Elevii de la Barbu Stirbey, in pericol!

Nu era de ajuns ca pasarela de la Liceul Barbu Stirbey e destul de subreda si ar necesita o consolidare urgenta, dar recent, gardul de sub ea, care impiedica traversarea la sol a magistralei feroviere, s-a rupt!

Acum, multi elevi de la liceu traverseaza peste linii, fara sa tina cont de pericolul urias care ii paste, fiind una dintre cele mai aglomerate zone feroviare din Romania!

Inainte sa postez acest articol, pentru a pune presiune mediatica pe autoritati, le-am facut si o sesizare, in care le cer sa ia masuri urgente de rezolvare a problemei. Am trimis mail catre Primaria Buftea, Liceul B. Stirbey si CFR.

Sa speram ca se va rezolva rapid, iar elevii vor constientiza pericolul la care s-au expus traversand la sol!

  liceu_gara4 .

]]>

3 raspunsuri
 1. Buftean
  Buftean says:

  Pasarela nu e subreda ca abia a fost consolidata si e in termen. Nu stiu de unde ai tras tu concluzii ca e in stadiul asta. Gardul ala despre care vorbesti, e pus dupa 2000. Si eu am invatat la gara si tot asa traversam si noi. Din cate imi amintesc legat de nefolisirea pasarelei si traversarea caii ferate, a fost un singur incident terminat cu un deces si asta se intampla spre finalul anilor 70.
  Parerea mea, nu te mai hazarda sa amplifici astfel de intamplari ca risti sa fi luat in zeflemea. Pasarela e solida si ok. Te invit sa o traversezi macar odata.

  Răspunde
 2. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Tu pui centura de siguranta copiilor tai cand mergeti cu masina sau se simt mai bine fara? Ii inveti sa treaca pe la trecerea de pietoni sau pe unde le e mai rapid? E ok, nu trebuie sa fie toata lumea de acord cu mine… avem conceptii diferite despre siguranta. Vad asta zilnic in trafic, vad profesori, preoti si politisti care merg cu copiii foarte mici fara scaun de copii, fara centura de siguranta si chiar in fata langa sofer! Lor li se pare normal, mie nu. Treaba lor.
  Pasarela o traversez cam o data pe an… are treptele strambe si rupte, iar cand ingheata e cumplit sa o cobori.

  Răspunde
  • Alejandra
   Alejandra says:

   Buna! Ai ft mare dreptate! Si eu tot la barbu stirbey am invatat,anul trecut cand am fost in tara am fost la liceu pt diploma si este adev ca e pasarela aia facuta praf! Cand e zapada si ingheata te duci gramada! Si referitor la centurile de siguranta,trecerea de pietoni,excesul de viteza,si multe altele…si eu am sesizat aceste lucruri!pacat ca exista persoane inconstiente!!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *