NOUTATI
  • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

12 Comentarii

1. 2

vasilache

Sa nu va asteptati la nimic bun din partea celor care dau mana cu Basescu.

2. 3

alina

Subscriu la ce a scris „nume”,exact un mare pârț ! Cei care își dau seama de fapt cum sta treaba și demisionează, nu o fac de proști, o fac ,ca au coloana vertebrală și nu au acceptat sa vina cu bani de acasă sau sa facă alte compromisuri(cazul lui Doru Cioaric ).Mai nou toți se visează primari în orașul Buftea dar hai sa fim serioși. ..Pistol nu are competitori,îl îmbată nene cu mustața și pe Giorgica cu apa rece, îi spune ceea ce vrea el sa audă iar el nu știu cum sa va spun …Deja se vede primar :)))

3. 4

George

Hahaha. Asta inseamna ca nici de la pistol care s-a aplecat nu cu mult timp in urma in fata lui… :)))
    Traian Basescu ramane Traian Basescu, un brand, un politician, un leader ce va fi consemnat de istorie, un personaj controversat, un tata, un socru, un fost capitan, un fost ministru…. mai vreti?
    Nu intrati in panica. Acesta este doar inceputul iar pana la sfarsit va fi la fel :)))

4. 5

George

Somnisoara alina stim ca il iubiti pe Ciaric dar in viat trebuie sa stii care iti este locul si rostul in fiecare domeniu

5. 6

Bogdan Toba

Nu cred că e un comunicat prea reușit, nu așa se face un debut, nu se lovește in concurență, in inamici, cu atât mai puțin in foști parteneri, mai ales că Doru a avut un comunicat decent. Poți să le dai șuturi cândva fostilor colegi, dar când ești undeva sus, după ce ai realizat ceva.

Ce rezultate proaste a avut PMP Buftea la alegeri? Cred că a avut in Buftea un procent mai mare decât pe țară. E adevărat, PMP Bufea nu s-a remarcat, dar ce partid s-a remarcat in Buftea in ultimii ani? Nici măcar marele PSD Buftea nu a ridicat un deget, nici măcar pe ala mijlociu… măcar PMP Buftea s-a remarcat prin huiduirea lui Ponta si tot e ceva.

Și totuși, mai așteaptă cineva ceva de la PMP? Am văzut că a ajuns la 2.5% in sondaje, incă un pic și ii depășește Monica Macovei, de una singură.

6. 7

alina

George, nu confunda iubirea cu respectul, sunt doua chestii diferite. Din păcate am făcut parte din acest partid dar văzând multe lucruri deranjante în interior ( lucruri venite de la conducerea Ilfov) am ales sa nu îmi mai bat capul și nervii. E ușor sa vorbești din afară. …afară e vopsit gardul. ..înăuntru leopardul. Iar la alegeri Pmp buftea cat a fost Cioaric ,a obținut în Buftea un foarte bun scor la alegeri (informati-va) . Și ca de încheiere, subscriu la ce a scris Bogdan

7. 8

Cristina dragomir

Da, e adevarat, Doru Cioaric a muncit, el era baiatul care punea bannere cu scara, pe stalpi.
    Asta e motivul pentru care s-au luat 450 de voturi.

8. 9

George

Domnule Bogdan, nu s-a lovit in concurenta nici in fostii parteneri. Din cate inteleg Doru Cioaric si-a depus singur demisia. In politica nu ai parte numai de zile insorite, numai de prieteni si numai de intelegeri respectate. Parerea mea este ca trebuia sa stea sa lupte pentru principiile care l-au facut sa aleaga acest partid in care a crezut si pe care L-A PROMOVAT! Pe cei 450 de alegatori i-a convins ca acel partid este bun. Ce le transmite acum, ca nu mai este un partid bun fara el? Comunicatul cred ca in esenta releva tocmai faptul ca alegerea ii apartine lui domnului Doru Cioaric. Cred ca orice partid are un drum spre niste valori definite de statut cu sau fara Cioaric sau Marchidan, cu sau fara Nastase sau Ponta, cu sau fara Basescu sau Blaga.
    Cristina, nu contesta nimeni munca lui Doru. Nu contesta nimeni rezultatele. Cred ca acest comunicat nu incearca sa compare scorul cu sustinerea pe care Doru ar fi avut-o si nu avem de unde sa cunoastem despre ce este vorba.
    Raman la parerea mea: Doru trebuia sa incerce sa lupte pentru principiile sale. Dumnezeu iti da dar nu iti baga in traista. Vom judeca in timp dupa fapte daca demisia pe care si-a depus-o Doru Cioaric se va dovedi o pierdere sau un castig.

1. 9.1

George

Erata: Cred ca acest comunicat nu incearca decat sa compare…

9. 10

Hadrian

O intrebare e pe buzele tuturor! Nu ca ar reprezenta vreun interes persoana in cauza dar la cat de bombastic incepuse, avand sustinerea lui Gelu Clit, a Parintelui Badea si a celui din umbra aflat la Academia Jilava unde se spune ca scrie o noua monografie a orasului Buftea!

Intrebarea este: Unde a disparut Georgica? De ce s-a volatilizat? Tocmai cand incepuse armaghedonul impotriva lui Pistol? Nu cumva a fost pus la respect incat nu mai indrazneste sa scoata nici nasul?

P.S. Nici echipa sa de sustinatori nu are raspuns la aceasta intrebare. Sa intelegem ca Pistol nu il mai are oponent la alegeri?

10. 11

Hadrian

S-a anuntat candidatul PMP in persoana unei doamne profesor. Deja „latzosul” a luat-o la porcait. Eu unul sunt satul pana in gat de mizeriile gunoiului ala care isi permite orice. Macar doamna Gosa Lidia e platita ca un cetatean onest pentru ceea ce munceste.

Latzosul nespalat din ce bani si cum e platit?

Plasati un comentariu pentru

2015 - Expresul de Buftea