Sediul preistoric al Politiei Buftea

Nu stiu daca ati mai fost recent la sediul Politiei Buftea, eu am avut ocazia sa-mi petrec vreo 3 ore aiurea pe acolo, saptamana trecuta si am fost neplacut surprins de cum arata sediul.

Bisericile din Buftea arata beton, cheltuindu-se cu ele sute de mii de euro anual. Cea de langa Politie zici ca e mausoleul lui Lenin. Imensa, imaculata, ingrijita, acoperisuri de aur, luminata din cap pana in picioare, iar langa, sediul Politiei e intre niste boscheti, intr-o curte mizera si intunecata, o cladire urata si ponosita. N-ai cum sa o nimeresti daca ai nevoie si nu sti unde se afla!

Afara pare ok totusi, dar inauntru ai impresia ca te-ai intors in timp sau ca esti intr-un film romanesc despre Epoca de Aur. Usi si grilaje de fier ce nu se inchid deloc, altele de lemn care troncane si scartaie, jupuite, cu vopseaua cojita, geamuri crapate, mese si scaune vai de mama lor, zugraveala cazuta, igrasie, mobilier vechi de cel putin 30 de ani. Nu am vazut asa ceva decat la Cooperativa Mestesugarul Buftea, unde si acum actele se fac la masina de scris. Bine, acolo in biroul sefului troneaza ceausist pe perete poza lui Pistol cu mana la inima. In birourile sefilor din  Politia Buftea nu e cazul, desi s-ar putea sa fie pe undeva printr-un sertar,  sa poarte noroc, langa icoana cu Arsenie Boca.

Cam ce chef de munca sa ai in conditiile astea? Ce eficienta sa ai? Si pe salarii vai de ele… Nu mai vorbim de aparate de aer conditionat… Nu sunt sigur cine ar trebui sa faca un sediu ca lumea, probabil Primaria Buftea, nu Ministerul de Interne! Dar nu incurajati sponsorizarile si donatiile, cum au facut cei de la ISU, ca astfel de taxe de protectie vor naste monstri!

Pana si Politiei Locale Buftea primaria i-a facut un sediu nou la urechea podului! Cele de la Snagov si Otopeni sunt lux! Iata mai jos cum arata sedii de politie din orase comparabile cu Buftea.

Altfel, zilele trecute, politistii bufteni s-au autosesizat in urma unor zvonuri si au prins un pedofil din Mogosoaia, care isi viola si batea fetita de 13 ani. Acesta a recunoscut pana la urma si fost arestat.

Azi e ziua politistilor, sa le uram „la multi ani” si sa tina aproape de comunitatea locala, nu de sefi sau de primari!

]]>

4 raspunsuri
 1. Laurentiu NEATU
  Laurentiu NEATU says:

  Pentru devotamentul, profesionalismul si atitudinea verticala de care dau dovada un sincer , „LA MULTI ANI !!! ” , pentru spatiul unde-si desfasoara activitate si dotare acestuia pot spune ca arata adevarata fata a M.I si a sprijinului local

  Răspunde
  • CRISTIAN
   CRISTIAN says:

   Poate profesionalism. Sa lasam deoparte devotamentul si mai ales verticalitatea cand tu te comporti ca un jepcar. Este suficient ca unul sa fie genul asta si ceilalti sunt trecuti la acelasi capitol. L a multi ani pentru cei cu adevarat ,,verticali”…..dar care sunt aceia ?

   Răspunde
 2. nume
  nume says:

  . Nu am vazut asa ceva decat la Cooperativa Mestesugarul Buftea, unde si acum actele se fac la masina de scris. Bine, acolo in biroul sefului troneaza ceausist pe perete poza lui Pistol cu mana la inima.”
  Il prefer pe Faur de la Mestesugarul decat bulangii astia din primarie, din pacate slabe sanse sa-i schimbi cineva in urmatorii ani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *