Se scumpește apa de gârlă!

In ultima sedință, Consiliul Local Buftea a fost de acord cu majorarea tarifului la apa si canal, servicii furnizate de RAJA Constanta. In această seară așa arata apa de la robinet, fiind nevoiți să ne spălăm copiii cu apă de gârlă. A mea n-a vrut nici in ruptul capului să intre in mizeria asta, prinzându-se, ca pisica cu ghearele, de marginea căzii.

Vom trimite poza la concursul foto organizat de Primăria Buftea, pentru că se incadrează clar in regulament… “articolul 5.1.1. Concepte şi idei: emoţii şi trăiri, imagini inedite inspirate din viaţa urbană a locuitorilor oraşului Buftea”. Sper să nu câștigăm!

]]>

5 raspunsuri
 1. bizu
  bizu says:

  adevarul este ca una din promisiunile electorale ale actualei administratii a fost chiar rezolvarea problemei apei . din pacate a trecut oeste un an si calitatea apei este la fel de proasta.

  Ce ma consoleaza este ca locuiesc in acelasi bloc cu George desi si el foloseste aceasta apa . concluzia mea este ; ori apa este buna si culoarea si mirosul sunt o inchipuire a mea ori primarul apreciaza aceasta apa.

  cu toate acestea eu inca nu am auzit pe nimeni sa se imbolnaveasca de la apa din Buftea . sa speram ca nici nu voi auzi

  Răspunde
 2. Gina
  Gina says:

  Pai nu se imbolnaveste nimeni fiindca nu o mai consuma nimeni. O folosim strict la spalat. Si poate multe dintre eczemele si iritatiile copiilor provin si din apa asta mizerabila, cine stie?

  Răspunde
 3. Mariana Constantin
  Mariana Constantin says:

  Mrrrrr…. Numai eu stiu de cate ori am bagat rufele la spalat de 2-3 ori , ca venea apa mizerabila !!!! ( consum dublu / triplu de apa , curent , gaz, timp , detergent , munca, nervi ) I-am transmis in disperare de cauza unui domn directoras de pe la Raja ca o sa ma duc acolo , -iertati-mi expresia – cu ,, albiturile ” si o sa le pun pe birourile dumnealor……. Domnul in cauza zicea ca e in parametri calitatea apei ……. Ai naibii de parametri ! Laboratorul unde s-a facut analiza apei al cui o fi ? Acum , tot jegoasa apa , dar mai scumpa ….. ?!!!!! Hmmmmm ………

  Uite ca promisiunea asta electorala a domnului primar ales a fost desarta ….. Ca nu e in stare sa rezolve acesta problema……. Pana acum ! Sa mai speram in ideea ca speranta moare ultima ? Intre timp , ete ‘ , creste si costul ……….. Hmmmm ……… Da ! Buna ideea domnului Toba ! .Cred ca pana la urma o sa ma duc la Raja cu albiturile ! 😆 Imi fac si o poza d-aia soc , sa castig concursul ,- scuze domnule Toba – concurenta de piata- vand obiectul pe care il voi castiga si mai scad colo la pretul apei , curentului etc, etc ! 😛

  PS .Oare or bea domnul primar si consilierii apa de la robinet ? Ca ar cam trebui ! Macar asa, din simpatie cu cetatenii !

  Răspunde
 4. nume
  nume says:

  Apa oferita de raja e mai ness decat cea de la tasm. Pe vremuri bucurestenii ne invidiau si pentru apa cristalina si rece care curgea la robinet. Ceea ce se intampla cu apa potabila in buftea e o mizerie. Avem sediu frumos, utilaje de top, parc Raja si oferim consumatorului diaree la robinet cu pret de Evian.

  Răspunde
 5. bizu
  bizu says:

  [quote name=”nume”]Apa oferita de raja e mai ness decat cea de la tasm. Pe vremuri bucurestenii ne invidiau si pentru apa cristalina si rece care curgea la robinet. Ceea ce se intampla cu apa potabila in buftea e o mizerie. Avem sediu frumos, utilaje de top, parc Raja si oferim consumatorului diaree la robinet cu pret de Evian.[/quote]

  Mai tineti minte ce promitea george in campanie in legatura cu apa ????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *