NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 1

  EugenD

  Hahaha, genial! Publicarea propriilor lui fotografii de pe Facebook, zice el, ii aduce prejudicii de imagine! Inseamna ca si poza din buletin ii aduce prejudicii de imagine, nu?

  Raspuns
 2. 2

  George

  Aveti dreptul sa va spuneti punctul de vedere vis-a-vis de provider.
  Pe viitor puteti posta articolele respective (doar ele) pe alte servere externe.
  Fara cei care il platesc, domnul respectiv ar fi probabil un balon cu aer. De aici pesemne aciditatea dumnealui in fata unor posibile viitoare schimbari locale. Nu trebuie condamnat domnul respectiv pentru ca ar fi speculat o sursa de venit lunara in temerile unui functionar public. El trebuie lasat sa se exprime pentru ca este imaginea vie a celui care il finanteaza.

  Raspuns
 3. 3

  nume

  Radeti voi, dar omu’ nu e prost. Mnipuleaza bine situatiile, isi ia banisorii si la toti le e frica de el. Aici ma refer la toti care au fost primari : mortu’, parnaiasu si latifundiaru’. E un goebbels mai mic.

  Raspuns
 4. 4

  Jiji

  Nu pot sa uit de ziaristul lui peste cum ii manca din palma lui Stoica.In ziua cand Stoica a pierdut alegerile ,marele ziarist ungur a scris o mizerie care se intitula”Cum m-am lepadat de satana”,mizerie in care il balacarea fix pe Stoica.Asta ca sa va dati seama ce fel moralitate poarta.Eu am mai zis,nevasta-mea care e medic de familie in Bucuresti,face naveta in fiecare zi iar dupa ce trage linie vede ca e platita mai putin decat mantocarul asta care nu face nimic si e platit din banii nostri.P.S.Dovada vie ca Dna e a baietilor excroci e faptul ca n-afacut/nu face/nu o sa faca niciodata ordine in Buftea.Pana atunci,tot cu mxi taxi o sa ne blestemam zilele,tot gropi o sa avem in oras,tot caini ,tot felinare in mijlocul drumului,tot excroci care ne conduc,tot asa zisi ziaristi care mananca cacat din banii nostri.

  Raspuns
 5. 5

  Jasmine

  Stii ce e amuzant,parul ala ras nu e de pe fata lui de secui mancata de varsat,e ala pe care si la ras de pubis,dupa mecla sunt sigur ca si-a atins cu lama si clitorisul

  Raspuns
 6. 6

  Hadrian

  Mi-ai luat vorba din gura Jasmine… 🙂
  Cat de cretin sa fi sa te fotografiezi cu parul pubian? Sau o fi vreun fetis mai nou?

  Dupa fotografia asta, normalitatea ar fi sa i se desfaca contractul cu ziarul pe care il pastoreste. Dar nu ma astept la asta… pentru ca si dupa poza publica in care ne arata ca urineaza pe noi, nu s-a intamplat nimic.
  Ca sa fiu al dracu, oglinda era murdara asta spune tot despre igiena lui. Nici la vreun hotel de 2 stele nu e asa de murdara.

  Raspuns
 7. 7

  Iasomia lu' tatuca bozgoru'

  Dupa fotografia asta,normal ar fi ca dna-ul sa ia la intrebari de la contabil pana la primar,apoi,sef de politie,presedinte de judecatorie si tot asa.Aaaa,nu se intampla nimic?Asta pentru ca pisatul ala cald care curge pe fata bufteanului se scurge pe obrajii vostri cu aportul baietilor de acolo,dna,servicii.Cand o sa vedeti ceva arestari atunci sa scuipati in san si sa ziceem ca se misca ceva si in Romania.P.S. Asta e ziarist ma???Ma cac pe mine de ras,cum dracu ma?Atat poate Buftea?Imi e rusine,va jur.P.P.S.E Bufteanul bou ,retardat,oaie,dar si manca,daca intr-o zi i se pune de-o greva ca nu-i mai place cu maxi-taxi,sau i se pare ca nu-l reprezinta primarul,ohooo,sa te tii bine,Stai sa-l reprezinte careva.Sa-l vad atunci pe domnu; ziarist cum isi ia viza de flotantla bozgori.

  Raspuns
 8. 8

  Bizu

  fotografia asta este ori reclama la un produs pentru pisici ( cum sa scuipe gheme de blana uscate) , ori o reclama hard la telefoane mobile ( fotografiaza orice)

  Raspuns
 9. 9

  Hadrian

  Propun sa creezi o rubrica la care buftenii sa poata raspunde la manusa aruncata de ala mai urat decat dracul. Ala ori a scris beat, ori sub efectul halucinogenelor.Am vrut sa comentez la ultima lui postare si nu merge… Am mai pus pe cineva sa incerce si tot la fel. Trebuie sa afle ce gandim nu? Ca daca tot il perie atata pe Pistol, posibil sa mai vrea ala un mandat. I-l mai dam?

  Asta e numele articolului: 10 din 10! Alte întrebări?

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea