NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  CLB -Live

  Buna seara!

  Sa analizam informatia transmisa:

  Nu se poate transmite pentru ca:
  1. domnii consilieri locali considera ca informatia este cunoscuta prin intermediul decizilor luate,
  ( http://www.primariabuftea.ro/hotarari-consiliul-local-buftea-2021/) sau poate pentru cei grabiti nu ar strica si un Buletin informativ despre hotararile luate.

  2. ei sunt ”reprezentanti ai comunitatii ” si astfel nu e necesar sa observam ”grimasele si incapacitatea de a intelege ce/pentru ce voteaza ”

  (poate ne amintim si de https://www.mediafax.ro/economic/copiii-cu-analfabetism-functional-de-azi-sunt-adultii-asistati-social-de-maine-numarul-lor-este-urias-iar-impactul-economic-e-pe-masura-19144365)

  Daca transmitem sedintele:
  1. suntem ”prea conectati” la oferta secolului XXI din punct de vedere al social media si nu e bine pentru cetatenii care locuiesc in oras, ( platesc taxe la timp, sunt implicati in profesiile lor, etc)
  2. devin cetateni interesati de nevoile urbei si poate vor sa vada chiar la fata locului ”grimasele”

  Ca cetatean, de ce doresc sa am acces la informatie?
  Ca cetatean, de ce doresc sa am acces la sedintele de consiliu ?

  Ca cetatean doresc sa am acces la informatie: – pentru ca sunt un platitor de taxe si doresc sa fiu informat despre cum se poate dezvolta comunitatea locala prin reteaua de profesionisti din domeniul administrativ.

  Este imperios necesar (in perioada pandemiei cu atat mai mult) sa avem comunitatea alaturi pentru dezvoltarea orasului. Nu suntem pe pozitii diferite, suntem doar intr-o mare de informatii pe care le putem analiza, dezbate si reflecta la ceea ce e mai bun, echitabil pentru noi toti.

  Si raman cu o intrebare? In starea de urgenta sau o posibila carantina -consilierii vor utiliza o platforma de comunicare pentru dezbaterea din sedinte? Ma gandesc ca si acolo se vor simti incomod, pentru ca sunt vulnerabili la propria imagine vazuta in camera!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea