VIDEO despre ședința: Primarul susține cu ferocitate majorarea de 5 ori a tarifelor cu gunoiul

În ședința Consiliului Local Buftea, Pistol a refuzat prostește propunerea mea simplă și clară. Omul pune siguranța copiilor mai jos de ambiția lui de a nu imi da dreptate.

Video cuprins:

– curioasa demisie a consilierului local Costache, PSD, vărul primarului
– primarul refuză categoric să aloce 5000 lei pentru siguranța copiilor
– de ce li s-a retras dreptul de a construi unor tineri din cartier
– se mărește taxa de căsătorie, apoi se micșorează
– am cerut să vedem pe ce se alocă incă 102 000 lei pentru biserici, pe lângă cei 400 000 de luna trecută
– PNL susține cu ferocitate majorarea de 5 ori a tarifelor cu gunoiul

O ambiție stupidă care poate face victime.

După ce un copil s-a electrocutat și a fost la un pas de moarte, urcîndu-se pe un tren la apsarela de la gară, am solicitat în scris primarului să ne ajute cu anunțuri de avertizare, atât în ziarul primăriei, cât și pe panouri în zonă.

Pentru că nu mi-a răspuns, am venit cu amendament la buget, în ședință,
propunând amplasarea a 5 mini panouri de avertizare, pe domeniul public al orasului, in zona gării.

Sub explicația că nu ne lasă CFR-ul și că e treaba lor, au refuzat să o rezolve primăria în două zile, in parcare publică amenajată tot de primărie. Au aruncat pisica moartă pe domeniul public al orasului, peste gard la CFR. Și așa, treaba consilierilor și primarilor e să aibă grijă de cetățenii lor, dar soluția mea era să le plantăm pe domeniul public al orasului, nu in curtea CFR, să nu mai stăm după ei.

Au votat PENTRU, alături de mine, doar consilierii ProRomania, C-tin Dumitru și Alexandru Iordan.

Explodeaza tarifele la gunoi pentru bufteni!

Aceasta este probabil explicația pentru care în ultimul timp firma de salubrizare nu a mai răspuns apelurilor buftenilor. Ca să aștepte majorarea tarifelor! Firma de salubritate motivează ca au crescut costurile cu salariile, pretul combustibilului, distanta pana la groapa de gunoi (acum Vidra, in loc de Rudeni). Explică asta majorarea chiar si de 5 ori a tarifelor?

Primarul a susținut cu ferocitate propunerea firmei de salubrizare, de a mări tarifele de 5 ori pentru deșeurile provenite din construcții. Asa vor incuraja cetățenii să nu mai arunce gunoiul în natură? Coincidență bizară, la Crevedia tocmai am descoperit o gropă ilegală de deșeuri din construcții. Majorarea tarifelor de la Buftea s-ar ptuea să aducă profit masiv și negru altora, tot din anturaje politice.

Cu o zi înainte de ședință, petru dezbatere și transparența, am făcut un live pe Facebook, unde am prezentat ordinea de zi și opiniile mele pe marginea subiectelor, și am răspuns comentariilor. Am pus și pe canalul meu de youtube, la care vă rog să vă abonați, inclusiv apăsând colopoțelul și distribuind prietenilor filmulețele mele.

https://youtu.be/2TZCVhRIXiE

Despre ce s-a întâmplat și ce s-a discutat la ședința, am povestit tot pe canalul meu.

https://youtu.be/Yz3BETIDRt8
]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *