Despre opozitia de la Buftea

Ziceam ieri de Nicusor Dan, sa va mai povestesc de un independent, cam in aceeasi situatie. Am intrat in USR imediat cum Nicusor a anuntat infiintarea partidului, el fiind singurul care m-a convins sa fac pasul acesta. Ca si el, am iesit din USR pentru niste principii, dupa ce un grup de interese a acaparat filiala locala. Ca si el, nu am vrut sa lupt, in afara principiilor mele.


📌 Dupa ce PNL a avut grija sa pice varianta cu doua tururi de alegeri, la Buftea Pistol va defila in alegeri daca opozitia sa (si e destul de mare, dar ascunsa și divizată) nu va sustine un singur candidat. Adica pe mine, sa nu o dam dupa cires, ca asa e in politica, tre sa te lauzi.

📌 PSD va avea candidat, desigur, chiar daca, urmare a actiunilor mele, le-au fost suspendati ambii potentiali candidati pentru primarie, Richard Gioarsa si Sergiu Costea, care primeau contracte de la Pistol. Liderul lor si fost candidat de doua ori, Radu Marinescu, mi-a spus ca nu va candida. Desigur, nu iau de bun, dar oricum candidatul lor va fi inteles cu Pistol, caci am demonstrat de atatea ori ca la Buftea PSD+PNL= <3. Alegătorii PSD din Buftea merită mai mult decât organizația asta blatistă, care probabil il va pune candidat tocmai pe vărul lui Pistol, Costache.

📌 PMP, care a luat filialele UNPR de prin Ilfov, va avea si el candidat, si el agreat cu Pistol. PMP+PNL= <3 la nivel de tot Ilfovul, Pistol avand apropiati in acest partid, inclusiv rude si patronul ziarului Jurnalul de Ilfov, care e si vicepresedinte PMP. Cel mai probabil, pe lista de consilieri va fi si Mihai Cojocariu, acum consilier local UNPR, dar nu cred ca va fi candidat la primarie.

📌 ALDE, daca vor sa faca o schimbare in Buftea, cum se lauda, nu trebuie decat sa nu-si puna candidat, ca oricum nu au pe cine. Partidul e pe duca oricum. ProRomania, la fel, e 0 la Buftea, n-are rost sa-si puna canidat. Nu tre sa ma sustina pe mine, trebuie sa nu isi puna candidat.

📌 Fostul primar Ion Stoica nu va candida, dupa cum v-am tot spus. De el sunt sigur ca e impotriva lui Pistol si ca vrea o schimbare. E singurul pentru care pot garanta ca nu se va vinde lui Pistol 🙂 Mai are inca destui simpatizanti si daca vrea sa-si vada visul cu ochii, nu trebuie decat sa-si anunte simpatizantii sa voteze cu mine. Nu vreau altceva de la dansul, si nici nu am ce sa-i ofer, nu avem ce intelegeri sa facem, dar putem discuta.

📌 La Buftea se va infiinta si filiala unui nou partid, AUR (Alianta pentru Unirea Romanilor), partid lansat de vechiul meu prieten, George Simion, fost candidat independent la Europarlamentare. M-a vizitat la o bere si am discutat despre sustinerea candidaturii mele. Vor sa ma sustina independent.

📌 Au mai aparut cateva partide noi care au de gand sa intre in alegeri la Buftea, dar sunt atat de mici, incat nu are rost o discutie acum. Pot paria ca o sa apara si un alt independent pus de Pistol sa candideze, ca sa rupa voturi de la mine, pe modelul „impotriva partidelor”

📌 Eheee, si ajungem la fostii mei colegi de la Alianta USRPLUS. In acest moment, desi nu exista cele doua filiale, ambele au candidat la Primaria Buftea, unul de la USR si altul de la PLUS. Nu-i cunoaste nimeni, sunt mutati recent in Buftea, nu au facut nimic in Buftea, dar vor votul vostru. Daca in privinta altor partide e ceva obisnuit, la ei, jur ca nu inteleg. Doar ambitaia sa te vada mama pe afisul electoral sau sa-ti mai adaugi ceva in CV?

Cei doi candidati, de la USR si PLUS, se cearta intre ei acum, pentru aceasta functie. Oricare ar fi dintre ei, va lua maxim 80 de voturi. Pentru ei nu conteaza, nici rusine nu o sa le fie, că nu-i cunoaște nimeni in Buftea, dar o sa fie pacat, ca mie s-ar putea sa-mi fie vitale aceste 80 de voturi. Nu vreau nimic de la ei, am vazut oricum ca nu se poate discuta cu ei, la USR fiind infiltrati cu acte in regula, care ma urasc de moarte. Mi-as dori doar sa nu puna candidat la Buftea, daca cu adevarat urmaresc interesul cetatenilor pentru schimbare, nu interesul lor sau al primarului. Asta poate decide doar conducerea judeteana a aliantei, USR Ilfov si Plus Ilfov, atata timp cat la Buftea filialele sunt 0 barat.


Deci pretentiile mele sunt de la Ion Stoica, AUR-ul lui George Simion si Alianta USRPLUS Ilfov. Nu cer nimic, nu dau nimic, imi doresc doar sa nu puna candiat la primarie, ca sa avem sansa unei schimbari la Buftea si sa nu ne contram in campanie, sa rada Pistol de noi.

Ma bazez in primul rand pe sprijinul cetatenilor, nu pe al partidelor, iar daca vreti sa sustineti candidatura mea independenta, puteti dona in contul deschis special pentru asta, iar eu voi fi transparent si voi face publice tranzactiile (fara nume si prenume).

RO12BTRLRONCRT0437389901
Bogdan Tobă
Detalii: Susținere
BIC/SWIFT: BTRLRO22

Despre mine si sustinerea mea…

Bogdan Tobă, candidează unul dintre voi!

#Tobăprimar. Despre mine.

]]>
1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *