NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 1

  Client de Buftea

  Mereu ma intreb cum vanzatorii de la lantul de magazine local retin preturile de la toate produsele din raft.

  Tot asa ma gandeam cu ceva vreme in urma sa-i propun expresului sa faca o rubrica despre „vocea clientului”, in care sa ne spunem parerile despre serviciile oferita de x si de y in urbea noastra. Doar ca este un lucru sensibil si trebui pastrata echidistanta.

  Raspuns
 2. 2

  badea maria

  Buna seara. Citesc cu mare interes articolele dvs
  si sunt total de acord. Dar afacerile locale cu ce sunt
  ajutate sa poata ajuta mai de parte.Nu vreau sa par
  rautacioasa,dar in 3 ani de cand avem firma mai mult ni s-a cerut si de dat nimic…Daca stiti ceva suntem ochi si urechi ….doar facem parte, deocamdata, din Buftea ca mai departe ‘om trai si ‘om vedea.

  Raspuns
 3. 3

  ionut

  Ca sa poti face prestari de servicii in Buctea ,părerea mea este ca ar cam trebui umblat la mentalitatea localnicilor,ei se mulțumesc cu o calitate mediocra la un pret mic,in loc sa aleagă o calitate a manoperarii de calitate superioara conform unor normative ,la un pret de bun simt. Din acest motiv consider Buftea ca piața de desfacere pe plan de prestari servicii la un nivel sub medie, pt ca localnicii nu stiu ce înseamnă calitatea!!

  Raspuns
 4. 4

  pacalici de trefla

  Cum adica ? O calitate mediocra inseamna o calitate medie. Pai daca calitatea e medie si pretul mic, e o.k., unde s-a pomenit o calitate superioara si un pret mic comparativ cu serviciile prestate ? Localnicii stiu ce inseamna calitatea, o stiu foarte bine, chestia este ca veniturile nu permit de foarte multe ori achizitionarea de bunuri sau servicii de calitate superioara. Chiar crezi ca este cineva atit de naiv incit – daca isi permite – sa-si achizitioneze o rabla de mina a doua in detrimentul unei masini noi ? Chiar crezi ca isi pingeleste pantofii scilciati si rosi la incheieturi doar de lene sa probeze unii noi ? Baiete, ce spui tu e cam ca la
  Hagi, sa ne fie bine ca sa nu ne fie rau. Normative nu mai exista, marea masa a produselor se vind pe principiul vazut-placut, se urmareste raportul calitate-pret, uneori un produs este solicitat de cumparatori deoarece imita aproape perfect pielea, dar este de 10 ori mai ieftin, prefera o masina de 10.ooo de euro in locul alteia nervoasa si cu multi cai pentru consumul mic si spatiul la fel de mic de parcare, exemplele pot fi multiple. Citeste ceva marketing si apoi poti spune ” consider”, altfel, fericiti cei saraci cu duhul…

  Raspuns
 5. 5

  nume

  Esti visator mestere, primaria si actualul primar inabusa din fasa orice tentativa locala de afacere. In Buftea merge Penny; Lidl ; Petrom; Faraoanca ; macelaria de langa piata centru; Taverna (relativ); si o anumita spalatorie auto din studio. Restu’ e tacere. Daca nu corespunzi (PCR) se pun bete-n roate.

  Raspuns
 6. 6

  Bizu

  Cam multa demagogie in acest articol . Realitatea este ca majoritatea Buftenilor lucreaza in Bucuresti si atunci e mai practic pentru acestia sa isi faca cumparaturile sau sa isi rezolve problemele acolo .
  Din pacate problema oraului Buftea este similara cu a altor localitati din jurul Bucurestiului.
  pentru un cetateamn care pleca dimineata la ora 8 si se intoarce seara la 20-21 este destul de grau sa se aprovizioneze din Buftea . sau sa foloseasca firmele de servicii de aici …

  Raspuns
 7. 7

  Bogdan Toba

  Nu mai bine incercati, dumneavoastra, alesii locali, sa aduceți investitori in Buftea, să creeze locuri de muncă aici? Că nu știu prea mulți investiori care să fi venit aici in ultimii ani…

  Raspuns
  1. 7.1

   Mihai Popescu

   Cineva de care nu vb deloc…poate ti-e teama sa nu-l derajezi…e cel vinovat ca nu avem investori in Buftea. Nu ai observat ca se construieste in Crevedia…..Mogosoaia….Corbeanca?! pe gand in Buftea nu se doreste dezvoltarea orasului. O autorizatie dureaza pana la 4-5 luni …sa nu mai vb de Bransamente.

   Raspuns
 8. 8

  Ion

  Domnul Popescu!Cand se vrea se da autorizatia de constructie si cu ilegalitati a doua zi!
  DACA AI PRIZA LA CINE TREBUIE! DACA NU ! NU VEZI IN VECI VECILOR AMIN!
  DESPRE DEZVOLTAREA COMUNITATII!?
  DESPRE INVESTITORI!? SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA?!?
  DESPRE INCURAJAREA AFACERILOR LOCALE?!
  DESPRE IMAGINEA ORASULUI?!?
  TOTUL ESTE O CLOACA!
  UN CUIB ,LA CARE DACA NU ADERI,DISPARI LA PRIMA SECUNDA?!?
  NU STIM!?! TOT?!? ORASUL ESTE FOARTE MIC! SUNTEM RENUMITII UNUI ORAS!!!!IN SENSUL BUN AL CUVANTULUI!!!!
  SI NE CUNOASTEM BINE CU TOTII! DESPRE CE VORBIM?!?
  NU SE VREA SPECIAL SA SE FACA CEVA SPRE BINELE COMUNITATII!?!
  ATI VAZUT CEVA POZITIV DE CEVA VREME IN ORAS?!?
  NIMIC! TOTUL ESTE GOL SI PUSTIU!?! TOTULFARA ROST! BANI PRIMITI PENTRU INVESTITII IN ORAS DAR NU SE VEDE NIMIC?!?
  OARE DE CE?!?
  DOAR CA CE?!?
  SAU POATE NU VAD EU?!?
  SA AVEM UN ORAS LINISTIT ,CURAT SI PROSPER!
  CETATENI AI ORASULUI!!!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea