Încă un teren al orașului vândut fără discuții

Consiliul Local Buftea a acordat aviz de principiu pentru vânzarea unui teren al orașului de pe Str. Fermei, o stradă perpendiculară pe Sos. București – Târgoviște, neasfaltată din cauza unui litigiu cu o companie locală, care revedincă acea stradă.

În ședinta s-a solicitat de catre un cetatean cumpararea unui teren al Primariei Buftea, de 612mp aflat pe Str. Fermei. In referatul primăriei se mentioneaza ca Primaria Buftea detine si o cladire cu etaj acolo, inchiriata tot de respectivul cetatean.

Am cerut detalii de la domnul primar, pentru ca nu am inteles de ce un chirias al primariei ar vrea sa cumpere terenul pe care e cladirea inchiriata si nici nu stiam unde este exact, pentru ca in referatul de aprobare semnat de compartimentul Patrimoiul, nu era un plan de amplasament. Nu e prima oara si mi se pare abuz in serviciu, sa vinzi patrimoniul orasului dar sa ascunzi poziția și scopul.

Primarul m-a ironizat, mirându-se că nu știu și că nu am fost acolo. N-a vrut să dea detalii. O doamna din public a zis ca acolo stau de fapt rudele ei si ca e e ceva penal la mijloc. Domnul primar a zis sa o intreb pe doamna, si desi am insistat ca vreau detalii de la dansul, nu a mai zis nimic. Mi se pare aberant să vinzi patrimoniul orașului și să nu spui cu ce motiv! Tot abuz in serviciu.

M-am abinut de la vot, Mihai Cojocariu la fel, C-tin Dumitru la fel. Colegul lui de la ProRomania, Iordan, a votat pentru.

Dacă esti cu adevărat interesat de ce se petrece #insedinta, semneaza petitia pe care o voi inainta Consiliului Local pentru „Transmiterea LIVE Video”.

]]>
2 raspunsuri
 1. Bogdan
  Bogdan says:

  E simplu, se practica… Cum a fost si cu fostul sef al gării ce zeci de ani a locuit in gara Buftea. Dansul a fost un caz special, trebuie sa recunoaștem. A fost sef al garii dinainte de 1980… A muncit, a facut ceva…
  Totusi eu am aflat abia acum din dezvăluirile tale, ca locul unde are barul & locuința, a fost primit prin concesiune pe un un număr de zeci de ani. Așa au făcut multi, au luat in concesiune, apoi au prelungit concesiunea pe alt număr de ani. E cazul fostului magazin universal (Disco Fox) precum si la toate spatiile comerciale ce aparțin orașului.
  Mânarii s-au făcut mereu, concesiuni aiurea, închirieri, vanzari, improprietariri ciudate, cum a fost ce despre care nu prea vorbeste nimeni, in care un angajat al primariei Buftea, a reușit sa devina moșier cu acte in regula.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *