Apa este viața

Compania RAJA, „recunoscută pe plan național și internațional pentru calitatea ireproșabilă a serviciilor prestate”, a pus in ușa fiecărui client un comunicat măreț.

Pentru că „apa este viața”, cum spun ei, suntem anunțați prin acest comunicat cât de mare e compania, cât au investit ei in Buftea, ce proiecte mărețe au, ce finanțări europene au adus și vor aduce, ce preț mic are apa lor, cât de puțin le iese lor din afacerea asta, sau cum ne-au făcut un parc cu peste 2 milioane de euro (!!!).

„Numai prina ceste ambițioase programe, Buftea va deveni un oraș european in adevartul sens al cuvantului, SC RAJA demonstrând incă o dată seriozitate și respect față de abonați!”

Asa arată apa din Buftea de două zile, de când toată lumea a primit in poartă acest comunicat, pe hârtie frumoasă.

„Și totuși eforturile RAJA privind investițiile nu se opresc aici.”

 

]]>

4 raspunsuri
  1. G
    G says:

    Dar daca v-as spune ca sub autoritatea primarului Gheorghe Pistol fost semnat un acord aprobat de HCL care va insemna SCUMPIREA APEI in orasul postru PANA in 2020, ati crede ca este posibil asa ceva? L-ati crede in stare pe Gheorghe Pistol adica acelasi om care a promis TOTUL PENTRU VOI? Singurul an in care nu am fi afectati este 2016 :))) adica an electoral in care PISTOL spera sa fie reales ca un primar bun si dezinteresat, manat doar de dragostea pentru buftenii care au crezut in el … 1 zi, exact cat a avut nevoie:)))). Pacalici de trefla, rogu-te sa ma ierti. Adevarul iese la iveala mai devreme sau mai tarziu. Nu am vazut ca hotararea astfel luata sa fie publicata in vreun ziar cu care Primaria are contract nu pentru ca nu si-au dorit editorii care stiu ce inseamna sa informezi transparent, ci pentru ca…. dar va las pe voi…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *