ULUITOR: Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort intr-un accident in Buftea! Primele Foto EXCLUSIV de la fața locului!

Duminica după amiază, in Buftea, pe șoseaua Tamși, a avut loc un cumplit accident de circulație. Un autoturism a ieșit cu mare viteză de pe carosabil, spulberându-se in pomii de pe margine. Șoseaua este perfectă, dreaptă și puțin circulată.

Cel puțin o persoană a decedat. In autoturism s-ar fi aflat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, cel implicat intr-un dintre cele mai mari cazuri de corupție de până acum, care ar fi putut atrage multe nume mari din Romania. Pare o intâmplare desprinsă din filme, iar cazul dezinfectantilor diluați din spitale poate fi ingropat pentru totdeauna.

Foarte greu de crezut că un astfel de om nu era filat/urmărit pas cu pas de un echipaj, dar un cetățean s-a apropiat și a făcut ultima poză, fără să fie oprit de cineva „din domeniu”.

Dacă aveți informații de la fața locului, foto sau video, ni le puteți trimite la contact@expresuldebuftea.ro sau pe Facebook Expresul de Buftea

13232881_1183081681733476_2856331776432423632_n 

condrea1 condrea2

condrea3 condrea4

]]>

8 raspunsuri
  1. nume
    nume says:

    Sinucidere, Tinu, prostitutie, revolutie. Pe camere se vede ca intre iesirea din Corbeanca si locul ACCIDENTULUI s-au scurs 15 minute. Si pe jos daca faceai distanta asta ajungeai mai repede. Fiecare cum isi asterne asa doarme…

    Răspunde

Urmăritori & Pingbacks

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *