Dedeman investeste la Buftea

Pe DN7, la iesire din Buftea, spre Chitila, se va construi un parc logistic imens.

Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească, controlată de fraţii Pavăl, atacă zona Chitila – Buftea printr-un parc logistic denumit ELI PARK 1, dezvoltat în asociere cu firma Element Industrial, controlată de Ionuţ Dumitrescu şi Muler Onofrei.

Ambiţia imobiliară a fraţilor Pavăl, în portofoliul cărora se află şi proiectele The Bridge din Bucureşti, respectiv The Office din Cluj-Napoca, continuă acum printr-un parc logistic cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp, potrivit reprezentanţilor companiei.

Lucrările de construcţie la prima fază ce însumează 20.000 mp sunt în grafic, urmând să fie livrate în vara acestui an, când vor începe lucrările şi la faza a doua, transmite Dedeman.

Primul chiriaş al proiectului este Paste Băneasa, care a închiriat deja o suprafaţă de 5.000 mp.

„Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureşti, cu acces direct la un drum naşţional cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul Bucureştiului şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă. Noul proiect este dezvoltat la standard internaţional de clasă A”, potrivit anunţului companiei.

sursa: zf.ro

]]>
2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *