Candidații USRPLUS. Câțiva anonimi afiliați lui Pistol.

Organizația USRPLUS Buftea, contrar celorlalte filiale din Ilfov, a zăcut în anonimat total, nu au avut nicioda acțiuni în Buftea, nu s-au remarcat cu nimic, nu au făcut niciun fel de opoziție primarului Pistol, nu au dat bună ziua buftenilor, au stat ascunși până la alegeri, când vin să vă ceară votul, să ajungă ei la conducere.

Lipsa totală a opoziției la actuala adminsitrație este dovada clară că sunt vânduți actualui primar. Eu ii cunosc foarte bine, am fost cel care a inființat in 2016 filiala locală USR Buftea, după care mi-am dat demisia când ea a fost acapartă de oamenii lui Pistol. Tot ce spun despre ei se suține prin dovezi, le-am arătat de-a lungul timpului și le voi arăta și în campania electorală, așa că primesc fără probleme o eventuală ațiune în instanță din partea lor.

Candidatul pentru funcția de primar din partea USRPLUS este un anume Adrian Ciobanu, foto sus, din Tg, Jiu, ajuns aici căsătorit acum ceva ani cu o bufteancă, de care a divorțat la scurt timp. Este nepotul un consilier județan din PSD Vrancea, un apropiat al lui Marian Oprișan, iar nașul său de cununie este întâmplător și nașul Ioanei Băsescu. Nu cunoaste Buftea și pe pagina oficială a USR certa cetățenii orașului, susținând că Săbăreni e doar o comună in Giurgiu, nu și un cartier în Buftea.

Omul este pesedist sadea, mare adimirator al acestui partid, un individ care și-a șters poza cu Dragnea de pe Facebook când a intrat in USR. Singurul lui scop in USR a fost să impună ordinea și disciplina tip PSD. Vezi captura foto dintr-un grup al USR.

E de neînțeles de ce i-a acceptat USR candidatura, mai ales că vine după o suspendare de 3 luni din partid, Biroul Judetean USR Ilfov găsindu-l vinovat de încălcarea legii, acesta montând ilegal bannere electorale in Buftea. El s-a apărat susținând că a avut acordul verbal al lui Pistol. Ciobanu dă raportul direct primarului Pistol, eu insumi surprinzându-l la ușa acestuia, după o sedința a consiliului local, martori fiind și alți consilieri.

S-a propus atunci excluderea sa, dar deputatul de Ilfov Cornel Zainea, cu mare influență in birou, a susținut că nu e așa grav. Totuși in starea de suspendare, Ciobanu depunea coroane de flori din partea USR, folosea banii partidului, participa la ședințe și excludea oamenii de pe gruprile interne, motiv pentru care am sesizat și eu biroul judetean.

Recent, dupa 8 luni, Comisia de Arbitraj a USR Ilfov judecă această sesizare a mea făcută in decembrie 2019 împotriva individului. După 8 luni! Intre timp mi-am dat demisia, văzând că nu bagă nimeni in seamă acea sesizare.

Următorii pe lista de candidați.

Locul 2, cu oarecare șanse de a intra in Consiliul Local, un tip pe nume Radu Oancea, aparent ok, dar care nu știa de ce se află in acest partid, nu știa nimic depre cum funcționează un partid și adminsitrația locală, fiind adus ca mașinărie de vot de fratele său, vecin cu Ciobanu. Fratele său nu avea voie să candideze și așa l-a pus e el, să rămână funcția în familie.

Nu am aflat despre el decât că ar vrea să facă la Sala de Sport a Primăriei un club de box. Poate de pe funcția de consilier local Pistol o sa-l ajute. N-am avut treabă cu el, până am primit un msaj public de la el, violent și agramat „PISEATEA-S IN OCHI DE NESIMIT”

Locul 3, Victor Cârjă, un bucureștean mutat în Buftea, fost PNL-ist, om ok, dar am dubii în privința lui, pentru că nu îl critică niciodată pe Pistol și se lasă condus de indivizi submediocrii ca Ciobanu, doar ca să pridă și el o funcție de consilier local. Am o veste tristă pentru el… Ciobanu l-a țepuit, locul 3 nu va fi în veci eligibil. Dar știu pe ce mizează Victor… este un apropiat al noului șef de la USRPLUS Ilfov, Ciprian Teleman, care cel mai probabil îl va executa cu sânge rece pe Ciobanu după alegeri, poate și pe Oancea, iar locul 3 al lui Cârjă devine loc de consilier. Notați undeva asta, ne auzim peste câteva luni.

Locul 4, Răzvan Marius Bezdedeanu, un tip cu care am copilărit și care m-a îngrozit pur și simplu cu gândirea lui actuală despre politică. Dar nu mă miră pentru că știm amândoi că este un apropiat al lui „George”, cum ii zice el primarului, care l-a ajutat și in echipa căruia a fost acum ceva ani. Este alături de Ciobanu, unul ditnre cei care nu a făcut altceva decât să încerce să mă dea afară din USR. Mă bucur că nu e pe loc eligibil și nu sunt nevoit să vorbesc despre politica pe care vrea să o facă el, pentru că am un respect deosebit pentru fratele lui. Respectul meu l-a pierdut definitiv Răzvan.

In total 7 membri. Atât are marele USRPLUS la Buftea, in timp ce filialele USR din localitățile importante din Ilfov au zeci de membri. Mai e doamna Nela Mușat, dar nu a apare pe listă, dânsa fiind apropiata lui Pistol, pe lista PNL in 2012 și pe lista ALDE in 2016. Acum se pare că Pistol nu a mai avut nevoie de dânsa să o puna și pe lista USR, are suficienți infilitrați. Sigur, fiul dânsei, Andrei, la fel, același traseu, dar el e un băiat bine intenționat. N-are vârsta legală de a fi candidat.

Asta e USR Buftea, o filială fantomă care speră să obțină funcții fără să facă nimic, pe baza imaginii USR la nivel național, și să ajungă in Consiliul Local unde să ridice mâna la comanda lui Pistol.

Lista USR aici…

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *