Candidații PNL pentru noul consiliu local. Aceiași ca până acum, cu o singură exepție… Pușa Rudeanu nu mai are voie!

Nicio surpriză, nimic nou pe lista candidaților PNL, propuși de Pistol pentru noul consiliu. Exact aceeași echipă care s-a remarcat 4 ani doar prin tăcere și ridicat mâna la comanda primarului.

Consilierii PNL, oameni cu nume grele in comuniate, au fost doar niște simple marionete in mâinile păpușarului, doar pe post de decor și nu au avut nicio propunere, nicio opinie separată, nu au participat la nicio dezabtere, nici în public, nici în ședințe. Mărturie stau documentele de ședințe, procesle verbale, unde se transcriu discuțiile din ședințe.

Domnul Vaida probabil va fi din nou propunerea PNL pentru vice, dânsul remarcându-se doar cu semnătura pe proiectele de hotărâre ce vizau direct terenurile primarului, sau alte terenuri, pentru a nu risca Pistol vreun conflict de interese. De asemnea, mărturie stau respectivele hotărâri care se găsesc publicate pe site-ul primăriei.

Doar 3 din cei 24 de candidați sunt angajați in mediul privat.

Peste jumătate din candiații de pe listă sunt cadre didactice, urmare a politizării excesive a învățământului buftean, unde dacă vrei să reziști sau să evoluezi, trebuie să fii membru PNL, asociat cu primarul.

Locurile eligibile, adică primele care au șanse la un nou mandat, sunt ocupatate tot de actualii consilieri, o medie de vărstă pe la 60 de ani. Locul 7, probabil maximul eligibil, este al unui domn, Gresoiu Nicușor, aflat la al 2-lea mandat de consilier, 8 ani ani in care nu a articulat niciun cuvânt in ședințe. Maxim „”bună ziua” pe ședință, și la casierie, 700 lei, pe ședință.

Pe 11 și 12 vin domnii care dețin asociația sportivă privată AS Voința Buftea, care este finanțată 100% de la bugetul local, undeva la 700 000 anual. Ion Tatulică și Chiriac Iordan sunt puși doar formal pe listă, dânșii nu vor fi consilieri, pentru că n-ar mai putea primi banii respectivi.

În continuarea listei, mai multe cadre didactice, căci așa crede domnul primar că dă bine, lângă dascăli, iar in final, un domn, zis Șobi, un maestru de ceremonii, cel care invârte în cazanele cu fasole de 1 Decembrie, care aprinde grătarele la petrecerile oamenilor lui Pistol din Studio, și care raportează tot ce mișcă in zonă și mobilizează prin toate mijloacele electoratul PNL.

De ce nu mai candidează Florentina Pușa Rudeanu

Doamna Pușa, fiind managerul Spitalului Buftea, a fost declarată de Agenția Națională de Integritate ca fiind în incompatibilitate, iar conform legii, dânsa nu avea voie să fie și consilier local.

Eu am urmărit toate ședințele consiliului timp de 4 ani și mandatul dânsei a fost de neînțeles. In rarele ședințe la care a participat, nu a avut absolut nimic de spus, dar in 70% din ședințe a absentat sau a venit pe final.

Pentru incompatibilitate a primit și o interdicție de a mai candida la vreo funcție timp de 3 ani. Dânsa rămâne in PNL, nu poate fi în afară, atâta timp cât Consiliul Județean ilfov, de care aparține spitalul, e condus de PNL.

În schimb, pentru ca relația să nu se piardă, PNL l-a pus pe fiul doamnei Rudeanu pe loc eligibil la Consiliul Județean, unde va prinde un nou mandat și cel mai mare postac al lui Pistol, Radu Bizu Dorobanțu, care în cei 4 ani de mandat de consilier judetean de până acum, nu s-a remarcat decât prin postari pline de lingușeli la adresa lui Pistol și atacuri murdare și minciuni pentru contestatarii lui. Meritocrația PNL!

Tot din partea lui Pistol, pe listă apare și Florin Covaci, un alt cunsocut buftean in anturajul familiei PNL, cel care a condus Serviciul de Paza al Consiliului Jduetean, iar acum a primit pe mână sefia Aeroportului Băneasa.

A picat de pe listele PNL, un alt buftean celebru, care l-a sprijinit cu toată ființa pe Pistol, Costel Fifi Niță. Probabil nu au vrut să riște și cu el, fiind in incompatibilitate flagrantă cu funcția de director la firmei Primăriei Buftea și afacerea cu biciclete si barcuțe, primită in parcul Mogoșoaia de la primarul Precup, și el din marea familie PNL Ilfov.

Lista aici.

]]>
2 raspunsuri
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   linkul din final reprezintă actualii canidați pt Consiliul Județean, nu actualii consilieri
   foto din final reprezintă actualii canidați pt Consiliul Local Buftea, care sunt cam aceiasi ca in prezent

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *