Președintele USRPLUS Buftea implicat direct în mafia gunoaielor!

După cum știu mulți apropiați cu care am discutat subiectul, l-am suspectat încă de la intrarea lui în politică de asta, iată acum și dovada! Și vor mai veni și altele, sunt sigur, poate chiar cu iz penal. Chiar și în cazul acesta, dacă vreun procuror ar insista un pic am putea avea mari surprize.

Vă povesteam despre investigația mea (noastră) privind un depozit ilegal de gunoi, lângă noi, în Crevedia, după ce mai mulți localnici au reclamat mirosuri suspecte. Garda de Mediu a fost în control, a amendat firma și a confirmat: am avut dreptate! Iată ce spune garda:

 • nu exista niciun fel de document pentru proiectul „Hale producție și depozitare”, cu excepția unui nesemnificativ certificat de urbanism, o decizie a etapei de incadrare a APM Dâmbovița și un aviz de la Apele Române
 • în curtea proiectului neaprobat au găsit mai multe feluri de deșeuri
 • într-un cort uriaș au găsit deșeuri din construcții, inclusiv polistiren și plastic
 • firma a prezentat 2 contracte pentru valorificare și eliminarea deșeurilor: unul cu URBAN SA și altul cu GENERAL WASTE MANAGEMENT SOUTH-EST EUROPE SRL.
 • nu există documente de transport pentru deșeurile găsite acolo și nici formulare de încărcare-descărcare
 • firma a prezentat 1 factură pentru servicii de sortare și concasare deșeuri din construcții de 85 de tone, emisă de GENERAL WASTE MANAGEMENT SOUTH-EST EUROPE, datată cu 2 zile lucrătoare înaintea controlului gărzii, fix în ziua în care am dezvăluit eu primele imagini de la fața locului

Această din urmă firmă aparține președintelui USRPLUS Buftea, Răzvan Marius Bezdedeanu, care mai are una cu același obiect de activitate și nume aproape identic, dar în localități diferite, Buftea și Ștefănești. Inițial el a fost angajat la firma Total Waste Management, parte a Green Group, după care și-a făcut propria firmă, cu nume asemănător.

CURIOS: la sesizarea mea din luna mai pe același caz, garda de mediu nu a găsit nimic suspect aici, iar la sesizarea recentă USR Crevedia a găsit atâtâtea! Probabil între timp, s-a schimbat ceva în comisariatul de la Dâmbovița. Probabil comisarul sef Berceanu (USRPLUS) s-a implicat.

Asta înseamnă mafia gunoaielor: să operezi ilegal și pe bani deșeuri, cu complicitatea politicului!

Teoretic useristul Bezdedeanu l-a scăpat pe cel cu depozitul ilegal de 84 tone deșeuri în mod aparent legal, deșeuri transportate acolo ilegal de nu se știe cine și din ce sursă, pe un amplasament ilegal. Evident, colectate din zonă. Evident s-au încasat bani negri pe colectarea acelor deșeuri, eliminate nu se știe cum, dar putem presupune după imaginile de pe Google, unde par arse și îngropate. Evident, o factura se poate fabrica fictiv, mai ales că e datată după dezvăluirea mea.

 • 27.08.2021, ora 10.30, public prima dată subiectul: imagini din satelit cu curtea plină de gunoaie, suspiciuni de ardere și ingropare.
 • 29.08.2021 public investigația cu imagini din dronă cu gunoaiele de acolo
 • 29.08.2021 comisarul șef al gărzii, Octavian Berceanu, spune public la comentarii că știe cazul și garda va lua măsuri
 • 30.08.2021, la presiunea publică, Consiliul Local Crevedia nu votează PUZ-ul firmei, ci amână decizia pentru a trimite o comisie la fața locului
 • 31.08.2021, marți, Garda de Mediu descinde la fața locului și constată cele de mai sus și amendează
 • 27.08.2021, vineri, e data facturii emisă de firma presedintelui USRPLUS Buftea, pentru servicii de eliminare a deșeurilor

Această investigație nu ar fi fost posibilă fără ajutorul USR Crevedia, care s-a implicat mult. Eu aveam informații că e băgat și Bezdedeanu în mizeria asta, dar le-am ascuns colegilor lui din Crevedia, să fiu sigur că nu ajunge la conducere și să-i preseze să o lase moale. Cu o zi înainte de ședința CL Crevedia pentru aprobarea PUZ-ului, Bezdedeanu l-a invitat la o discuție privată pe consilierul local USRPLUS din Crevedia. Fiind prieteni, l-am descusut pe Ionuț, iar acesta mi-a spus că a vorbit cu Bezdedeanu chiar despre respectivul depozit ilegal de gunoi, dar și despre mine. Tactici mafiote, da.

Ionuț Năstase a votat și el amînarea, nu împotriva, iar eu l-am acuzat că l-a sucit Bezdedeanu. Ne-am supărat, dar mare merit în dezvăluirea mafiei e al lui, deși nu știa că e și presedintele USRPLUS Buftea implicat.

Da, e mafie… colectare, transport, depozitare ilegale de gunoi, sortare și concasare aparent legală, dispariția gunoaielor, suspiciuni de îngropare și ardere, totul cu girul primarului din Crevedia, care susține că nu știa nimic despre mega activitatea ilegală care se întâmpla lângă casa lui, pe amplasamnetul unei firme care ceruse aprobare PUZ, dar construise tot ilegal și iși desfășura activitatea fără autorizații. Totul s-a întâmplat fără probleme luni de zile și se întâmpla în continuare dacă nu interveneam noi. Am reușit să punem capăt unei acțiuni de tip mafiot care polua comunitatea și frauda bugetul local .

Toată combinația asta se desfășoară în timp ce în Buftea s-a majorat de 5 ori tariful la deșeuri din construcții, cetățenii fiind nevoiți să plătească 322 lei + tva.
Primarul susține cu ferocitate majorarea de 5 ori a tarifelor cu gunoiul

Cine e Răzvan Bezdedeanu?

Fost PDL-ist în echipa actualui primar PNL Buftea, Gheorghe Pistol, prieten cu acesta, presedinte al filialei USRPLUS Buftea, filială fictivă, pentru că a blocat-o și nu au nicio activitate de 3 ani, dar face jocurile primarului! Cu pilele din conducerea partidului, a reușit să blocheze candidatura mea din partea USRPLUS la alegerile locale din 2020, unde în final eu am luat 20% independent, iar USRPLUS 1%.

În prezent, participă la diferite întâlniri ale autorităților locale din Buftea, nu se știe în ce calitate. Vezi aici, foto în roșu.

Cu ajutorul influenței a ajuns și membru în conducerea USRPLUS Ilfov, fiind membru în Biroul Județean, deși aproape nimeni din USRPLUS Ilfov nu-l cunoaște!!! Este și pus de partid membru în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Eco-Igienizare, din subordinea Primăriei Municipiului București.

Foarte interesant… numele lui apare într-o postare a Danei Budeanu, citată de Știri pe Surse, doar că pare o ușoară confuzie. E clar însă că e implicat cumva și pe acolo.

Visul său a fost să ajungă in echipa lui Octivian Berceanu la Garda de Mediu, vis pentru care și-a mobilizat toate resursele de influență în partid. N-a ajuns pentru că unii colegi de-ai săi și foști colegi (bună, Răzvan!) au tras semnalul de alarmă la timp!!! Uite cu ce se ocupă unul care visa să împartă dreptatea cu garda!

Conform declarației sale de avere… nu are avere. Doar un teren de 460 mp moștenit și o casă de 65mp. Și un credit la bancă. A câștigat în ultlimul an 26 000 lei, salariu plus dividende, adică 2100 lei pe lună. Probabil banii ăștia îi are doar din contractul cu Summer Well, în ultimii ani fiind băgat acolo probabil de prietenul său, primarul din Buftea.

Acest caz arată uluitoarea diferență de mentalitate dintre șeful USRPLUS Buftea, 0 opoziție locală, omul mafiei și al politicienilor, și șeful USRPLUS Crevedia, care luptă pentru comunitatea lui. Cele două localități sunt lipite! Felicitări, Năstase, demisia, Bezdedeanu!

Între timp am stat de vorbă și cu patronul acestui depozit ilegal de gunoi, care după dezvăluirile noastre și amenda primită de la gardă și-a recunoscut vina și a devenit foarte transparent. Despre asta, în curând pe pagina de Facebook Crevedia visează. Dacă vreți o opinie personală, omul nu se pricepe la gestionarea deșeurilor, pare că doar și-a pus la dispoziție firma și locația.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *