Când se va deschide piața și când va funționa site-ul primăriei

Deși legea spune clar că termenul de răspuns pentru o petiție este de 10 zile, Primăria Buftea incă incalcă legea și răspunde, evaziv ca de obiei, după 30! Sau nu răspunde deloc.

Iată sus răspunsul primit la petiția de mai jos. Practic, le-a luat 30 de zile ca să conceapă un răspuns ambiguu, care are o minimă tangență cu solicitarea mea. Dar nu lămurește pe nimeni. Asta este atitudinea primarului… „ascundem tot și potrivim diversiuni”.

  1. Cel putin suspect e faptul ca piata noua e gata de mult si inca nu e deschisa. Ce s-a intamplat acolo de nu s-au obtinut avizele de la ISU si DSP?
  2. Eu ii intreb de ce au fost suspendate lucrarile la blocul meu, care trebuia finalizat pe 21 octombrie (am publicat deja dovada) si ei imi spun ca sunt in curs de executie cu termenul 31 decembrie.
  3. Site-ul primariei e in curs de actualizare de 4 luni, fara sa functioneze, desi exista contract pe 2016 cu o firma, special pentru „intretinere si actualizare site Primaria Buftea”. De fapt, l-au inchis in vara in urma dezvaluirilor din articolul de mai jos. Caz clar de DNA.

Afacerea site-ul. Te faci că lucrezi și încasezi.

Pentru cea de a doua petiție, cea in care solicitam copie după Deciazia Camerei de Conturi Ilfov, care presupunea xeroxarea a 3 pagini, nu am primit niciun răspun in termen legal, nici după 30 de zile. O să insist la tribunal.

Transparența Primăriei Buftea este 0 și nimeni nu ii poate convinge că incalcă legea, nici măcar Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, care se laudă că a mișcat lucrurile la acest capitol, și la care am apelat, nu il poate convinge pe Pistol să nu mai incalce legea!

.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *