  Răspunde
 3. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Băi, nu ințeleg… au fost si au luat probele reprezentantii primăriei, Raja, DSP si asciatiilor de locatari, iar la analize iese că e apă potabilă?!?! Cum se poate așa ceva când noi știm ce rahat avem in casă?!?! Tre să fie o explicație, doar nu ne iau de proști in halul ăsta!!!

  [url]http://www.youtube.com/watch?v=82mk1LUYhzg&feature=plcp[/url]

  Primăria chair nu zice nimic? Au pus ostentativ rezultatele pe site?

  S-au lăudat că fac presiuni, că ii vor lua la bani mărunți pe Raja, că vor rezolva, etc… Și cu ce ne-am ales? Cu un experiment de căcat și o masă dată ziariștilor să ia ochii fraierilor și cu niște analize măsluite? Ca nu pot să cred că sunt reale….

  Așa rezolva noua conducere problema? Păi daca au ieșit bine analizele, e clar ca mergem inainte la fel, fara nicio speranță… EI vor da vina pe fosta conducere, ca și cei dinainte, iar noi ne spălăm copiii cu apă plată!

  Răspunde
 4. antonescu
  antonescu says:

  Astepta cineva alt rezultat? Apa din Buftea este potabila, chiar are particularitati terapeutice, mai ales dupa ce furnizorul opreste apa 10-15 minute, se transforma in namol, pana si cei de la Techirghiol sunt invidiosi pe noi. Daca nu ati realizat pana in prezent, mineralele din acesta apa ajuta comerciantii ca pe timp de vara sa aiba vanzari record la apa plata. Platim pret de apa plata pe metrul cub si primim la robinete apa din garla, noi sa fim sanatosi ca geme tara de impostori si prosti.

  Răspunde
 5. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Chiar ca-i aiurea. Poate sa existe orice certificat, de oriunde, eu sunt convins ca apa nu-i potabila. Uneori ti-e sila sa te speli dar sa o mai si bei…

  Răspunde
 6. gigel
  gigel says:

  apa are rugina, deaia are culoare galbena.Rugina nu afecteaza sanatate si este un nutrient pe care corpu are nevoie.In america, rugina nu este considerata daunatoare sanatii de catre autoritati.

  Apa este potabila si nu afecteaza sanatatea.

  Ea fiind galbena, avand gust nasol metalic, descolorand hainele, asta este alta mancare de peste.

  Cumva stie cineva ce fel de filtru functioneaza? mersi.

  Răspunde
 7. simplu
  simplu says:

  lasa sa bei tu si autoritatile americane apa dinaia cu rugina… noi platim pentru apa fara rugina… maine poimaine o scumpeste din cauza minereului din apa :))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *