RAJA a sistat furnizarea apei in unele blocuri!

Ca in fiecare vara, RAJA iese la atac. Ameninta cu sistarea apei, chiar si a celor buni platnici, din cauza altora, pentru ca nici pana acum nu au pus la punct un sistem individual, desi se lauda au investit si vor investi milioane de euro in Buftea.

Desi problema apei nu s-a rezolvat in Buftea, ei au marit tarifele la apa, facturandu-ne in continuare apa de gâră la preț de apă potabilă. Insa de putin timp au inceput in cartierele Atârnați și Flămânzeni lucrări de inlocuire a rețelei de apă, acesta fiind, aparent, un semn bun. Abia acum au ocazia si locuitorii acestor cartiere să bănuiască de ce nu au străzile asfaltate nici in 2014! Acum, după lucrările la rețelele de apă și canal, primăria nu mai are nicio scuză pentru lipsa asfaltului si trotuarelor din aceste cartiere!

Luna trecută a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul cu fonduri europene, in valoare de 50 de milioane de euro, care va fi implementat in Bufea, Crevedia si Corbeanca, unde RAJA Constanta va demara lucrari ample de modernizare si extindere a retelei de apa si canal. Pe site-ul constanta.ro, Felix Stroe, directorul RAJA se plange de condițiile impluse de Uniunea Europeana si statul român si anunta noi scumpiri. Dar nu in 2014, pentru că (nu-i asa?) e an electoral…

 

Intre timp, cand totul părea că merge spre bine, Raja a oprit de azi furnizarea apei in unele blocuri, unde exista unele persoane cu datorii. Poate au dreptate… au invesit in Buftea si vor investi.

Dar pe căldura asta ce facem noi, cei care totuși ne paltim apa, asa mizerabilă cum e ea? Ne spălăm copiii la gârlă impreună cu caii țiganilor? Mai folosim toaletele din apartamente? Sau le folosim pe cele publice din oras? Ahh… amu uitat, nici d-alea nu avem in oras, dar poate, in sfarsit, gasim o utilitate imensului beton pustiu din fata primariei!

]]>

2 raspunsuri
 1. simplu
  simplu says:

  cei care au facturile la zi dar le-a fost oprita apa ar trebui sa ii dea in judecata pe cei de la RAJA si pe cei de la primarie care au permis sistarea furnizarii apei. Pentru ca in caz ca nu stiati…legea nu le permite celor de la Vraja sa taie apa fara acordul primariei… deci…

  Răspunde
 2. eu
  eu says:

  Apropous daca vor sa sisteze furnixarea apei pt.neplata facturilor, celor de la RAJA le este asa de greu sa inteleaga dece nu se achita aceste facturi??? Foarte foarte simplu de ghicit – CALITATEA DEPLORABILA A APEI FURNIZATE !!!! Nu mai departe de ieri – 31 iulie 2014, in Buftea Centru curgea la robinete apa pe care mai mult ca sigur NICI MACAR ODRASLELE CAINARESELOR N-O LIPAIAU. Deci domnilor de la RAJA , nu mai faceti pe grozavii, furnizati servicii de calitate si atunci sa aveti pretentii!!!! Daca nu va convine, INAPOI LA CONSTANTA CU RAJA ca doar nu s-a rasturnat caruta cu prosti la Buftea !!!! DA POATE CA CHIAR S-A RASTURNAT !!! DOMNUL PRIMAR CE ZICE DESPRE ASTA????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *