Mihai Cojocariu, independent pentru Consiliul Local

Nu e o surpriză, dânsul a fost consilier și mandatul trecut, din partea UNPR, și după părerea mea, prezent la toate ședințele, a fost singurul care a mai pus întrebări în scop de dezbatere, ba chiar câteva opinii contra primarului, fără a face însă cu adevărat opoziție.

Este fost angajat RAJA Constanța, de unde a demisionat la scurt timp după obținerea mandatului de consilier în 2016, după un conflict cu conducerea, căreia i-a reproșat calitatea apei furnizate buftenilor. Acum este angajat al companiei rivale din Ilfov, Apa-Canal Ilfov, compania Consiliului Județean.

Candidează doar pentru funcția de consilier, nu și pentru cea de primar.
A decis să nu intre în niciun partid, deși putea să o facă lejer, și a ales să meargă singur și sigur pentru un nou mandat, să nu se impiedice în obligații și riscuri de partid. Nu a vrut să intre în ProRomania, probabil pentru că știa că fostul primar Stoica îi manevrează pe cei din filiala Buftea.

Fratele său, tot buftean, Adrian Cojocaru, fost președinte al Judecătoriei Buftea, este pe loc eligibil, 3, pentru funcția de consilier județean din partea ProRomania Ilfov.

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *