S-au terminat nevoile orașului: se dezvoltă Str. Mesteacănului.

O nouă ofertă de donație a fost acceptată de consilierii locali, după ce primarul a susținut ca oricine iși poate dona bucăți din curte ca să le amenajeze primaria.

Sigur că e o inepție și că are un interes în acest caz, nu poti să accepti așa din senin astfel de oferte. Mai ales că pur și simplu a refuzat să spună unde e situat terenul respectiv. Nu e admisibil să ceri să se voteze fără să arăți și oferta scrisă a cetățeanului și amplasametul clar.

O altă donație de teren, ciudată, de data asta a unui cetățean, care iși retrage curtea cu 69 mp de la strada (daca ii putem spune strada) Meteacănului, de undeva din spatele Flămânzeniului, pe câmp. Am votat pentru deși primarul și viceprimarul nu m-au convins că e util ca o singura curte sa se retraga de acolo. Și nici nu au vrut să spună care e poziția exactă
#insedinta

Nu pot vota la nesfârșit astfel de donații fără informații. Sper că nu e vorba de un drum de servitute pe care vrea omul sa i-l amenajăm noi. Tot domnul viceprimar Vaida a inițiat acest proiect, pentru că primarul nu se riscă.

Vezi VIDEO cu explicațiile mele.

Dacă esti cu adevărat interesat de ce se petrece #insedinta, semneaza petitia pe care o voi inainta Consiliului Local pentru „Transmiterea LIVE Video”.

]]>
1 răspunde
  1. Cristi
    Cristi says:

    Buna ziua ! Din ce m-am interesat eu la primarie, cand iti ceri autorizatia de constructie ti se retrage automat frontul stradal, care o sa fie sub forma de donatie catre primarie. Felicitari domnului care a donat deja, si eu o sa o fac cu cea mai mare placere (mai ales ca terenul meu, si al multora, este foarte lung). Eu cred ca interes este pentru zona si in special pentru aceasta strada, dar probabil toti asteapta ca si mine, o stire de genul asta, in care si primaria ar prezinta un interes pentru modernizarea strazii. Latimea strazii acum este de 9 m daca nu ma insel, care din punctul meu de vedere este foarte putin. Asteptam modernizarea mai ceva ca pe o gura proaspata de aer. Toate bune !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *