Președintele USR Buftea primește un teren de la primar

Pe baza prieteniei vechi care il leagă de primar, Răzvan Bezdedeanu a solicitat în scris către Consiliul Local, un teren al primăriei, dar, conform legii, aflat în folosința unei alte societăți.

Așa artă o adresă a firmei unui lider al partidului digitalizării, firmă cu care se laudă că e lider în Europa de Est in domeniu. Niște scrijeliri agramate, cu dezacorduri grave. Nici numele primarului nu l-a scris corect. E greu cu grupul de litere „ghe”, se face în clasa I.

Citez: „Motivul cereri este extinderea activități societăți”

Sigur, oricine poate cere un imobil primăriei dacă vrea să facă afaceri, nu? Nu. Că nu știe nimeni situația imobilelor primăriei, decât dacă ai pile acolo. Că nu știe nimeni când se scot la licitație, decât ăia care primesc dedicația. Și ce exemplu mai bun vreți afară de #terenMobila, unde dezvălurile mele au dus la un dosar penal pentru abuz în serviciu și folosirea funcției pentru favorizarea unor persone?

Pentru că nu se preciza, am întrebat în ședință dacă sunt și clădiri pe acest teren. Am aflat cu ocazia asta, că terenul este aferent clădirilor celeilalte societăți cooperative din Buftea, „Meșteșugarul”, iar conform legii, IDENTIC cu cazul de la Mobilă, al Societății COOP Buftea, terenul este în folosința cooperativei atât timp cât există clădirile. Clădirile respective sunt închiriate unei alte socități și probabil, nimeni nu va protesta că va folosi terenul Bezdedeanu. Desigur, viitoarea hotrăre de consiliu și licitație vor fi ilegale, dar pe primar nu-l interesează, vor semna săgețile lui care iși iau fapta, în caz că se sesizează parchetul, ca la cazul Mobila. De asemnea, consilierul ProRomania, C-tin Dumitru a atenționat că primăria are un litigiu acolo cu cineva care a construit o clădire (cea verde) pe acest teren. Că așa e când cunoști pe cine trebuie. N-a contat, domnul primar a cerut vot și ai lui au votat la comandă.

M-am abținut, n-am vrut să fiu contra direct pentru că nu imi era clar ce e cu clădirile, am aflat ulterior. Dar e ok, până la proba contrarie e dreptul lui să ceară. Dreptul unui lider de partid, presedintele filialei USR Buftea, membru in Biroul Judetean al USR PLUS Ilfov, implicat în gestionarea deșeurilor mafiei locale, conform documentelor Gărzii de Mediu.

Președintele USRPLUS Buftea implicat direct în mafia gunoaielor!

De câte ori v-am spus că e analfabet și că asta e meritocrația în USR PLUS? De câte ori v-am spus eu din 2018 că omul ăsta n-are nico legătură cu o altfel de politică, ci vrea doar să câștige de pe urma ei? Ă? De câte ori? Nu v-am tot zis eu că asta e motivul pentru care el m-a dat afară din USR și pentru care mi-a blocat colaborarea și a inchis filiala USR Buftea? Nu v-am zis că ăsta e motivul pentru care a făcut blat cu primarul PNL și au luat 1% in alegeri, ca să nu intre niciun consilier? Ăsta e motivul pentru care a dus filiala de oraș la doar 3 membri, el, fratele său și o prietenă a primarului.

Cea mai bună agenție imobiliară a devenit Primăria Buftea/Consiliul Local. Implicați-vă, oameni buni, în politica locală, că uite cum se fac afacerile!

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *