Siguranta rutiera in Buftea: o creanga desprinsa din copac cade pe o masina in mers

Un sofer buftean care circula pe drumul judetean ce iese din Buftea spre Corbeanca,  a avut parte de un soc cand o creanga mare s-a desprins din copac si i-a facut zob parbrizul, avariindu-i si plafonul, stalpul si portiera.

Desi a fost atins de cioburi, soferul nu a fost ranit, pe locul din fata aflandu-se si sotia sa. Din fericire, desi e o zona care indeamna la viteza (vezi cazul Condrea din apropiere), circula incet si a reusit sa opreasca masina in conditii de siguranta, pe drepta. Impactul ar fi putut avea consecinte grave daca pierdea controlul autovehicolului, iesind in lateral, pe camp unde e un sant urias, sau intrand pe contrasens, unde putea sa izbeasca alta masina.

Incidentul s-a produs in conditii de vreme buna, o furtuna putand amplifica pericolul din zona, unde pe marginea drumului sunt foarte multi copaci batrani.

Administratorul drumului judetean dintre Buftea si Corbeanca este Consiliul Judetean Ilfov, cel care se face vinovat de acest incident provocat de netoaletarea copacilor care strajuiesc drumul.

Soferul pagubit a mers la Politia Buftea pentru a obtine o dovada pentru reparatii, dar probabil politistii bufteni nu vor amenda si administratorul drumului.  El se poate adresa mai departe, cu dovezi foto-video Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, care poate amenda administratorul drumului si il va obliga sa rezolve problema, astfel incat sa nu se mai intample si altora.

Tot cu probele foto-video si cu martori, soferul poate actiona in instanta Consiliul Judetean Ilfov, pentru daune materiale si eventual morale.

https://www.youtube.com/watch?v=ccUnlxw-4LY

 .

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.