Cina la Palatul Stirbey


O recenzie facuta de mine pentru un site de specialitate, restograf.ro
.

Restaurantul de pe Domeniul Stirbey din Buftea s-a axat serios in ultimii ani pe organizarea nuntilor. Locatiaselecta a facut ca in fiecare sambata sa fie cate 3, 4 sau chiar 5 nunti pe domeniu, amenajandu-se in acest scop pavilioane.

Mi-am dorit neaparat sa imi fac nunta aici, in parcul acesta pe care il cunosc din copilarie, asa ca am reusit (cu greu) sa fac fata costurilor, dar nu am fost incantat de organizare. Nu ti se oferea o atentie speciala de banii pe care ii plateai, ci erai tratat la gramada, cu celelalte nunti, pe fuga, standard, protocolar si fara vreo surpriza placuta. Mancarea a fost ok atunci… doar ok, nimic impresionant. Servirea, la fel, doar ok. Locatia e totusi ceva deosebit!

Recent mi-a picat in mana un pliant de la acestrestaurant, care incerca sa-si faca un pic de reclama in aceasta perioada de post, cand nu se fac nunti. Domeniul incearca sa tina bucataria in priza pe parcursul acestor zile neproductive.

Pare ca restauratul incearca sa produca ceva zilele astea, astfel nu se explica de ce ar introduce oferte de pranz, ca la restaurantele de pe marginea soselelor. O supa, felul doi, plus salata… 19.99 lei, pentru livrari, comanda minim 150 lei.

Atmosfera

Am mers intr-o seara saptamana trecuta sa luam cina, dupa o plimbare pe domeniu, invaluit in miresme de toporasi. Mi-a placut extrem atmosfera! Parcul pustiu, intuneric, liniste superba! La parterul palatului palpaia palid o lumina, astfel ca am avut ceva emotii in privinta disponibilitatii restaurantului. Cand am intrat pe usa, mi-am dat seama ca va fi o seara super, sacartaitul usii imese de lemn indroducandu-ne in atmosefera istorica si misterioasa.

Citeste articolul intreg aici… Cina la Palatul Stirbey

 

http://www.restograf.ro/wp-content/uploads/2014/03/Domeniul-si-Restaurantul-Stirbey-Buftea-14.jpg http://www.restograf.ro/wp-content/uploads/2014/03/Domeniul-si-Restaurantul-Stirbey-Buftea-10.jpg

]]>

4 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *