Am invins Jandarmeria în instanță, după amenzile de la protestul Raja

Deși vă anunțam că am pierdut in primă instanță, am câștigat in apel, cu ajutorul celor de la Evoluție În Instituție. A 2-a amendă primită de la Jandarmeria Ilfov la protestul Raja a fost anulata definitiv.

Reamintesc, ne-am pricopsit cu 3 amenzi, a mea de 1500 lei, pentru organizare protest, anulată in instanță, și incă două de 1000 lei fiecare, pentru organizare si traversare pe trecerea de pietoni cu scopul de a bloca strada.

Multumesc tuturor celor care ați contribuit la plata celei de a 3-a amenzi, pe care nu am apucat să o contestăm in apel. Împreună putem conta!


Am demonstrat că avem dreptul să protestăm pentru viața noastră!

Întâmplător, șeful Raja Buftea de atunci, Niculae Bontic, fusese nr. 2 în Jandarmeria Română, deci nu a fost greu să ne intimideze și să ne amendeze abuziv. Nu ne-au amendat pe loc, ci ne-au venit acasă, cu datele noastre personale complete, de parcă aveau buletinele noastre deja.

Peste doi ani a durat procesul, iar Jandarmeria trebuie să ne plătească și cheltuieli de judecată. Cam atât despre abuzurile și incompentanța celor care conduc această instituție!

📌 „Tip solutie: Schimbat total
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată, în sensul că: Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul verbal de contraven?ie contestat si exonerează petentul de amenda contravenţională de 1000 lei, aplicată prin procesul verbal anulat. Obligă intimata către apelant la plata sumei de 734 lei reprezentând cheltuieli de judecată în apel. Definitivă.”

Despre protestul de la Raja
http://expresuldebuftea.ro/despre-protestul-de-la-raja/

După protest, jandarmii ilfoveni amendeaza abuziv buftenii! Seful RAJA Buftea, cercetat pentru luare de mita, fost nr. 2 in Jandarmeria Romana!
http://expresuldebuftea.ro/jandarmii-ilfoveni-amendeaza-ab…/

#100proiecte #pentruBuftea
Apă curată la preț decent! Voi propune consilierilor locali să scadă prețul apei și canalizării!

Doar Consiliul Local aprobă prețul apei. De 8 ani actualul Consiliu Local măreste prețul apei la propunerea RAJA, fără să țină cont de părerile buftenilor.

Indiferent dacă ajung primar sau doar consilier local, voi propune consilierilor locali:

 • Scăderea prețului apei și al canalizării
 • Publicarea, evaluarea și încetarea contractului cu RAJA dacă acest contract nu e respectat!
 • Montarea la fiecare branșament a unui filtru, pentru ca materialul solid din apă să nu mai blocheze instalațiile termice și sanitare ale buftenilor

Vom pune compania RAJA in slujba comunității, nu invers, cum e acum!

Pentru asta am ieșit în stradă și voi duce părerile voastre în conducerea orașului! Votați-mă, vă rog, pe ambele buletine de vot… și pe cel pentru primar și pe cel pentru consiliul local.

scris de Bogdan Tobă – candidat independent

 • Pentru Primăria Buftea
 • Pentru Consiliul Local Buftea
]]>
7 raspunsuri
 1. Bizu
  Bizu says:

  Pai mai Bogdanele spune si tu lucrurile pina la capat . ai fost amendat pentru un protest ilegal pina la urma .
  dar de ce nu spui si cum ai pierdut procesul in care dai in judecata primaria sa iti arate contractul cu Raja . sau ceea ce nu iti convine nu scrii . te deranjeaza ca instanta considera legal contractul cu Raja .
  poate explici cetatenilor de ce vrei sa opresti cea mai moderna statie de epurare si filtare a apei din Romania.
  poate ne vorbesti di de interesele ascunse catre stau in spatele abitiei tael de a fi edil , de a gestiona orasul nostru desi nu ai fost capabil sa gestionezi un coschiulet

  Răspunde
 2. Zirasex
  Zirasex says:

  Toata Buftea injura Raja din cauza apei proaste, doar primarul spune ca apa este buna. Faptul ca ai flimentat o afacere nu înseamna nimic, important este sa te ridici si sa mergi mai departe. Go Bogdan Toba

  Răspunde
 3. Bizu
  Bizu says:

  Pai cam asa faci tu
  te dai corect si dispus dialogului dar cand ceva nu iti convine imediat actionezi . dai blok , intrezici …
  pai parca vorbeai despre libertatea de opinie ? Sau se aplica doar atunci cand iti convine .
  Nu crezi ca ai o abordare comunista ? eu da .

  Răspunde
  • Bogdan Tobă
   Bogdan Tobă says:

   se aplica liberatea de opinie doar când nu mințiți . Minciuna, jignirile și fake-newsurile le puteți expune pe pagina d-voastră.

   Răspunde
 4. bizu
  bizu says:

  Pai sa inteleg ca adevarul e cel pe care il spui tu? ….
  adica pe tine nu te intereseaza ADEVARUL adevarat tu torni in urechile cetatenilor cinstiti otrava pe care o numesti adevar .
  postezi pe fb gunoaie si abjectii si te hranesti cu energia celor care te urmaresc , dar cum te critica cineva cum il blochezi . pai sa inteleg ca odata, in vis bineinteles, devenit primar cine nu e de acord cu tine, pateste ce? il ia politia de pe strada ? sau cum ?
  raman la ideea de baza… esti comunist si nici macar unul inteligent

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *