Consiliul Local pune la dispoziția Tribunalului Ilfov o nouă clădire

După aprobarea proiectelor de pe oridinea de zi a ședinței Consiliului Local Buftea, primarul Pistol a dat citire unei adrese primite de la Tribunalul Ilfov, prin care acesta solicita un nou spațiu pentru extindere.

De ceva ani se vorbește de construcția unui nou tribunal, la Buftea, iar Consiliul Local le-a acordat pentru asta un teren in zonă. Până atunci, Primăria a pus la dispoziție tribunalului spațiu pentru arhivă, la Casa de Cultură, iar acum toți consilierii au fost de acord, la propunerea primarului, să li se dea clădirea caminului Liceului Energetic, până iși construiesc sediul. Foto jos.

Un singur consilier nu a fost de acord, Horia Bobei de la ALDE, fiind foarte vehement. El a afirmat că Ministerul Justiției ar trebui să-și construiască tribunalul, că are bani, nu să le dăm noi. Dânsul a adus in discuție și cum a preluat ministerul clădirea actuală, unde el și colegul Țopai lucrau la Centrul de Plasament care era acolo atunci. A scăpat și o cioacă, spunând că aveau 200 de copii in subordine. A fost corectat de domnul Țopai.

Horia Bobei a continuat pe un ton suprinzător… „De ce să le dăm? Pe noi când ne cheamă acolo, ne țin ca pe proști, nu ne bagă nimeni in seamă, ne tratează ca pe gunoaie!” Domnul consilier PNL, Țopai a incercat să-l calmeze, susținând că e bine pentru bufteni să fie tribunalul in oraș, să nu piardă timp și bani pe la Cornetu, pe unde era discuția să se construiască inițial.

Primarul Pistol, l-a completat… „e mai bine mai aproape și pentru cei ce vor să ne reclame”, cu referire directă la mine și Costel Dumitru, prezent și el in sală, căci i-am amenințat că-i dăm in judecată pentru lipsa transparenței și ingrădirea accesului la informații publice.

camin-liceu

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *