Câți bani se dau pentru cazarea și masa refugiaților

Consiliul Județean Ilfov a aprobat alocarea sumei de 1.000.000 lei, din fondul de rezervă al județului, pentru refugiații din Ucraina.

Alături de alte localități ilfovene care au primit refugiați, Consiliul Local Buftea a votat protocolul de colaborare, prin care se obligă să utlizeze sumele puse la dispoziție de CJ Ilfov, având o serie de responsabilități, alături de Spitalul Buftea. Mai multe detalii în documentul atașat.

După ce a confiscat acțiunea umnitară pentru primii refugiați sosiți la Buftea, administrația locală primește ajutor financiar, dar parada politică nu se oprește. Un articol care elogiază lupta primarului pentru refugiați a fost plătit din bani de la bugetul local să apară în Jurnalul de Ilfov.

Se fac în continuare eforturi majore, la Buftea, pentru sprijinirea refugiaţilor

În respectivul articol suntem informați că după 4 serii de studenți indieni, au sosit la Buftea și ucrainence cu copii și că s-a implicat o firmă locală, care a pus la dispoziție 150 spații de cazare decente.

Mai mult, miercuri, guvernul a anunțat că persoanele fizice care găzduiesc refugiați vor primi 70 de lei pe zi de refugiat, pentru cazare și masă, iar firmele 100 lei pe zi. Autoritățile care cazează refugiați vor primi și ele 50 lei pe zi, pentru fiecare.

Cum se decontează cheltuielile și în cât timp se virează banii.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *