A inceput razboiul electoral in Buftea! Pistol mitraliat cu propriile arme!

Cand nimeni nu mai spera, spre sincera mea bucurie, si sper a tuturor, in Buftea a inceput lupta electorala. Desi nu am identificat pana cum pe nimeni care sa-l contreze pe primar, pentru ca acesta ii cumparase pe toti, iata ca s-a gasit cineva, evident cineva care are interes la nivel local, nu vreun luptator pentru comunitatea locala.

Astazi a fost impanzita Buftea de o fituica ordinara, cu un nume absolut grotesc… Glasul Natiunii. Un fel de Ragnetul Carpatilor al lui Caragiale, doar ca ala era la misto, iar asta se vrea serios. In mare sunt articole balast, de doi lei, comunicate pe care nimeni nu le baga in seama, dar prezenta a doua articole contra primarului ne spune totul. Nimic nou, e vorba de doua artcole cu subiecte pe care Expresul de Buftea bate moneda de mult timp.

Cine e in spatele ei si cine o finanteaza?

Nu trebuie sa facem prea mare efort intelectual. Mai mult, fiind un fin cunoscator, n-am cum sa nu remarc stilul penibil de jurnalism al purtatorului de cuvant al primarilor, cel care are pretentia sa fie recunoscut ca ziaristul orasului, dar sfarseste mereu sa fie bataia de joc a tuturor. Dar pentru el nu conteaza asta, atata timp cat e si el omenit cu 2 lei.

Fituica are si un fel de editorial, atat de prost scris si indescifrabil, incat mi-e greu sa cred ca a fost scris de asa-zisul ziarist. Zice acolo de necesitatea unui asfel de ziar (sic!) dedicat persoanelor peste 35 de ani, care nu au acces la internet (adica la expreuldebuftea.ro) sau care sunt satule de informatiile „superficiale, irelevante si repetitive” de pe internet (adica de pe expresuldebuftea.ro).

Studiind multe fituici de acest gen, pot sa va spun sigur ca nu vor fi articole spectaculoase in aceasta fituica, nimic senzational, ci probabil subiecte care au prins bine la noi pe site si multe minciuni. N-ai de ce sa cheltui banii cu un ziar si sa te ascunzi in spatele lui, daca esti un om corect si ai ceva interesant de spus pentru oras… dai ce ai pe internet si afla toata Buftea fara sa-ti cheltui banii! Bine, dar acolo lumea mai judeca, trebuie sa ai ceva serios, in schimb sunt destui prosti care cred doar ce scrie la ziar indiferent ce si cum. Dar cine are nevoie de ei? E, cine… cine are nevoie sa schimbe primarul, ca doar nu-l schimba cu cei destepti, care in desteptaciunea lor stau acasa in ziua votului.

Finantatorul acestei fituici este probabil un fost partener al lui Pistol, care n-a primit ce i s-a promis si care spera sa-i dea astfel o lovitura edilului, atat de bine infipt in scaun. Dupa parerea mea de specialist, a inceput prost, luandu-i ziaristul personal, aceasta piatra de moara a tuturor primarilor de pana acum.

Imi place sa vad sange, abia astept sa vad si morti in razboiul asta electoaral. N-avem ce pierde noi cetatenii… avem spectacol si poate fi benefic pentru oras, motivandu-l pe Pistol sa traga tare pentru scaunul sau si implicit pentru oras, dar si sa coboare cu picioarele pe pamant.

Si totusi, ceva e ciudat… pot sa jur ca am vazut oameni de-ai primarului impartind aceste ziare! Insa in ciuda titlului meu, atacul e pistol cu apa, mai mult sa-i arate pisica lui Pistol. Asteptam replica acestuia.

IMG_3669

]]>

2 raspunsuri
 1. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Imi fac un pic de mea culpa, se pare ca nu i-am mai studiat atent pe astia de ceva timp… Pana la urma e vorba de Gelu Clit, alt ziarist wannabe, dar astia doi se aseamana atat de mult la stil si meserie, ca e de inteles.
  Finantatorul ramane inca un mister, dar nu prea mare. Pentru cu nu am anturaj, eu nu cunosc mutle dedesubturi… mai au si astia dreptate cand imi zic „ce ziarist esti ma tu, daca nici nu sti ca l-a lasat nevasta pe Cutariță?”

  Răspunde
 2. nume
  nume says:

  cacat cu apa rece. Acest primar nu face nimic pentru sat. V-a pierde lamentabil in fata unui contracanditat subtire. Exemple : Rovinaru-Corbeanu-Rovinaru-Balalau-Stoica-Pistol ––

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *