Vocea bufteanului… Câinii de la blocul 35


Cred că fiecare bloc din Buftea are câinii lui. Și asta pentru că intotdeauna se găsește un iubitor de câini care să-i hrăească, ba unii chiar le incropesc și adăpost.

Am prezentat cazul din blocul R1 din Centru, unde o cunoscută protectoare a câinilor a amenajat un coteț de caini in scara blocului. Nimeni nu a luat nicio măsură, iar vecinii, nu vor să și-o pună in cap. Am ajuns oamenii civilizati si deștepti să tăcem și să inghițim, de frica celor cu mintea mai puțină și gura mai mare.

Pe lângă asta, aproape toate instituțiile din Buftea au haita lor de câini. Găsiți haite periculoase de câini la Spital, La Policlinică, la toate bisericile, Casa de Cultura, Politia Comunitara, Pompieri, Judecatoria, la notariat, la ANAF – Primaria. In fața la ANAF zilele aste un câine a luat-o razna si atacă extrem de agresiv pe oricine, făcând deja câteva victime. 

Am primit un mesaj de la un locatar din Blocul 35 din Studio, dar oare ii pasă cuiva? E ultimul an de mandat și primarul ne-a promis că strânge câinii! Mai crede cineva?

Am ajuns oamenii civilizati si deștepti să tăcem și să inghițim, de frica celor cu mintea mai puțină și gura mai mare.

„Buna seara!! Avem si noi o mare problema legata de cainii comunitari in zona Studio. Locuim in blocul 35 pe strada Studioului. Avem o vecina la etajul 2 care hraneste mereu cainii din jurul blocului, le arunca mancare de la etaj, le pune cutii de cartoane pe langa bloc. Cainii deja s-au obisnuit sa fie tot timpul hraniti si daca vad pe cineva cu o punga, automat sar la ei.

Am incercat sa vb frumos cu respectiva vecina dar in zadar… ne-am trezit tot noi cu reclamatii la politie… Avem pe scara si familii cu copii si le e frica sa nu sara cainii pe ei. Nu mi se pare normal sa nu putem intra in scara din cauza lor si mai ales a femeii care ii hraneste. Am stat de vorba si cu politia si nu au ce sa faca. Am luat mereu cutiile de carton din jurul blocului sa nu se mai stranga cainii, dar respectiva vecina le aduce inapoi si le aranjeaza.

Ne ameninta mereu ca face reclamatii la politie, ca suntem inumani, ca nu avea grija de sufletele respective …. Femeia asta se ia de absolut orice persoana, s-a luat chiar si de oamenii care lucreaza la salubrizare, spunandu-le sa faca curatenie numai pe unde vrea ea … o sa va las cateva poze sa vedeti si o sa mai revin zilele acestea sa va mai arat. O seara buna !!”

Policlinica Buftea a ajuns coteț de câini

Sindromul „Caracal” loveste din nou Buftea!

Vocea bufteanului… Câini agresivi in drum spre școală

 

Vocea Bufteanului… Coteț de caini in scara blocului

]]>

7 raspunsuri
 1. Ioana
  Ioana says:

  Am citit reclamatia persoanelor ca sint foarte revoltati ca aceasta femeie ingrijeste de caini, nu vad ceva rau, cred ca oamenii locatari din acest Bloc 35 din Str. Studioului nu au ce face, cainii sint parte de viata noastra, asta este viata, traim toti impreuna cu iubire si afectiune. Numele meu Ioana Juneja, daca aveti intrebari, raspundeti pe e-mailul meu.

  Răspunde
 2. Ioana
  Ioana says:

  Mai vin cu o revenire la aceasta doamna din Blocul 35 dinStr. Studioului care hraneste si adaposteste cainii. Locatarii din blocul 35, ar trebui sa fie respectosi cu aceasta doamna, dinsa este o femeie educata si cred ca are nevoie de respect. Daca aveti intrebari trimiteti-mi e-mail. Dumnezeu sa va ajute locatarilor si sa va faca dumnezeu buni si cu suflete bune, ca si animalele au nevoie de gingasie ca si noi oamenii. In viata sa dai o bucata de paine la cine nu are, ca sa fie primita de dumnezeu. Sa va tina dumnezeu in pace si sa va faca buni, ca si cainii sint suflete,

  Răspunde
 3. bizu
  bizu says:

  [quote name=”Ioana”]Mai vin cu o revenire la aceasta doamna din Blocul 35 dinStr. Studioului care hraneste si adaposteste cainii. Locatarii din blocul 35, ar trebui sa fie respectosi cu aceasta doamna, dinsa este o femeie educata si cred ca are nevoie de respect. Daca aveti intrebari trimiteti-mi e-mail. Dumnezeu sa va ajute locatarilor si sa va faca dumnezeu buni si cu suflete bune, ca si animalele au nevoie de gingasie ca si noi oamenii. In viata sa dai o bucata de paine la cine nu are, ca sa fie primita de dumnezeu. Sa va tina dumnezeu in pace si sa va faca buni, ca si cainii sint suflete,[/quote]
  draga Ioana ai perfecta dreptate si cainii sunt suflete , si tantarii si lacustele , dar cand se inmultesc peste masura si sunt hraniti inconstient devin un FLAGEL!!!!! si cu asta nu sunt de acord .

  Răspunde
 4. Ioana
  Ioana says:

  Doanbelor si domnilor, trebuie sa fiti flexibili si toleranti cu natura imprejuratoare, acum nu trebuie sa omorim cainii si alte animale din jur, ca pe nea Nae … il deranjeaza, fiti buni si ingatuitori in numele lui Dumnezeu si fiti buni unul cu altul si hraniti animalele stradale si Dumnezeu va da credit de binefacere pe lumea de vecie. Dumnezeu sa va faca buni cu inima relaxata de satisfacere de a da o bucata de paine la cainii stradali. Ioana Juneja of Canada.

  Răspunde
 5. Ioana
  Ioana says:

  [quote name=”baiat”]Asa ceva nu trebuie tolerat.pentru femeia agresiva patura in cap si …poate fi convinsa.
  Fiti barbati nu legume[/quote]
  Comentariu cu patura in cap si fiti barbati – asta este veche si barbara metoda de oamenii fara cultura, ar trebui sa invatati sa fiti gentelmen, daca nu o sa aveti de-a-face cu organele in drept – nu aveti voie sa faceti comentarii de agressiune indiferent de persoana, nu luati legea in mana dumneavoastra , lasati ura si barfa, invatati sa fiti calmi si buni si nu numai atat, dar trebuie sa invatati manierele bune si flexibile. Ioana.

  Răspunde
 6. Gatz
  Gatz says:

  Si mie imi plac cainii, insa atunci cand sar sa-mi muste copilul care trece cu bicicleta sau pe sotie care pleaca la serviciu, nu-i mai plac nici pe ei nici pe cei care le dau sa manance si le-au facut cotet pe strada mea. I-am atras atentie si mi-a raspuns arogant. Tot cu aroganta privesc si autoritatile problema atata timp cat nu amendeaza pe acesti oameni iresponsabili

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *