Vocea bufteanului… Câini agresivi in drum spre școală

In intersecția de la Monumentul Eroilor există o clădire veche și mizerabilă, care deși are niște panouri cu reclame, pare părăsită. Nu de mult timp, in curtea acestei clădiri cineva a adunat o duzină de câini, dovadă clară că patrupedele se inmultesc in oraș, deși toti ne mint că problema e in curs de rezolvare.

N-ar fi o problemă, dar locul arată ingrozitor pentru o intersecție foarte circulată din Centru. Și dacă trecem și peste asta, nu putem trece peste faptul că acei câini sunt agresivi și au poarta permanent deschisă.

Din păcate, acel loc, e cam sigura alternativă pentru copiii ce merg la școală dinspre Centru, și care, de frică, ocoloesc acea trecere de pietoni fix prin centru intersecției. Am văzut oameni in toată firea care ocolesc temători acea zonă și chiar există zvonul că acei câini sunt cauza pentru care un om a făcut infarct acolo, pe stradă, luna trecută.

Mai are cineva speranțe că se va rezolva problema câinilor din Buftea? Eu nu, atât timp cât văd tocmai personaje celebre care cresc haite de câini pe străzi, cum impart ziarele primarului prin Buftea.

]]>

15 raspunsuri
 1. Adriand
  Adriand says:

  Primarul este si el ca si noi un simplu om, din pacate sau din fericire nu are puteri magice , face tot ce poate si sincer se vede. Clar ca vor fi intotdeauna carcotasi si nemultumiti , asta nu se va schimba niciodata indiferent cine va fi primar si indiferent de ce va face. Cu siguranta mai sunt multe de facut si asteptarile noastre sunt mari , pe masura promisiunilor . Nu ii iau apararea insa am toata increderea ca va rezolva si problema cainilor abandonati intr-un mod uman ! Sa speram ca se va face un adapost .

  Răspunde
 2. Adriand
  Adriand says:

  [quote name=”Mike”]L-as incuia pe primar in curtea aia ca oamenii l-au votat si pentru ca a promis ca rezolva problema cainilor![/quote]
  Eu te provoc sa te incui pe tine 😀 …..asta din categoria” fa oamenilor ceea ce ti-ai dori sa iti faca ei tie “

  Răspunde
 3. bizu
  bizu says:

  eu unul m-am saturat de atitudine ezitanta a autoritatilor se pare ca formula ” vreau liniste” pe care o promoveaza George se traduce prin a nu lua nici o decizie impotriva celor care sunt vocali si printre cei mai vocali sunt iubitorii de caini .

  orasul asta e plin de caini sunt caini intre blocuri , la biserici , in fiecare curte a unei firme sau institutii etc. Oamenii inconstienti care -i hranesc ar trebui pedepsiti . Bine ei vor spune ca nu au nici o vina ca acel caine hranit de ei a muscat pe cineva, Ba da au ,pentru ca daca iubesti un animal nu inseamna doar sa-l hranesti inseamna si sa ai grija de el sa nu faca rau nimanui .

  iar administratia ar trebui sa se gandeasca daca nu la binele oamenilor la faptul ca daca se inmultesc asa mult e posibil la vot sa mearga cainii ca oamenii nu vor avea curajul sa iasa din casa

  Răspunde
 4. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Mikiduta ai aparut ? Ce-ti mai place shaorma ! Cum e de dat cu piatra, hop si soricelul-cel-viteaz ! Ce-a mai promis si soricelul alalalt, ala cu GL si pile la DNA, mai tii minte ? Vrei sa-ti amintesc ? Barem acum se fac eforturi pentru rezolvarea minciunilor trecute, vezi cartierul pentru tineri, rezolvarea ciinilor, a apei etc.

  Răspunde
 5. v ictor
  v ictor says:

  [quote name=”pacalici de trefla”]Mikiduta ai aparut ? Ce-ti mai place shaorma ! Cum e de dat cu piatra, hop si soricelul-cel-viteaz ! Ce-a mai promis si soricelul alalalt, ala cu GL si pile la DNA, mai tii minte ? Vrei sa-ti amintesc ? Barem acum se fac eforturi pentru rezolvarea minciunilor trecute, vezi cartierul pentru tineri, rezolvarea ciinilor, a apei etc.[/quote]

  o intrebare cum se rezolva cu apa scumpind-o? si cartierul pentru tineri ce este cu el care este schimbarea? tot camp este acolo?

  Răspunde
 6. nume
  nume says:

  Acolo e sediul Commixt, firma patronata de dl. Balan, care pe vremuri avea cam toate spatiile comerciale privatizate din Buftea : zona Angst Centru (tot blocul ala parter si blocul cu BCR-ul);; inntrarea Studioului; fabrica de paine Casa de paine (fosta discoteca Unison); depozite Aleea Garii etc.

  Răspunde
 7. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  [quote]Barem acum se fac eforturi pentru rezolvarea minciunilor trecute, vezi cartierul pentru tineri, rezolvarea ciinilor, a apei etc[/quote].

  Păcălici, lasă-te de prosteală, că nu te pricepi!

  Răspunde
 8. bizu
  bizu says:

  [quote name=”pacalici de trefla”]Mikiduta ai aparut ? Ce-ti mai place shaorma ! Cum e de dat cu piatra, hop si soricelul-cel-viteaz ! Ce-a mai promis si soricelul alalalt, ala cu GL si pile la DNA, mai tii minte ? Vrei sa-ti amintesc ? Barem acum se fac eforturi pentru rezolvarea minciunilor trecute, vezi cartierul pentru tineri, rezolvarea ciinilor, a apei etc.[/quote]
  prietene a inceput campania electorala? ce-ar fi sa te semnezi cu numele tau curajosule?

  Răspunde
 9. cretu
  cretu says:

  Domnul pacalici te-am rugat sa ne prezinti ceva concret dar tu nu stii decit sa acuzi,eu unul cred ca daca dai ochii cu stoica intri in pamint de rusine dar asa esti un viteaz in anonimat si ai somnul tulburat.

  Te rog sa ne raspunzi la intrebarile care ti sau adresat,nu te face ca nu stii si mai discutam dupa aceea.Cite scoli a renovat fratii pastrama,cit sa incasat si pe ce firma.

  Apropo de ce a plecat secretara orasului dupa citeva luni si de ce un domn cu mare experienta a plecat din functia de director contabilitate facind amindoi afirmatia ca plec,,,,NU VREAU SA INTRU IN PUSCARIE,,,,,a mai plecat si sefa birou contabilitate zilele trecute,oare toti pleaca de bine????

  UNDE ESTE ACEA ECHIPA PROMISA DIN CAMPANIE IN 2012???? STOICA NU AVEA ECHIPA DAR A ADUS 40 MILIOANE EURO PE FONDURI EUROPENE CU CARE VA LAUDATI VOI DAR ECHIPA UNDE ESTE?AM UITAT AVETI MAGDA,MARGA,MARICICA,RETA,FRATII PASTRAMA,ETC…

  Răspunde
 10. Bogdan Man
  Bogdan Man says:

  Eu ma gandeam demult – apriori adapost catalarie – ca astia care detin cladirea fostei Banci Agricole ar trebui amendati fie doar pt ca lasa o cladire de izbeliste in centrul unui oras, afectand aspectul zonei (asa, in ideea lui “iete ca io, ca cetatean al Buftei ce sunt, nu sunt obligat sa-mi acresc orizontul zilnic cu ruinele altora”). Dar acu’, gradina ruinei are si haita de 10 caini (pe numaratelea)- asa, ca sa fie tabloul complet!

  Mi-am propus sa-i prind odata (pe catei) cum scormonesc acolo la Monumentul Eroilor (ca doar n-o fi greu, face parte din rutina lor zilnica) si sa particip la concursul [url]Buftea prin fotografiehttp://www.expresuldebuftea.ro/noutati/noutati-din-buftea/2929-concurs-buftea-prin-fotografie[/url] organizat Centrul Cultural Buftea in colaborare cu PRIMĂRIA ORASULUI BUFTEA. Sa-mi dati [s]LIKE[/s], da?

  Răspunde
 11. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  Domnule cretu, eu am participat la foarte multe sedinte ale CL in perioada 2008-2012 ( in calitate de invitat, mai bine spus spectator ). Stiu ca s-au facut multe proiecte, in nici un caz nu am auzit vreodata ca s-au atras 40 de milioane de euro pentru ele, sunt uimit.!

  E posibil sa nu fi fost atent desi ma indoiesc de marimea sumei. Ar insemna, in medie, aproximativ un milion de euro pe luna, ceea ce pentru oraselul nostru ar fi fost si ar fi insemnat o explozie in bunastare, in servicii prestate catre locuitori. Repet, poate ma insel, puteti insa sa imi spuneti in ce s-au materializat cei 40 de mil. de euro ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *