Primarii au inaugurat Kaufland Buftea Crevedia

Ca de obicei, primarii și popii au furat startul! S-a deschis Kaufland Buftea, doar pentru ei. Oh, wait, sau Kaufland Crevedia? A apărut deja o controversă… al cui e Kauflandul, al nostru sau al lor? Sau nu… a cărui primar e realizarea asta? A lui Pistol sau a lui Petre? Noroc cu investitorul neamt, cu mutinatioanala asta sorosista, că le-a tras investitie in zona, să se laude și ei că au făcut ceva, că n-au nicio investiti de ani de zile, nici publică, nici privată.

Le-a picat o pleașcă, incompetenților! Prilej de tone de poze, desigur… ce mai fac ei afară de poze ? Cum, mă, să fii primar de ani de zile, și abia acum să tai și tu prima panglică din carieră, și aia la un aprozar! Au tinut si discurs in fața tigăilor de 9.99 lei și și-au adus și popii din dotare să binecuvânteze casieria. E super, cei doi primari, dezvoltatori imbiliari, iși vor trece pe OLX la casele vândute și proximitatea Kaufland. Pe cine interesează trotuare, parcuri și grădinițe?

Ca să lămurim și problema, că văd că pe unii patrioti locali asta ii doare, al cui e Kauflandul. Se va numi Kaufland Buftea, doar n-o să-i zică Kaufland Dârza, ce-aveți? Kaufland căuta de 5-6 ani să deschidă la Buftea, a dat și niște avansuri, dar era mai scump, iar autorițile locale, știți cum sunt, la Buftea… nu mișcă nimic imobiliar dacă nu vrea mafia! Așă că s-au orientat in mod deștept la hotar, pe teritoriul Crevediei, unde se face totul mai rapid, mai lejer, fără pretenții imbiliare PDListe… pesediștii de la Crevedia sunt mai modești. Și așa v-au dat vouă motiv de dispută pe cârnați… sunt cârnați de Buftea sau de Crevedia? Dar i-a impăcat pe ambii primari… ia uite ce fericiți sunt dacă ii bagi in seamă!

Kaufland Buftea din Crevedia să i ramana numele!

Mi se pare de o perversitate feroce sa te duci, tu, ca primar, sa tai panglica la Kaufland, care iti va inghiti multe afaceri locale de comert, dar tu sa te faci pres, sa le faci reclama si sa dai bine la poze. Apoi te intrebi de ce zice lumea ca te-ai vandut multinationalelor. A, daca era o fabrica mare, ceva productie, da!

Te lauzi ca s-au creat locuri de munca (mare parte pentru cei din satele din Dambovita, fie vroba intre noi), dar si afacerile locale mici le cam ingopi. E fireasca dezvlotarea, investia privata, civilizatia, concurenta, aduse de Kaufland, dar tu, ca primar, nu mai bine eviti asocierea? Mai ales cand tu nu faci nimic pentru oras? Nu mai bine taiai tu o panglica la noua cresa din Buftea? sau la noul trotuar dintre Centru si Studio? Sau la asfaltarea Strazii Independentei?

Altfel, grupul lansat de mine Local Buftea, a „implinit” 4000 de membri, aproape in totalitate din zona Buftea-Crevedia. Comerciantii, producatorii si prestatorii de servicii locale isi pot face reclama gratuita acolo, in limitele regulamentului minimal. De asemnea puteti posta orice are legatura cu Buftea, poze, informatii, opinii. Va rog doar sa nu aglomeram cu lucruri inutile si reclame repetitive, ca altfel nu mai e atragator grupul, nu mai casca lumea gura la afacerile locale, ci se duce la Kaufland, ca e mai distractiv, si au si aer conditionat.

Inscrie-te… si sustine afacerile locale! https://www.facebook.com/groups/localbuftea/


Afaceri locale pe Facebook

Susține afacerile locale! De ce să o faci?

]]>
1 răspunde
 1. Buftean
  Buftean says:

  Stiu ca ai mai vorbit despre semnalizarea rutiera, treceri de pietoni si restul legat de asta.
  Nu stiu acum daca pe lista cu proiecte de primar le-ai cuprins.
  Trebuie adaugata si trecerea de la Kaufland.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *