NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

4 Comentarii

 1. 1

  Calache

  Felicitari Bogdane,esti singura persoana din Buftea care pune umarul,fapte nu vorbe,le dai frumos peste bot.Astia prinsi cu matza in sac erau cei care faceau pe moralistii,cei mai „corecti” cand defapt ei erau cu lingura de cacat in borcanul cu miere.Sunt toti cu ochii pe tine,inclusiv aia care cauta sa te aiba cu ceva la mana si nu reusesc,asta cred ca ii doare si mai tare.

  Raspuns
 2. 2

  Buftean

  Salut Expresule!
  Felicitari!
  Nu ma pricep la politica.
  Care sunt avantajele/dezavantajele daca candidezi la primarie din partea unui partid?
  Care sunt avantajele/dezavantajele daca candidezi la primarie ca independent?
  Deocamdata te vad cam singur. Tu ridici partidul pe plan local.
  Daca ai castiga primaria si consilierii sunt de la celelalte partide (contracandidatiii tai) cata putere ai avea ca primar? Cate proiecte ai putea initia?
  Spor la treaba!

  Raspuns
  1. 2.1

   Bogdan Toba

   Salut. Ca sa fii doar un consilier cu acces la documente, n-ai nevoie de partid, eu as putea obtien locul si ca independent. Dar pentru a fi primar, da, ai nevoie de cat mai multi consilieri locali de partea ta, ideal de la partidul tau, ca sa poti trece proiectele pe care le gandesti. Cu cat partidul de la care esti castiga mai multe voturi cu atat vei avea sustinere mai buna… sau va trebui pe parcurs sa convingi si alti consilieri de la alte paritde, ca intentiile tale sunt bune, si corecte, ca ale lor. Doar ticalosii nu ar sustine proiectele benefice pt oras. Si ca primar ii poti deconspira usor.

   Ca sa fiu doar prezent eu acolo, daor ca o reusita personala eventual, nu am nevoie de partid… dar ca sa schimibi ceva cu adevarat, ai nevoie de un partid. E nevoie de o echipa si de resurse financiare si logistice ca sa speri la mai mult. Pana acum exista doar USR din partea carora as candida, dar si daca voi obtine un loc de consilier pe listele lor, indiferent daca am muncit si am mai tras alti 2 consilieri USR dupa mine, o eventuala excludere a mea din acest partid, ar atrage si excluderea mea din consiliul local. Adica am muncit degeaba pt ei. Ceea ce nu se poate daca sunt independent.

   Avem cazul fostului primar Stoica, care chiar daca a pierdut alegerile din 2012, a tras dupa el in consilil local 6 consilieri pt PPDD. La 2 luni a fost exclus din partid nu stiu pe ce motiv si el a pierdut mandatul de consilier, iar ceilati au ramas si au votat toate proiectele lui Pistol .

   Raspuns
 3. 3

  Bizu

  Bogdan hai sa lămurim ceva … ANI nu este instanța de judecată , ANI face o investigație dar cea care se pronunța pe incompatibilitate este instanța .deci cei doi consilieri sunt nevinovați PINA când o instanța se pronunța .
  Și dacă ținem cont de faptul ca un proces durează minim 2ani ( cu toate căile de atac ) domnii consilieri au toate șansele sa ducă mandatele PINA la capăt .cat despre nterdictii tot instanța le stabilește

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea