Alege Viitorul, cursuri de fotbal in Buftea!

Viitorul Buftea este o asociație sportivă recent infiintată, care încearcă să facă performanță în fotbal, atrăgând copii din zona Buftea și nu numai. Vor fi antrenamente de inițiere si formare în tainele fotbalului, si se vor baza foarte mult pe disciplină și comunicare, constituind un mediul perfect, unde copilul vostru se poate liniști jucând fotbal și poate comunica cu ceilalți, după o zi grea de școala.

Toate ședințele de antrenament vor fi efectuate în balonul Coco Athletic Club, situat pe strada Independenței, cartier Flămânzeni, oraș Buftea. Copiii vor avea parte de antrenamente profesionale, cu materiale de ultimă generație și vor avea parte de asemenea de cantonamente, competiții sportive în cadrul Asociației Municipale de Fotbal București (AMFB) și diferite turnee în țară și chiar in strinatate.

Viitorul Buftea va forma grupe de copii născuți în anii 2010, 2011, 2012 și 2013, cotizația lunară fiind de 100 lei/copil/lună, reducere 30% pentru cel de-al doilea copil din aceeași familie.

Pentru mai multe detalii… antrenor Gabriel Stoica 0762 708 688. Adrian Niculae 0727 104 193
Sponsorul principal este EGN Electric SRL.

Gol Gabriel Stoica, capitanul echipei Vointa Buftea.

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *