Buftenii vor transmiterea VIDEO live a ședințelor! Transparență în Consiliul Local!

E un moment istoric pentru Buftea! Trebuie doar să semnezi petiția de mai jos!

În deschiderea ședineței CL Buftea de vineri, am solicitat permisiunea presedintelui de ședință să transmit live video ședința. Răspunsul dumnealui a fost ferm, categoric, rapid… „Nu!” Mi-a spus să vin cu o cerere scrisă care va fi dezbătută și aprobată în ședința viitoare. Imposibil să refuze o măsură elementară pentru transparența și comunicare! Nu pot să cred că majoritatea PNL ar fi impotrivă! Deja toate orașele din țară, transmit sedinteșe live, ba chair și multe comune.

Vă rog mult semnați și distribuiți, să arătați că vă doriți! Voi atașa petiția asta la cererea mea! Click pe titlu si semneaza!

Buftenii vor transmiterea VIDEO live a ședințelor!

Transparența și comunicarea Consiliului Local Buftea este principala mea preocupare în acest mandat, e practic unica promisiune electorală pentru funcția de consilier. Voi face tot posibilul pentru a transparentiza ședințele și documentele consiliului.

Transparența și comunicarea însemană evoluție, înseamnă respect față de cetățeanul care ne-a trimis acolo, la fel si dezbaterea publica, de aceea rog colegii consilieri să voteze pentru! Nu există argumente contra. Eu oricum voi continua să spun ce se întâmplă acolo, e interesul tuturor ca informațiile să fie cât mai exacte, fără să planeze suspiciuni.

Probabil unii apropiați ai primarului vor spune că vreau eu să fac circ, dar în cele 4 ședințe de până acum am demonstrat că discut calm, la obiect, cu permisiune și că aduc în discuție probleme de mare interes public. E și interesul primarului să arate că eu nu mă pricep, nu știu, vorbesc aiurea, cum susține dânsul #insedinta

Ședințele sunt vinerea de la ora 14, imposibil pentru mulți să asiste fizic la ele! E șansa noastră să arătăm că ne interesează deciziile care se iau pe banii nostri!

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *