Vanessa Cristea din Buftea, campioană națională la anduranţă ecvestră ! Cum ne premiem campionii naționali?

Cristea Vanessa din oraşul Buftea a obţinut Locul I la disciplina anduranţă ecvestră 80 km, din cadrul concursului Salina Equines Horse Trophy derulat în perioada 1-2 iulie 2017 la Turda.

Vanessa face parte din  Clubul Sportiv Shagya, din Buftea, club care intenționează să organizeze in toamnă o competiție ecvestră și in Buftea. Felicitri Vanessei și așteptăm cu nerăbdare evenimentul ecvestru din toamnă!

In ultima sedință ordinară, Consiliul Local aprobă sportivei acordarea unui premiu în cuantum de 5.000 de lei, din bugetul local.

E nevoie să ne susținem buftenii care câștigă titluri de campioni naținali, iar așa cum hotărârea Vanessei a intrat urgent, in afara ordinii de zi in ședință, așa ar fi trebuit să intre și cele pentru premierea altor sportivi care au reușit in aceeași perioadă titluri de campioni naționali. Pe echipe, ce-i drept, la fel ca Vanessa, care face echipă cu calul.

E vorba de buftenii Deniz Giafer, campion național la fotbal a doua oară consecutiv cu juniorii lui Dinamo și Radu Fluerariu, campion național de juniori la șah cu echipa Medicina Timișoara. Nu e niciun motiv pentru care ei să fie ignorați de consiliul local! Nici nu mai vorbesc de multiplul campion național la șah, marele maestru Constantin Lupulescu, din Buftea.

Aceeași situație și in cazul elevilor care au obținut media maximă 10,00, la Evaluarea Națională din această vară, STANCIU ILEANA (Scoala nr. 2), si CANTARACIUC EMA STEFANIA (Scoala nr. 1)! Și ei sunt campioni naționali și ei trebuie premiați, mai ales că cei de anul trecut au fost deja premiați cu 2 000 lei. Vezi aici… HOTĂRÂREA NR. 101 Din 30 septembrie 2016 privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor care au obţinut media 10 la evaluarea naţională în anul 2016

Consiliul Local Buftea trebuie să inițieze urgent hotărâri și pentru premierea lor!  Nu e normal să știe doar de unii sau să aștepte solicitarea scrisă a părinților! Și nu trebuie să premiem la intâmplare, să nu existe discuții, ci doar pe cei care vin cu titlul național in buzunar.

deniz raduf

.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *