Candidez independent!

Mi-am incheiat socotelile oficial cu USR, de azi sunt pe cont propriu. De parcă ar fi fost altfel până acum!


🥁 Am aderat la USR inca de la inceput, din vara lui 2016, dupa ce am obinut 600 de voturi singur in alegeri, candidat independent pentru consiliul local. Singurul motiv pentru care am aderat la USR a fost, nu sa obtin vreo functie, caci am demonstrat ca o pot obtine si singur, ci pentru a face o echipa, cu care sa mutam muntii si sa schimbam ce li se intampla nedrept comunitatilor noastre. Am crezut mult in acel USR.


🥁 Am cedat ca fraierul conducerea filialei USR Buftea, după ce am strâns peste 500 de semnături #fărăpenali singur, și s-au inscris după succesul campaniei mai multi in USR. In 2 ani cred ca s-au inscris aproape 100 de bufteni (!!!) in USR, dar care nu știu unde au dispărut, conducerea filialei a scăpat de ei. Acum sunt doar vreo 10 și se țin de scaune.
Noua conducere imediat m-a exlus abuziv, fără motiv, și au tras 1 an de zile să blocheze contestația mea. Aprobată intr-un final de o comisie de arbitraj neutră a USR, care mi-a anulat excluderea, m-a pus in drepuri și a decăzut din funcții membrii USR Buftea care au făcut abuzul. Insă ei, cu pile mari la conducerea USR, Barna & Co, ignoră și acum decizia definitivă.


🥁 Ma declar invins de inflitratii primarului in USR Buftea, care au fost o nuca mult prea tare pentru un idealist ca mine, deoarece au fost sustinuti de membri de vază ai echipei Barna și angajați ai partidului, iar eu nu am vrut sa aduc autobuzul in filiala si sa o preiau in dulcele stil clasic. Eu nu fac astfel de politica. Eu nu mai am timp și energie să lupt cu ei intern, eu am alte priorități… Buftea și buftenii!
Nu pot sa muncesc atat, sa ma expun si sa ma risc total, ca sa fac loc, să trag după mine in consiliul local oameni ca cei care conduc acum filiala Buftea. Cum ar fi sa intru in CL Buftea, apoi USR sa-mi retraga sprijinul politic pe te miri ce motiv?! Că USR nu va mai fi la fel după fuziune. Nu pot nici sa ma mai rog de USR Buftea sa colaboram, au avut 1 an de zile fara mine in care nu au facut NIMIC-NIMIC. Uitați-va pe pagina lor de Facebook. Cum sa nu intelegi ca sunt vanduti?


Pe scurt motivele demisiei sunt:

1️⃣. Capturarea USR Buftea de catre un grup de interese local, care si-a consolidat pozitia incalcand in mod flagrant si repetat statutul și regulamentele USR

2️⃣. Pierderea increderii in conducerea centrala a USR, care in ultimele luni a luat mai multe decizii de neinteles pentru mine.


Voi candida independent pentru functiile de primar si consilier local.

Pentru că am crezut până in ultima clipă in USR, nu m-am apucat să fac partid local. Facem după alegeri.
Mi-am depus intentia de a candida din partea Aliantei USRPLUS independent, doar in sensul că dacă Aliantei ii va păsa de comunitatea din Buftea, nu trebuie decât să nu pună niciun candidat la primarie, chiar dacă vom avea 2 tururi… oricum n-au pe cine și eu nu vreau nicio sustinere financiara sau logistica de la ei. Am impărți aiurea voturile. Daca cei care conduc USR Buftea acum vor candida, sorry, dar vor avea in mine un adversar feroce.

Multumesc pentru tot ce am invatat, eram mult mai sărac fara experienta USR Ilfov. Noul Birou Județean Ilfov al USR e compus 100% din oameni capabili și de incredere, cu care mi-aș fi dorit foarte mult să lucrez, insă local și central USR nu se duce unde trebuie. Cu siguranta unii ne vom mai intalni si vom colabora.


Dar Buftea inainte de toate! Comunitatea locală inaintea partidului, nu invers!

#Tobaprimar #USRBuftea #Buftea2020

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *