VIDEO: Cine ne-a băgat mortul in casă?

Fiind primul care a publicat imagini de la fața locului, am avut o săptămână in care am fost asaltat de jurnaliști de la diverse trusturi de presă, care au dorit cât mai multe detalii despre incidentul anului in Romania, dar și informații despre diferite persoane din Buftea, care ar putea să știe ceva ce ar arunca ancheta in aer.

Spre surprinderea mea, toți jurnaliștii cu care am stat de vorbă, și care mi-au cerut informații și imagini, au specificat si sursa expresuldebuftea.ro. Sper că știți că sunt un tip foarte echilibrat și nu am aruncat vorbe, nume și informații aiurea. De fapt, tot ce știu despre acest caz, știu de la ei! N-am vrut să revin asupra subiectului, căci nu sunt de meserie jurnalist, nici procuror și nici nu caut trafic pe tema asta. Dar am observat că misterul se adâncește și controversa se leagă tot mai mult de orașul nostru. Și când vine vorba de orașul nostru, nu pot să stau deoparte.
Revenim cu o serie de imagini video EXCLUSIVE de la fața locului. https://youtu.be/fjMQPZNvWAU  
Deși nu am studiat cazul, imi pemit niște comentarii legate de Buftea, și vă rog să mă atenționați dacă sunt pe lângă. Nu am fost niciodat adeptul teoriei conspirației, dar parcă prea e cusută cu ață albă moartea astuia! Și dacă ar fi ceva dubios, doar presa ar putea descoperi ceva, cum s-a intamplat in ultimul timp in Romania.  
 • primele imagini sunt imediat după accident, ora de la bord cred ca este cu fix o ora in urma, când salvarea incă nu sosise, doar mașina de poliție care trecea intâmplător dinspre Corbeanca. Nu am investigat, dar așa am reținut inițial, că trecea intâmplător. Polițiștii cred că sunt bufteni.
 • apare foarte clar in imagini biciclistul, pare-se unicul martor, caruia i s-a pierdut urma, după spusele unor jurnaliști. Iata-l foarte clar in aceste imagini!
 • s-a cautat masina pe camere video si abia dupa o saptamana ziariștii au aflat că a venit dinspre Crevedia, nu dinspre Mogosoaia, nu dinspre Corbeanca.
 • ziariștilor de la Digi24 li s-a comunitat inițial de către Poliția Locală Buftea că Dan Condrea nu  fost surprins pe caremerele din oraș.
 • apoi procurorii au publicat faptul ca masina lui Condrea a trecut de 13 ori intr-o ora pe traseul Buftea-Tamași. Cat de dubios poate fi?
 • un astfel de om, un securist odios, nu se poate sinucide așa, pe șosea, la voia intâmplării… magistrala de cale ferată era la câteva sute de metri. E mult mai sigur să te arunci in fața unui tren decât intr-un pom!
 • cum de nu a fost filat de servicii un astfel de om intr-un astfel de caz?
 • de ce face declarații contradictorii doamna din Buftea care pretinde că a fost martor și care apare așa lejer la toate televiziunile, in timp ce primii sosiți la fața locului nu vor să iasă deloc in public?
 • cum de primăria nu a montat camere de supraveghere pe acest drum județean din Buftea și a montat pe strada Aviației, la aproxiamtiv 1 km pe camp, strada absolut nelocuită și necirculată, care se termină in pădure?
 • ce păzește mașina roșie de teren pe care am remarcat-o și eu pe câmpul din zonă și ai cărei ocupanți in civil s-au recomandat ca agenți de pază când s-au intâlnit pe câmp cu o echipă de televiziune? Sperăm că ei doar păzesc ferma primarului Pistol aflată foarte aproape de locul accidentului.
 • cine și de ce a chemat fetele de la salubritate (SSB) duminica seara sa curețe locul la doar o oră de la accident? Nu să măture doar șoseaua, ci să ridice și piese importante din iarbă când ancheta nici nu incepuse…
 • cine și de ce a chemat platforma unei firme din Buftea să ridice mașina la doar o oră de la accident? Deranja pe cineva epava in iarbă? Cine a decontat serviciul prestat de firma bufteană?
 • ultimele două intrebări duc inevitabil gândul bufteanului la mult trâmbițata prietenie dintre edilul nostru și șeful SRI, Eduard Hellvig.
condrea4]]>

9 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  „cine și de ce a chemat platforma unei firme din Buftea să ridice mașina la doar o oră de la accident? Deranja pe cineva epava in iarbă? Cine a decontat serviciul prestat de firma bufteană?”
  Care firma frate ? Mai e deschisa sifonaria aia de langa piata din centru? Merge la spritz ! :)))))))))))))))))))))))) Era buna si una langa Penny. BMW rulz ….

  Răspunde
 2. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  Ce BMW? Chiar ma intreaba niste jurnalisti de un om de afaceri din zona care a fost acolo cu un BMW. Iar eu am o lista cam mare :)))

  Răspunde
 3. fara nume
  fara nume says:

  Dece inainte de accident a fost blocata intrarea tamasului de un buldo excavator care vezi doamne nu reusea sa.l porneasca si a tebuit sa astept 15min sa faca loc, imediat ce am intrat pe strada tamasului tocmai se intamplase accidentul dar fum nu iesea din masina, politia era deja acolo, mortul nu era desii salvarea inca nu aparuse iar cand am incercat sa fac o poza foarte aproape de masina am fost luat la goana.. fara sa isi dea seama am facut.o iar la 5 minute a venit si ambulanta.. repet nimeni nu se afla in masina sau langa! Atesta poza pe care am facut.o find primul primul care a fotografiat cazul

  Răspunde
  • eddie
   eddie says:

   Contacteaza te rog antena 3 si spune-le ce ai vazut, ca sa se afle adevarul altfel securstii pot omori alti oameni ca tine, ca mine, daca ai carcater si demnitate fa public e ai vazut, nu putem lasa sa s continue aceste crime de catre securistii astia imputiti care uu distrus Romania!Un asasinat de tip mafiot stalinist securist, vor sa ne induca in eroare profitind ca nu avem acces la probele ascunse! Citeste acest comentariu a unei persoane care a vazut inainte ce se intimpla! Refuz sa cred ca afost accident , ci a fost mina criminala sa nu se afle cui a dat bani si el e bine merci la soare!
   Aici a fost totul aranjat: nu singe, nu se vede chipul lui Condrea in masina, doar masina lui care putea fi condusa de altcineva, din masina nu iesea fum, nu singe, mesajele scrise de altcineva, ADNul falsificat, aici dupa cum spune si cel din comentariu de mai jos a fost regie, de ce SRI a confiscat caseta video cu inegistrarea de la Buftea, doar ca sa nu se vada cine era si au adus ei masina lui condrea:
   De ce a trebuit sa se blocheze drumul inainte de accident la intrarea in Tamas? pentru ca mafia sa plaseze mortul, sa aduca masina deja facuta menghina si doar pus in acel loc, radiatorul nu avea nimic!, au pus un mort care il aveau ei la morga (asa cum au facut si la Timisoara in 89 cind au scos de la morga mii de cadavre ca sa arate „masacrul” lui Ceausescu, securistii sint in stare de orice scenariu sumbru), acel excavator a blocat expres drumul ca sa isi faca „treaba” securistii, apoi au anuntat politia dupa 15 min au aparut cica ‘intimplator” ei erau deja anuntati de mafie sa treaca pe acolo sa constate „accidentul”, de ce nu ne arata fata mortului, de ce s-au grabit sa-l ingroape si siciriul a venit sigilat, de obicei lumea vede mortul inainte sa puna capacul peste el in groapa, de ce anunta ca a „cumparat”loc de veci cu o zi inainte, si se „plimba de 13 ori pe acolo , sa arate probele cu masina lui condrea si fata lui , de ce fetita lui condrea a spus ca nu l-a vazut pe taica-su de miercuri , ca sa poata aranja astia scenariul, daca Condrea vorbea erau sute se implicati(securisti, doctori din mafie, etc), mass-media complice cu mafia ne duce si ne baga pe git un scenariu fara logica si cu multe intrebari fara raspuns, ii fraiereste pe cei care nu au scoala sau nu au educatie si cunostinte in criminologie, psihologie si comportament uman, pe cei care mai gindim nu ne pot minti la maxim!

   Răspunde
 4. Dana
  Dana says:

  Corpul de langa masina nu corespunde cu Dan Condrea, acesta fiind mai „pufos”decat patronul de la Hexipharma!!!! Iar acei martori, primii, ori au fost platiti sa taca, ori amenintati, ca doar traim vremuri mai rau ca pe vremea Impuscatului!!!!

  Răspunde

Urmăritori & Pingbacks

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *