Noul consiliu local a fost investit.

Azi a avut loc ședința de constituire a noului Consiliul Local, unde aleșii locali au depus jurământul și primarul a fot investit pentru al 3-lea mandat.

Au fost validați 15 consilieri din 19, ceilalți 4 urmând a fi validați la următoarea ședință, pentru că 4 de pe listele inițiale s-au retras. E vorba de cei despre care am și pronosticat înainte de alegeri că se vor retrage. De la PNL, Pistol Gheorghe, care a renunțat în favoarea funcției de primar, Iordan Chiriac, Ion Tătulică, proprietarii asociației sportive finanțate de la bugetul local, iar de la PSD, Radu Marinescu.
In locul lor vor intra în consiliu Suliman Liliana Carmen, Răduță Georgeta și Măcelaru Andreea, de la PNL, și Mande Constantin, de la PSD.

În următoarea ședință se vor stabili comisiile de specialitate și viceprimarul, care probabil va fi tot domnul Vaida, PNL având majoritate in consiliu. In tot județul Ilfov sunt doar doi consilieri locali independenți, ambii la Buftea.

Lista cu cei investiți azi:

]]>
3 raspunsuri
 1. Ilinca
  Ilinca says:

  Salut, domnul primar, spunea ca investirea se va face exclusiv online, asa incat nu inteleg de ce au facut-o public.
  In alta ordine de idei, ai fost malitios si ai lasat sa se intelega ca restul de consilieri au sa fie investiti la urmatoarea sedinta data fiind situatia, ca ei ocupa locurile restante. Nimic mai fals!
  Restul nu au fost prezenti pentru ca erau sub tratament si in izolare la domiciliu din cauza Covid. Iar faptul ca ei urcau din cauza celor ce renuntau, se stia inca de cand au fost publicate listele (cam de asta vara). Ma bucur sa vad ca Macelaru Andreea, omul ce face minuni in Buftea si nu numai, in privinta copiilor ce sufera de autism, precum si ca psiholog clinician, a fost invitata sa candideze in Consiliul Local. Face parte dintr-o familie veche de aici din Buftea, cu radacini vechi… De oameni ca ea, profesionisti, modesti si cu bun simt e nevoie in tara asta. De oameni cu rezultate!!!
  Pentru ea si pentru domnul Cojocariu Mihai, ne bucuram cel mai mult. Altadata atentie la detalii… E mare lucru sa nu iti doresti, ci sa fi invitat sa faci parte din ceva, doar pentru rezultatele obtinute la nivelul local!

  Răspunde
 2. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Nu înțeleg la ce detalii să fiu atent, eu v-am oferit informații oficiale… ceilalți 4 consilieri locali incă nu sunt validați de Tribunal, iar din punct de vedere juridic nu puteau fi investiți. Asa, oricine de pe internet poate spune orice, inclusiv că sunt sub tratament si izolați.
  Iar dacă domnul primar vă spunea că investirea va avea loc on line, asta e, nu e după dânsul…

  Răspunde
 3. Zuzu
  Zuzu says:

  Buna seara!
  Cu un astfel de consiliu ( majoritar PNL) peste 4 ani vom bifa ( !!!) ca efectuat tot ceea ce s-a prezentat in programul electoral.
  Iar in privinta numarului mare de cadre didactice prezente in consiliu vom avea cele mai bune rezultate ( performante cu elevii) sau … am fost prea ocupati cu politica pentru a intelege ce nevoi are scoala in secolul XXI.
  Succes!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *