Pe 1 Iunie colorăm Buftea!

Vă amintiți zilele de 1 Iunie când se oprea circulația in Centru sau in fața școlii și se organizau concursuri de biciclete, desene pe asfalt și altele?

In urmă cu câteva zile, câțiva copii au colorat pavelele de pe acest trotuar. Vine 1 Iunie! Cum ar fi ca primăria să permită (nu văd de ce nu) ca in acea zi copiii din Buftea să iasă și să coloreze in mii de culori pavelele triste și obosite de pe trotuarele din Buftea? N-ar fi nicio pagubă, s-ar lua imediat la prima ploaie, dar sigur am ajunge la știri și am trăi câteva zile intr-un oraș mult mai vesel, greu incercat de săpături și noroaie. Ce ziceți, ii transmiteți domnului primar sau facem de capul nostru? 

Așteptă susținerea Primăriei, Poliției Locale și a cadrelor didactice, dar dacă nu se va intâmpla o vom face pe cont prorpriu. Vă așteptăm luni, 1 Iunie, in grupuri sau individual, fiecare de la ce oră poate, să dăm viață orașului! Ieșiți cu toții,  copii mici, copii mari, adolescenți, părinți, bunici, unchi, oricine iși mai perimite luxul in ziua de azi să se mai simtă copil măcar pentru o zi!

Nu vă fie teamă, nu facem nimic ilegal, nu e o acțiune de protest, doar ne bucurăm impreună și colorăm orașul!

Am creat pe Facebook evenimentul De 1 Iunie colorăm Buftea! Dacă vă place ideea, dați JOIN, apoi SHARE să vadă cât mai multă lume si invitați-vă cunoscuții!

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *