NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

6 Comentarii

 1. 1

  Popescu

  Este pentru prima oara cand vorbesti despre problema principala din buftea-Arhitectul Sef. Nu se ocupa absolut deloc de dezvoltarea orasului,el are un singur scop….*****cenzurat***** Tot orasul stie ca obtinerea usoara a autorizatie se poate prin domnul Paun, desi lucreaza la un suprapret(10-12E/mp) cu o calitate slaba a proiectelor. Lucrurile astea se pot verifica simplu in primarie….50-60% din proiecte sunt facute de un arhitect din Ialomita-Calarasi. La dansul e un caz clar de coruptie si nu se face nimic, oare il are pe domnul Primar ‘la mana’ cu ceva? Pe langa asta lucrarile proaste nu au fost verificate deloc, e un dezastru pentru acest oras.

  Raspuns
 2. 2

  Gicu

  La punctul 2,doar sa incerci sa demolezi sau sa construiesti ceva in Buftea sa vezi ce bete-n roate iti iei de la primarie de la marele arhitect.La un moment dat Paun a fost dat afara de Pistol dar a dat primaria in judecata si si-a recastigat locul de arhitect sef.Punctul 3,toata zona lacului Atarnati,pepinierei si cea a fostei statii de epurare e data pe naspa,o sa se construiasca masiv case acolo,astepta baietii sa se prescrie faptele pt c-au fost date terenurile pe naspa,vei vedea.Punctul 5-probabil are legatura cu punctul 3.mai propun un punct,cel mai important,transportul in comun Buftea-Bucuresti,mi se pare cea mai mare bataie de joc la adresa platitorului de taxe,o rusine,o mizerie putred de corupta.Problema e ca n-o sa vezi niciodata un consilier care nu e independent si e plantat de un partid politic ca o sa intrebe si omul de rand ce nevoi are,toti sunt o apa si-un pamant,o adunatura de penali incompetenti.

  Raspuns
  1. 2.1

   Bogdan Toba

   Cred ca a fost data afara de Stoica sau Balalau, oricum a fost in urma cu mai multi ani, nu acum.

   Raspuns
 3. 3

  Bogdan Toba

  @ Popescu…. E pentru prima oara, caci eu nu fac articole in baza unor anonimi, a unor zvonuri si acuzatii nefondate. Toata lumea acuza, dar nimeni nu dovedeste. De ce sa-l fac eu corupt si spagar daca n-am probe? Eu am nume si prenume, nu-mi permit, pentru tine, un popescu anonim, e usor. Fa o solicitare legala la primarie sa vedem si noi cate proiecte sunt ale acelui arhitect, preturi, etc. Pur si simplu nu e normal sa acuzi din anonimat, si fara dovezi.

  Raspuns
 4. 4

  Tudorache Nicolae

  O baza de recuperare pentru cei peste 20 de copii bufteni, declarati, incadrati cu grad de handicap grav, dependenti de kinetoterapie pe perioada extrem de lunga.
  Dar desigur, cum sa faci acest lucru pentru cateva familii, cand familiile votante sunt mult mai numeroase in cazul copiilor „dependenti” de diferite cursuri de dansuri, lupte, pian si alte indeletniciri extrem de indispensabile.
  Concluzia e simpla: Legea junglei este valabila si in cazul Buftei – Cel sanatos traieste, cel bolnav trebuie sa piaraaaa !
  Astlfel vom aveam un oras sanatos si prosper, ce sa facem cu niste copii bolnaviori ce nu isi pot purta singuri de grija si nu pot deveni niste adulti apti sa voteze?

  In rest, numai de bine !…….. In acest oras viata isi urmeaza cursul firesc………..

  Raspuns
 5. 5

  nume

  O sa scapati de paun prin deces.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea