Fluier final in campania electorală locală!

Nici nu  știu dacă ați remarcat-o, dar după părerea mea a fost absolut rușinoasă! Intr-un meci de slabă factură tehnică, cu foarte puțini spectatori, Pistol obține incă un mandat, in stil de mare campion… bate la scor și când joacă prost!

Nici un candidat nu a reușit să-i pună vreo piedică, vreo contră, nici măcar un umăr la umăr nu am văzut. Nu a transpirat deloc campionul, tot ce a avut de făcut a fost să evite clinciurile, să nu se accidenteze pentru competiția viitoare, alegerile parlametare din toamnă, unde are gânduri mari.

Richard Gioarsă (PSD) a făcut tot posibilul să nu atace, rămânâd mereu deliberat in offside, mimând oboseala și uzura dată de competiție. Nu a vrut să tragă nici un șut la poartă, susținând că fair-play-ul inseamnă să nu intri in careul adversarului. A sperat că poate Pistol iși marchează câteva autogoluri sau ca va fi prins dopat, dar e greu cu tactica asta subțire la nivelul ăsta, mai ales când faci parte din cea mai titrată echipă din Romania, PSD.

Candidații UNPR și PMP, Laurențiu Neațu și Lidia Goșa au pierdut scurt, fără stres, prin neprezentare, iar fostul și poate viitorul coechipier al lui Pistol, Constantin Proțiuc, a mimat un efort, printr-un joc de glezne in jurul campionului, cu un marcaj larg, fără să bage piciorul la minge. Are ca alibi o accidentare mai veche și a lăsat loc de „bună ziua”, poate va primi punctele inapoi de la Pistol in caz că are nevoie la salvarea de la retrogradarea politică.

Juniorul Constantin Dumitru s-a lăudat, s-a dichisit ca Ronaldo, s-a incordat tare, a vorbit mult, a alergat destul, dar de unul singur, nu a dat drumul la minge și nu a pasat coechipierilor. Doar câteva șuturi anemice la poarta, lansate foarte târziu, când nu mai era timp de intors rezultatul. Știa că nu are echipă și a preferat să joace singur, fără rezultat pe tabela de marcaj. A ținut mai mult mingea pe picior, la trecerea timpului, pentru fotografi și impresari, poate va prinde un transfer viitor la o echipă mai mare. E bun, dar nu-l vede nimeni. Și asta e numai vina lui.

Meci prost pentru noi spectatorii care am plătit biletul degeaba. Dar vă promit că ne facem și noi echipă, să le arătăm noi cum se infruntă campionul data viitoare. Până atunci, ne incălzim cu votul pentru Consiliul Local Buftea, de unde incepem constructia echipei, cu mine, Bogdan Tobă, independent, pe ultima pagina a buletinului de vot! Oricum, eu din tribună i-am pus mai multe probleme campionului Pistol decât au făcut-o adversarii săi din teren, care s-au bazat prea mult ca publicul să le dea aripi, știindu-se impotenți și lipsiți de talent.

Sper că, deși am fost implicat in alegerile pentru Consiliul Local, nu v-am dat impresia că țin partea cuiva in competiția pentru Primărie. Deși nu m-a convins vreunul, voi vota cu cel care cred eu că a făcut mai multă opoziție campionului și care cred că nu va agăța ghetele in cui după meciul ăsta. Așa, de incurajare!

V-am rămas și dator cu dezbaterea de la TVR, unde, deși au fost invitați, Pistol și Gioarsă au refuzat să apară când au aflat că vin și ceilalți candidați mici.

[mom_video type=”vimeo” id=”168388934″]

]]>

5 raspunsuri
 1. Bizu
  Bizu says:

  Raman la parerea ca tu vei obtine singur mai multe voturi decat ALDE ; PMP;UNPR si M10 la un loc … nu stiu daca vei reusi sa intri in CL dar sigur vei lua mai multe voturi decat cei mentionati .

  Răspunde
 2. richard gioarsa
  richard gioarsa says:

  Richard Muguruza cu Serena George. Cota Muguruza 2,60. Cota Serena 1,50. 2-0 Muguruza, s-au dus dracului banii pe pariu. Transfer Costelus la Nitramonia Fagaras, liga a 5-a, teren prost, arbitru batut cu halba in cap, comentatorul ramas fara haine si cu shaorma nevanduta. D’alde alergati se proprii suporteri, batuti cu oua de la Paste, M 09, 10, 11, 12 n-au platit baremul pt arbitri, descalificati si retrogradati, PMP a ratat barajul, Base cu Udrea promit canal Dunare-Buftea-Marea Neagra daca Bogdan Toba intra in consiliul local. Domnul Neatu cu un brat de flori imparte zambete tuturor, are un cutit la spate pe care scrie ” v-o trag in 2020. Toba urla ca din gura de sarpe, cu sisul de la shaorma in dinti si cu parul valvoi (!!!) ca a avut 18.000 de semnaturi si 28 de voturi, ca a fost blat si ca ar trebuit sa aiba 34. Pistol se uita ca Margelatu la punga de seminte, o suduie pe Muguruza si se multumeste cu situatia. Fara sange, fara scandal.

  Răspunde
 3. Florin
  Florin says:

  Cum ai mentionat mai sus, concurenta a lipsit cu desavarsire, concurentii bucurandu-se doar de participare si de nimic altceva.
  Din pacate actualul primar este sustinut de persoane care au ca interes ca locul sau sa nu fie nici macar murdar de praf.
  Doar o persoana care are interese poate sa zica ca Dl. Primar chiar a facut ceva pentru „satul” nostru, iar in rest urmeaza sa ne bucuram de urmatoarele realizari invizibile pentru ochiul uman.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *