Mama primarului Pistol, mare dezvoltator imobiliar!

Vicentiu Nae, singurul ziarist din Buftea, a reusit o frumoasa investigatie, in urma careia mai avem inca o dovada ca primarul Pistol prospera ca om de afaceri, avand in continuare foarte multe proprietati in oras.

Pe scurt, Consiliul Local Buftea aproba un PUZ, la initiativa consilierului liberal Romanescu (ne miram ca nu mai are initiativa si altcineva afara de Pistol), privind un ansamblu rezidential ce se va construi pe Strada Independentei, zona Putul Oii, fix langa viitorul cartier pentru tineri. E vorba de 45 000 de metri patrati pe numele mamei primarului Pistol.

Acum intelegem de ce zona a fost dotata cu sute de stalpi de iluminat desi e nelocuita. Acum intelegem si de ce s-a introdus canalizare pe camp, spre Tamasi, desi e zona nelocuita si toata lumea banuieste al cui e acel teren. Intamplator, recent s-a aprobat si acolo un PUZ pentru un ansablu rezitential. Poate o sa intelegem si de ce a amanat 4 ani sa puna tinerii in posesie.

Pe lung aici…  Un pensionar din Buftea este mare dezvoltator imobiliar. Vezi despre cine este vorba!

]]>

4 raspunsuri
 1. nume
  nume says:

  Bogdane cum e cu : http://expresuldebuftea.ro/editorial-de-ce-nu-l-fac-praf-pe-pistol/ vad ca dati in el ca surdu-n clopot. :)) Romanescu e o paiata, i s-a promis un mic ciolanel, revin cu detalii mai incolo. Pentru acelasi motiv expus mai sus a cazut la mititica si primarul Crevedia: ” Totodată, pe parcursul execuţiei lucrărilor, cei în cauză ar fi dispus asfaltarea unei porţiuni de teren ce avea ca destinaţie drum de servitute aferent unor proprietăţi private, deşi acest lucru nu era aprobat conform proiectului tehnic”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.”

  Răspunde
 2. alex
  alex says:

  ce va oferit primarii din buftea de acum 20de ani si pana in prezent nimic. au stiut doar sa ia ,si acum loviti in primarii care fac si cv ptr buftea rusine sa va fie

  Răspunde
 3. Bogdan Toba
  Bogdan Toba says:

  „Inculpatul Stoica Ion, în calitate de primar al oraşului Buftea, în baza unei înţelegeri anterioare, a primit la data de 20 decembrie 2008, de la inculpatul Marinescu Adrian, împuternicit al firmei EXPERT LAND SERVICES (proprietara unui teren din Buftea), cu titlu de mită, un autoturism MERCEDES 320 GL, în valoare de 86.544 euro, în schimbul efectuării unor demersuri legale în virtutea funcţiei. Demersurile primarului s-au referit la întocmirea/avizarea unor documente preliminare construirii unui ansamblu de locuinţe, în interesul comercial al unei firme private.”

  Răspunde
 4. EugenD
  EugenD says:

  Domnii consilieri au vreo parere? Domnul Costache a fost chiar presedinte de sedinta? Cum a votat? Dar colegii domniei sale de la PSD?
  Sau poate aflam de la domnul Neatu cum au votat colegii domniei sale de la UNPR?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *